1 ile 30 arası toplam 134 sonuç

Konu: Hertha Berlin - Galatasaray | UEFA Kupası B Grubu 4. Maç

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

aldığımız sonuç değil de beni bu maçta en mutlu eden şey sabri varken lincoln'ün sahaya kaptan çıkmasıydı. gerçi lincoln veya diğerleri farketmez. 3 kaptan yokken sabriye veriyorlardı kaptanlığı. ben de maçı kapatıp o sırada teletabileri falan izlemeye başlıyordum. iyi oldu gerekli mesajı almıştır artık yazacam ama onun hiçbir mesajı alacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    aldığımız sonuç değil de beni bu maçta en mutlu eden şey sabri varken lincoln'ün sahaya kaptan çıkmasıydı. gerçi lincoln veya diğerleri farketmez. 3 kaptan yokken sabriye veriyorlardı kaptanlığı. ben de maçı kapatıp o sırada teletabileri falan izlemeye başlıyordum. iyi oldu gerekli mesajı almıştır artık yazacam ama onun hiçbir mesajı alacağını zannetmiyorum.
    tabi aynı derecede düşündürücü olanda neden bir Servet varken, veya Meira varken Lincoln taktı o pazubandı?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    tabi aynı derecede düşündürücü olanda neden bir Servet varken, veya Meira varken Lincoln taktı o pazubandı?
    Kapak diyecegim olmayacak

Erdoğan Arıca diyelim ve Lincoln'e destek , gaz, iteleme artık adını sen koy

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Aslında servet konusunda haklısın. bu takımda 3 kaptan yokken kaptanlığı hakeden bir tek o var. Meira ise liderlik vasfı ne kadar yüksek olursa olsun kaptanlığı alamaz kolay kolay. barcelonanın kaptanı popescu anca son senesinde kaptan olabildi.

Ben de lincoln'e destek olabilir diye düşünüyorum bu kararı. ama inşallah değildir de sabriye kapak olmuştur.

Mesaj Yetkileri