Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

2 11.76%
  • Fenerbahçe

15 88.24%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Denizlispor - Fenerbahçe [ TSL 14. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

tsl de hakemlerde gozle gorulur bır dusus var bakalım bunun sonu nereye gidecek ancak dunki macta sayılmayan gol dısında hakemın pek hatası yoktu bana gore
    Sonuna kadar GALATASARAY

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by W4lymr View Post
    tsl de hakemlerde gozle gorulur bır dusus var bakalım bunun sonu nereye gidecek ancak dunki macta sayılmayan gol dısında hakemın pek hatası yoktu bana gore
    Sayılmayan gol, yanlış verilen ofsayt kararı (ki ben Güiza'nın o pozisyonu gol yapacağını düşünüyordum o kadar net pozisyondu yani.) sahaya zorla 7. yabancıyı sokma girişimi. Hadi sonuncusu kenar yönetiminde de olabilir, değişiklik kağıdını kim verdi, nasıl verdi bilmiyoruz.

Hakemi ben maç içersinde de beğenmedim. Oyunu çok durduruyordu, bazı yerde verdiği faullere başka pozisyonlarda daha ağırı olmasına rağmen çalmadı. Mesela atağa kalkan oyuncuların düşürüldükleri pozisyonlar oldu ama hiç onlarda kart gösterme ihtiyacı hissetmedi. Zaten temposuz giden maçta avantaj kuralını da sık kullanmayınca ilk yarı gerçekten zevksiz bir maç izledik.

Bilmiyorsan yapmayacaksın hakemliği, bu kadar basit. Federasyon'da değil de MHK'de bence yanlış işler dönüyor. Artık öyle bir hale gidiyor ki durum dün akşam verilmeyen goller gibi pozisyonları çok normal karşılar hale geleceğiz bu gidişle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri