Sayfa 28 / 50 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ASLAN SONUNDA 3 PUANI ALDI

Galatasaray 2-1 Benfica

(Arkadaşlar eşimi almaya çıkacagım,ordan da dışarda bişiler yeriz belki... gece zaten GS maçı var, yine de girebilirsem girerim tekrar şimdilik hoşcakalın...)

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel galibiyet abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

2-0 dedim ama hata sende bir gol fazla yemişsin yoksa benim tahmin doğru... Güzel galibiyet... Tebrikler... Hadi Görüşmek üzere...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar..Çabuk Gel

hasan abi hylandı ben 18 inde bonservis ödemeden aldım direk oynatmadan kiraya veriyim diyorum ne diyorsun , ayrıca takımın oturmaya başladı oyuncular taktik sistematiğine alıştılar artık kupalar seni bekler hasan abi merakla bekliyoruz...
    Last edited by dogancanoz : 03.Aralık.2008 at 19:56

tebrikler üstadım çok iyi gidiyorsun.emeğine sağlık şu an kariyerler içinde en dikkat çekici olman bu emeğinin karşılığnı gösteriyor.ayrıca genel taktiğin ve instruction hakkında bir ss atarsan bizler de bundan mümkün mertebe faydalanmaya calısırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Herkese teşekkürler arkadaşlar... okuldan mesai arkadaşlarımla yemekteydik ve sonra da eve çaya aldım daha yeni gittiler.birazdan Gs maçı başlayacagı için oyunu açmıyorum.en kısa zamanda oyunu açtıgımda taktik dizilişi ve takım ayarlarının SS'lerini koyuvereyim yalnız ben maçlarda çok değişiklik yapıyorum yani tek tip taktik ya da mantalite sizi her maçta başarıya götürmeyebilir... Bazen forvet hattını 3 lerken bazen de tek forvete düşürüp orta alanı kalabalıklaştırıyorum. genelde defans hattım push up oynuyor ,bazen en sona dayayıp defansı orta sahaya kadar çıkararak oynatıp alan daraltıyorum ama bazen de defans arkasına top atarak kontralarla hızlı adamlarıyla gol arayan takımlara karşı defans hattını gömülü oynatıyorum. rakibe göre yani neyse daha çok şey paylaşırız. sadece maçlar üzerine değil de bu tür oyun anlayışı hakkında da yorumlar yaparak bilgi paylaşımı yapalım bence... Skorlar önemli değil, bir şekilde oturuyor herşey... önemli olan oyunun mantalitesini kavramak... İyi şut atamayan bir forvete maçlarda bol bol şut attırıp 10 şutun 1 i kaleyi bulmaktansa, çok nadiren şut attırıp 3 şutun 1 i bulursa en azından ataklar daha olgun gelişir... aslında oyun hakkında yazılacak çok şey var ama bunları soru cevap şeklinde yaparsak daha yararlı olur...

mesela benim sizlere bir sorum var, 17 yaşında bir genci gelecek vaadediyor diye aldık diyelim... kiraya mı vermeliyiz?yoksa bizde altyapıda mı pişmeli? ya da kötü de oynasa AS kadroya mı almalıyız? fizik mi çalıştırmalıyız? yoksa önce teknik ve mantalite mi çalıştırmalıyız? fikirleriniz?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öncelikle altyapıda oynamalı bence çünkü senin antreman tesislerinle göstereceği gelişim o yaşta çok önemli. Maç oynaması da önemli tabii ki ama koçları ve antreman tesisleri çok düşük olan bir kulübe hemen yollamanın bir anlamı yok. Nerde çalıştıracağına gelince o da tamamen futbolcunun pozisyonuyla alakalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ayrıca bence fizik gelişmeli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alt yapıda durmalı 1 sezon ondan sonra 1 sezonda kira bana göre

11. Default

Aßi Müthiş Gidiyosun Rica Etsem Taktiğni Paylasırmısın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

günaydın arkadaşlar ben biradan yine afyon yolcusuyum bugün kalıp yarın akşama dönerim... yarın gece yine buradayım inşallah... taktik ve dizilişi paylaşırız gelince. şimdi çıkmam lazım,vaktim az....

şurda bir sinerji oluşturup oyunun tüm ayrıntılarını kavrayalım istiyorum... sadece dosya paylaşımı ve oyuncu yorumu değil yani...

genç yetiştirmeden tutunda maç içindeki değişikliklere kadar...
    koç bulmadan tutun da gözlemci ile genç avına kadar...
    antremandan ,taktiğe,dizilişten oyuncu komutlarına kadar herşeyi sorup cevaplayalım elimizden geldiğince..

bilgi paylaştıkça çoğalır... görüşmek üzere....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

usta sana bısey soracan alex'e 31 yaşındayken 11 M YTL verıyor 7-8 takım satayım mı onu acil cevap

Lauri Dalla Valle'yi getir bize

P.S Sakari Mattila'da fena olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ancar View Post
    usta sana bısey soracan alex'e 31 yaşındayken 11 M YTL verıyor 7-8 takım satayım mı onu acil cevap
    Hiç durma.

selamlar hakkaten cok güzel,basarılı ve de eğlenceli bir kariyer acaba Galatasaraya staff olarak kimleri önerirsin ? Oyunun basındakiler beni pek bi tatmin etmediler de

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ancar View Post
    sat çok acil cevap olmadı sanırım
    Quote Originally Posted by YusufT19 View Post
    Lauri Dalla Valle'yi getir bize

P.S Sakari Mattila'da fena olmaz

para kalmadı. bu yıl 34 milyon € harcadım...

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    selamlar hakkaten cok güzel,basarılı ve de eğlenceli bir kariyer acaba Galatasaraya staff olarak kimleri önerirsin ? Oyunun basındakiler beni pek bi tatmin etmediler de
    gözlemcileri genelde aramayla buluyorum ama staff olarak tanıdıgım bazı isimlerle anlaşıyorum. şu an anımsayamıyorum ama listede görünce hatırlıyorum. eve gittiğimde oyunu açıp önerebilirim... ama doktor olarak sanırım "Tavana" var bende... koçlarda dabu sene sayıyı baya yükseltmişler,bu işime yaradı. 23 tane koça kadar alabiliyoruz. ben de her antreman için ortalama 2 ya da 3 adamla anlaştım. verdiği kontenjanı kullanın yani... antremanda tüm yönlerim 5 yıldız sanırım.... ya da en çok kaç yıldız varsa o kadar işte

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

34 milyonu nereye harcadın Hasan abi2000 yılındaki Galatasaray gibi olmaman dileğiyle.
    En çok 7 yıldız var sanırsam abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    34 milyonu nereye harcadın Hasan abi2000 yılındaki Galatasaray gibi olmaman dileğiyle.
    En çok 7 yıldız var sanırsam abi

17 marquinhos, 17 matias fernandes

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

matas fernandez mi wwuuuuwww gerçekte bir gelse
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi şu zamana kadar transfer politikanı çok takdir ediyordum da, aynı mevkideki iki oyuncuya, 34 milyon avro vermen, hatta sene başında bir genç forvet arkası bulman ve zaten geçen seneden elinde olan Wilshere de olmasına rağmen bu transferlerini anlamsız buldum. Finansal açıdan büyük hatalar yapıyorsun gibi geliyor bana.

hayatımda takip ettiğim en iyi kariyer çok süpersin abi........

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi şu zamana kadar transfer politikanı çok takdir ediyordum da, aynı mevkideki iki oyuncuya, 34 milyon avro vermen, hatta sene başında bir genç forvet arkası bulman ve zaten geçen seneden elinde olan Wilshere de olmasına rağmen bu transferlerini anlamsız buldum. Finansal açıdan büyük hatalar yapıyorsun gibi geliyor bana.
    Buna benzer bir soruya sevgili nannar daha once cevap vermisti. Marquinhos'u striker olarak kullanacagini, matias fernandes'i ise sol acik mevkiinde dusundugunu belirtmisti kendisi. Dolayisiyle nannar isini bilir. Transferler oldukca mukemmeldir, takdir etmek lazimdir vesselam.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    cevap aşagıda arkadaş tarafından verilmiş

Quote Originally Posted by emrebakir24 View Post
    hayatımda takip ettiğim en iyi kariyer çok süpersin abi........
    sağolasın...

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    Buna benzer bir soruya sevgili nannar daha once cevap vermisti. Marquinhos'u striker olarak kullanacagini, matias fernandes'i ise sol acik mevkiinde dusundugunu belirtmisti kendisi. Dolayisiyle nannar isini bilir. Transferler oldukca mukemmeldir, takdir etmek lazimdir vesselam.

doğru söze ne denir?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada evde değilim arkadaşlar... seminerdeyim.. wireless varmış,laptopdan yazıyorum oyunu açamam yani...
    Last edited by nannar : 05.Aralık.2008 at 14:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

İnsan laptopa da yüklemez mi oyunu kardeş... Bizi bu kariyerden böyle uzun bir süre ayrı bırakmaya ne hakkın var Şaka bir yana en kısa zamanda devamını bekliyoruz kardeşim... görüşmek üzere....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende Oscar Ustari'yi alıyordum abi.Hemde 1.5 milyon Euro'ya Ama adam bizi eezik gördü

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

valla iyi gidiyosun abi helal olsun
    Last edited by webcagri : 05.Aralık.2008 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o deiLde ßi resmi upload edemedim
    Last edited by webcagri : 05.Aralık.2008 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

taraftarlar bu oyuncuya hasta
    Sinan Bolat . . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Flood yapma be kardeş
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 28 / 50 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Mesaj Yetkileri