Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Denizlispor
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
06.Aralık.2007, 05:46
Josico-Selçuk-Vederson ve Kazım'ın etkisiz oyunu hatta Alex'in de etkisiz oyunu olunca ilk yarı boş geçti. Hiç oynanmasa daha iyi olurdu.
2. devreye daha önde basarak başladık, değişiklikler gelmeden önce de gol için saldırmaya başlamıştı takım. Değişiklikler de yerindeydi, Kazım'ı da alabilirdi Vederson yerine. Emre'nin güzel golü ona moral olacaktır, hala Emre'nin hazır olmadığını düşünüyorum ama hazır olması için de üst üste maçlarda oynamalı. Bugün 3 puanı kazandırdı, morali de artmıştır.
Güiza'nın sarı kart gördüğü pozisyonu ofsayt diye kestin ki ofsaytla alakası yoktu ama o golü vermiyorsan hiç hakemlik yapmayın. 4 tane hakem de göremediyse bu pozisyonu artık diyecek başka laf yok. Şu fazla efor sarfedilmeyen maçı 3-0 gibi net bir skorla bile kazanabilirdik.
Ali Koç'un açıklamaları beni memnun etti. Oynanan oyun kötü, farkındayız ama kazanmak güzel. Gerekli bölgelere takviyeler yapılacak dedi. Şova yönelik transferler değil direk katkı sağlayacak 2-3 oyuncu almak yeterlidir.
Sevindiğim bir diğer nokta, sezon başında oyuna giren oyuncuları düşünüyorum ve bugün maçı çevirmek için oyuna Emre ve Deivid'i sokabiliyorsun. Sezon başındaki kadro sıkıntısı bir nebze giderildi. Kalan 2 maçtan da 6 puan alma ihtimali çok yüksek, Kiev maçı da bir şekilde kazanılırsa bu rezil sezon başlangıcına rağmen devreye istenen yerde ulaşmış olacağız.
Mesaj Yetkileri