Quote Originally Posted by talihsizler View Post
kardesim hayırlı olsun memleketimin burada olması beni gururlandırdı sonunda 2. lige cıktı da FM ye girdi takipcinim
Saolasın.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Birader bu taakımLarın Logoyu nerden buLdun
Hangilerinin takımların mı, ülkelerin mi?

Neyse kariyere devam ediyorum.Oyunda açık olan ligleri koymayı unutmuşum.İleride takımı şampiyon yapıp, belki başka takıma geçebilirim(en az 3 sezon sonra )

Transferin son gününde sol bekteki sıkıntıyı gidermek için atağa kalktık ve Mersin İdman Yurdu ndan Umut Bulut(DR/L) bedavaya sözleşme imzaladık.

Transferlerimiz:

Transferlerden sonra oluşan kadro durumu:

LİG BAŞLIYOR:

Hazırlık maçlarında ortaya konulan güzel performans,yönetim ve taraftarımızı memnun etti.Medyanın tahmini 11.olmamız ancak ben ilk 5e girebileceğimize inanıyorum.

TFF 2.LİG 1.HAFTA:

HOROZ GİBİ ÖTTÜK!

As oyuncularımızın 2-3 tanesinden yoksun çıktığımız deplasmanda penaltı golüyle galip gelen taraf biz olduk.Pek iyi oynadığımız söylenemez ancak ilk maçta 3 puanla tanışmamız güzel oldu.

TÜRKİYE KUPASI:

PENALTI KURBANI:

Kupadaki amacımız en azından ilk turu geçmekti.Ancak gerçekten çok şanssız bir kurayla Karşıyaka'yla eşleştik.Maçtaki amacım 90 dk.boyunca defansif oynamak,rakibi yorgun düşürmek uzatmalarda ise yapılan ataklarla golü bulmaktı.Gol atmak haricindeki her şeyi gerçekleştirdik.Hatta 1 topumuz direkten döndü.Oynanan oyun ise bize gelecek maçlar için umut verdi.