1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Marsilya Daha Üstte Bitirir Bordo'dan. Monica'da Sezon Bitene Kadar Çoktan Yeni Sevgilisiyle Amerika'ya kaçar Hatta Bebek Bile Bekleyebilir . Sizde Küme Düşüp Rezil Olduğunuzla Kalırsınız Şaka Bir Yana Favorim Marsilya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Hazırlık maçında takıma benim için olmasa bile Monica için oynayın dedim sonuç ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Maçlarda genel oyundan memnunum ama sonuca yansıtamıyoruz henüz bunda birazda samassa nın ilerde zayıf kalması etkili oldu iyi bir transferle etkili olacağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Serkan Abi ve Marsiyla favorim.Nedenine gelirsek Serkan Abim çok iyi bilir.Ama Hamdi Baba'nın zorlu bir rakip olduğunu kabul etmekte fayda var.O Athletic'e uyguladığı acayip taktikle yarışa girerse ortalık karışabilir.Siz yarışa dururken Monica Benim
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Marsilya Daha Üstte Bitirir Bordo'dan. Monica'da Sezon Bitene Kadar Çoktan Yeni Sevgilisiyle Amerika'ya kaçar Hatta Bebek Bile Bekleyebilir . Sizde Küme Düşüp Rezil Olduğunuzla Kalırsınız Şaka Bir Yana Favorim Marsilya
    Teşekkürler sizleri mahçup etmeyeceğiz. İlk kez FM2009 kariyeri açıyorum o yüzden tüm taktik denemeleri yapmaya mecburum sezona bomba gibi gireceğiz
    Last edited by King_Theoden : 05.Aralık.2008 at 03:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

ne demiş ünlü teknik direktör Fatih Terim "L'importante el mariachi del costa quato lama de alfa romeo"

Oyundan memnunum ama skordan değil Taraftarda oyundan çok memnun.Bunu yolun başındayken hazırlık maçında yapılan bir kaza olarak kabul ediyoruz. Bu arada Stefan Defour'u renklerimize bağladık.Genç bir DC ile transferi noktalayacağız.

hazirlik macida olsa basladigini gormek guzel defour cok iyi transfer olmus ..... Terimin lafi mukememmeldi abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by ozgurstar View Post
    hazirlik macida olsa basladigini gormek guzel defour cok iyi transfer olmus ..... Terimin lafi mukememmeldi abi
    Ne demişler abisi: Geç olsun ama güç olmasın Artık net engelleride kalktı çift koldan ilerliyoruz

Bu arada transferlerimiz :

Vincent Enyeama

Steven Defour

3. oyuncumuz 5. defans olarak Güney Afrika'dan aramıza katılacak.Transfer gerçekleştiğinde ekleyeceğim fakat bu ikisi gibi onunda küçük fotosunu bulur muyum bilemiyorum

Mesaj Yetkileri