1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

selamlar hakkaten cok güzel,basarılı ve de eğlenceli bir kariyer acaba Galatasaraya staff olarak kimleri önerirsin ? Oyunun basındakiler beni pek bi tatmin etmediler de

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ancar View Post
    usta sana bısey soracan alex'e 31 yaşındayken 11 M YTL verıyor 7-8 takım satayım mı onu acil cevap
    sat çok acil cevap olmadı sanırım
    Quote Originally Posted by YusufT19 View Post
    Lauri Dalla Valle'yi getir bize

P.S Sakari Mattila'da fena olmaz

para kalmadı. bu yıl 34 milyon € harcadım...

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    selamlar hakkaten cok güzel,basarılı ve de eğlenceli bir kariyer acaba Galatasaraya staff olarak kimleri önerirsin ? Oyunun basındakiler beni pek bi tatmin etmediler de
    gözlemcileri genelde aramayla buluyorum ama staff olarak tanıdıgım bazı isimlerle anlaşıyorum. şu an anımsayamıyorum ama listede görünce hatırlıyorum. eve gittiğimde oyunu açıp önerebilirim... ama doktor olarak sanırım "Tavana" var bende... koçlarda dabu sene sayıyı baya yükseltmişler,bu işime yaradı. 23 tane koça kadar alabiliyoruz. ben de her antreman için ortalama 2 ya da 3 adamla anlaştım. verdiği kontenjanı kullanın yani... antremanda tüm yönlerim 5 yıldız sanırım.... ya da en çok kaç yıldız varsa o kadar işte
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri