Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 134 arası toplam 134 sonuç

Konu: Hertha Berlin - Galatasaray | UEFA Kupası B Grubu 4. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla biraz rakip taraftar forumlarına baktım bazısı hakeme sallamış, baya üzgünler. İçinde biraz objektiflik olan da dünkü oyunumuzu imrenerek izlemiş ve sende bir Galatasaraylı olarak böyle düşünüyorsan sana diyecek söz bulamıyorum 2 deplasman macı oynadık; 2 sini de ezici bir sekilde kazandık. Hani bir laf var: Bazıları bunu komik bulsana "Galatasaray gibi oynamak" diye onu oynadık biz bu 2 macta. Metal macını da gayet lakayitce kaybettik. O yüzden rakibi ciddiye aldıgımızda canlarını cok yakıyoruz bu da su götürmez bir gercek...
    Bana kalırsa bir Galatasaraylı'nın ezdiğimizi düşünmesi çok normal, olağan, doğaldır ama bir o kadar da subjektiftir. Bence bana diyecek söz bulamaman da normal çünkü alışmışsınız Galatasaray taraftarı Galatasaray'ın iyi oynadığını düşünür diye. Yine de iyi mücadele etmemize rağmen umutlu değilim. Gol bölgelerinde çok etkisiziz. Nonda'dan ümidi kestim artık, Ümit Karan bir iyileşse, form tutsa da çift forvet oynasak diye hayal ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Bana kalırsa bir Galatasaraylı'nın ezdiğimizi düşünmesi çok normal, olağan, doğaldır ama bir o kadar da subjektiftir. Bence bana diyecek söz bulamaman da normal çünkü alışmışsınız Galatasaray taraftarı Galatasaray'ın iyi oynadığını düşünür diye. Yine de iyi mücadele etmemize rağmen umutlu değilim. Gol bölgelerinde çok etkisiziz. Nonda'dan ümidi kestim artık, Ümit Karan bir iyileşse, form tutsa da çift forvet oynasak diye hayal ediyorum.
    Bence senin yaptığın objektif durum değil aşırı derecede kötümserlik(en kibar söyleyişiyle)
    Çift forvette takımın işleyişini bozarız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence senin yaptığın objektif durum değil aşırı derecede kötümserlik(en kibar söyleyişiyle)
    Çift forvette takımın işleyişini bozarız..
    İnşallah dediğiniz gibidir, bir penaltı golüyle zar zor yenmemize rağmen süperizdir, harikayızdır, mükemmelizdir. İnşallah bu mükemelliğimizi her maçta koruruz. Daha fazla da uzatmak istemiyorum. Amin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu nasıl bir penaltı golü :s İlk yarıda hapsettik rakibi sahasına. Hangi takım deplasmanda rakibini bu kadar boğmuş ? Bu kadar da pesimistlik iyi degil. Bu oyunla 2. yarı golü atamayıp golü yeseydik yemin ediyorum buraya gelip takımı kutlayacaktım. yenileceksek de böyle yenilelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Penaltı olmasada golü atardık biz üstelik Ü.Karan ı bir daha ilk 18 de bile görmek istemiyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alican Servet'i de görmek istemiyordun Ne oldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Penaltı olmasada golü atardık biz üstelik Ü.Karan ı bir daha ilk 18 de bile görmek istemiyorum
    Zaten bizim özelliğimiz bu. SABIRSIZIZ. Sadece sen değil. Senin gibi genç taraftarlar, basın, yöneticiler vs.

Çok iyi hatırlıyorum geldiği sezonun devre arası gönderiliyordu Hagi senin gibiler yüzünden

Daha ilk maçında bir penaltı dan bir frikikten iki gol atmıştı 2-1 almıştık maçı. Maç yağmurluydu. Penaltıyı atarken yere düşmüştü. Yinede gol olmuştu. Maçtan sonra basın... Daha ayakta duramıyor baston kullansın demişti.

Turgay Şeren yorumcuydu. Oda bundan bişey olmaz demişti.

Bir maçta adam yargılanmaz hala öğrenemediniz dank etmedi gitti.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

aldığımız sonuç değil de beni bu maçta en mutlu eden şey sabri varken lincoln'ün sahaya kaptan çıkmasıydı. gerçi lincoln veya diğerleri farketmez. 3 kaptan yokken sabriye veriyorlardı kaptanlığı. ben de maçı kapatıp o sırada teletabileri falan izlemeye başlıyordum. iyi oldu gerekli mesajı almıştır artık yazacam ama onun hiçbir mesajı alacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    aldığımız sonuç değil de beni bu maçta en mutlu eden şey sabri varken lincoln'ün sahaya kaptan çıkmasıydı. gerçi lincoln veya diğerleri farketmez. 3 kaptan yokken sabriye veriyorlardı kaptanlığı. ben de maçı kapatıp o sırada teletabileri falan izlemeye başlıyordum. iyi oldu gerekli mesajı almıştır artık yazacam ama onun hiçbir mesajı alacağını zannetmiyorum.
    tabi aynı derecede düşündürücü olanda neden bir Servet varken, veya Meira varken Lincoln taktı o pazubandı?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    tabi aynı derecede düşündürücü olanda neden bir Servet varken, veya Meira varken Lincoln taktı o pazubandı?
    Kapak diyecegim olmayacak

Erdoğan Arıca diyelim ve Lincoln'e destek , gaz, iteleme artık adını sen koy

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Aslında servet konusunda haklısın. bu takımda 3 kaptan yokken kaptanlığı hakeden bir tek o var. Meira ise liderlik vasfı ne kadar yüksek olursa olsun kaptanlığı alamaz kolay kolay. barcelonanın kaptanı popescu anca son senesinde kaptan olabildi.

Ben de lincoln'e destek olabilir diye düşünüyorum bu kararı. ama inşallah değildir de sabriye kapak olmuştur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kapak derken sabriyi kastedmemiştim ben

Servet bu takımda kaptanlığı asla alamaz. Tamam takımın en önemli isimlerinden. Yeri gelir Arda kesilir Servet kesilmez. Ona da eyvallah. Mücadele eder herseyi yapar ama yine de kaptanlığı alamaz.

Neden alamaz? Bir Servet düşünün Kadıkoy deplasmanı ve oraya gelen 2000 kişilik taraftar tüm futbolcuları tek tek tribüne cagırıyor. Serveeet Serveet diye bagırıyorlar ama Servet oralı degil. Duymuyo desek; Arda, Sabri uyarıyor. Yine gitmiyor. ki bunu daha önce de yapmış. Sabıkalı. Yani oraya kadar nice eziyetlerle gelmiş taraftarın önüne gidip, 2 alkış tutmuyorsan bu takımda kaptanlığı da yapamazsın. Servet in oyunu mükemmeldir, harika mücadele eder; ama mücadele her zaman kaptanlığı getirmez. O yüzden o pazubandı takamaz Servet...

Macta ben Sabri takar diyordum olmazsa Arda takar diyordum ama Lincoln taktı. Sahadaki yabancıların en kıdemlisiydi ve gelişen bazı olaylar buna etken olmuştur muhtemelen...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaptanlık bugün liderlik vasfından öte takımı yönlendirme becerisine de bakıyor. O yüzden zeki oyuncuları kaptan olarak seçmek en mantıklısı ki Lincoln de bu örneğe uyuyor. Terry nasıl kaptan oluyor derseniz, dünyanın en zeki defans oyuncusu olduğundan derim. Ki Lincoln tipinde bir oyuncuyu da kaptan yaparsanız daha çok sorumluluk alır, tıpkı Delgado örneğinde olduğu gibi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hala öyle düşünüyorum Servet mükemmel oynasa bile servet G.Saray da bir meira yada bir emre den daha iyi degil ,dengesiz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zaten bizim özelliğimiz bu. SABIRSIZIZ. Sadece sen değil. Senin gibi genç taraftarlar, basın, yöneticiler vs.

Çok iyi hatırlıyorum geldiği sezonun devre arası gönderiliyordu Hagi senin gibiler yüzünden

Daha ilk maçında bir penaltı dan bir frikikten iki gol atmıştı 2-1 almıştık maçı. Maç yağmurluydu. Penaltıyı atarken yere düşmüştü. Yinede gol olmuştu. Maçtan sonra basın... Daha ayakta duramıyor baston kullansın demişti.

Turgay Şeren yorumcuydu. Oda bundan bişey olmaz demişti.

Bir maçta adam yargılanmaz hala öğrenemediniz dank etmedi gitti.
    Bende bir maçta yadırgamıyorum ki Ümit i izliyorsundur ne kadar egoist .Kontrolden aciz,
    Last edited by Alicanfmfan : 05.Aralık.2008 at 21:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri