tsl de hakemlerde gozle gorulur bır dusus var bakalım bunun sonu nereye gidecek ancak dunki macta sayılmayan gol dısında hakemın pek hatası yoktu bana gore
Denizlispor
Fenerbahçe
Beraberlik
tsl de hakemlerde gozle gorulur bır dusus var bakalım bunun sonu nereye gidecek ancak dunki macta sayılmayan gol dısında hakemın pek hatası yoktu bana gore
Sonuna kadar GALATASARAY
Sayılmayan gol, yanlış verilen ofsayt kararı (ki ben Güiza'nın o pozisyonu gol yapacağını düşünüyordum o kadar net pozisyondu yani.) sahaya zorla 7. yabancıyı sokma girişimi. Hadi sonuncusu kenar yönetiminde de olabilir, değişiklik kağıdını kim verdi, nasıl verdi bilmiyoruz.
Hakemi ben maç içersinde de beğenmedim. Oyunu çok durduruyordu, bazı yerde verdiği faullere başka pozisyonlarda daha ağırı olmasına rağmen çalmadı. Mesela atağa kalkan oyuncuların düşürüldükleri pozisyonlar oldu ama hiç onlarda kart gösterme ihtiyacı hissetmedi. Zaten temposuz giden maçta avantaj kuralını da sık kullanmayınca ilk yarı gerçekten zevksiz bir maç izledik.
Bilmiyorsan yapmayacaksın hakemliği, bu kadar basit. Federasyon'da değil de MHK'de bence yanlış işler dönüyor. Artık öyle bir hale gidiyor ki durum dün akşam verilmeyen goller gibi pozisyonları çok normal karşılar hale geleceğiz bu gidişle.
"YÜCE ATATÜRK"