1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    iki tarafada başarılar dilerim defansa botafogodan eduardoyu öneririm abi çok yetenekli
    monica gizliden ikinizden birini destekliyordur abi eminim
    Kaliteli kadın tabiki bir şarapseveri destekler

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar beyler konu monica deil de hilary duff fln olsaydı daha iyi olurdu ama olsun monica da iyidir bu arada kariyer biraz fazla yavaş ilerliyor gibi geldi bana
    Hillary Duff bize biraz genç kaçar abisi hem gönlümüz kaymış bir kere Toptan koyacağız SS'leri ilk haftaya kadar daha ilk hazırlıklar diye ağır gidiyor ligle hızlanır.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    kariyer ağırlığını koyuyor ama hani biraz hız olsa iyi olur

dela muchos candelos çift kaşarlı tostos (Kısaca BAŞARILAR)
    Teşekkürler abisi. Canımı çektirdin gece gece.tost yapayım bari

Hazırlık maçlarımı tamamladım.

Son transferimiz Gineli Hamed Diomandé oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Son 2 maçta takım biraz daha etkili hücüm etmeye başladı iyi yoldayız

Arjantinli defans oyuncusu Daniel Diaz (5.5mn) ve Oscar Cardozo artık Marsilyanın başarısı için ter dökecekler

Daniel Diaz

Cardozo

Bu iki transferle transferi noktalamıştım ki taksitle aldığım için olmalı iyi bir bütcem kalmış olanakları zorlayarak iyi bir süpriz yaptık taraftarımıza son transferimide daha sonra açıklayacağım kendisi bir forvet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Sezonun ilk kupası olan süperkupayı müzemize götürdük.Bu kupaya Monica'nın bacağını verirler mi bilemiyorum

Bu arada sol bek arayışı içerisindeyiz Wendel ile rotasyona girecek.Kulubum sorun çıkardığı için Bastos transferi aksayabilir. Eduardo önerinizi dikkate aldım görüşmelere başladım.Alternatif teklifleri olanlar fikirlerini sunabilir.

İşte süperkupayı getiren maç.Çok sert ve kıran kırana geçti.Kazanan biz olduk.Sakatlanan Planus'un sakatlığı 1 hafta olduğundan lige yetişecek.Önemli bir sakatlık değil.Bakalım mütevazi transferlerimiz ve altyapıdan A takıma takviyelerle nereye kadar gidebileceğiz?Maçın son saniyesinde Gouffran gole gidiyodu arkadan Boumsong indirip kırmızı gördü hakem son adam diye kartını gösterdi ve maçı anında bitirdi

Mesaj Yetkileri