Başarılar! Kardeş daha çok sözleşmesi biten oyunculara yönel![]()
Başarılar! Kardeş daha çok sözleşmesi biten oyunculara yönel![]()
Transferlerin güzel özellikle Theo Weeks ve Gunnarson.Lige de iyi bir başlangıç yapmışsın tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sonuna kadar Mavi-Ateş. Geç de olsa başarılar...
TSL 2.Hafta
Trabzon çıkartması
Maçın Yıldızı
İlhan Şahin
Rating:7.9
Tebrik ederim penaltı olmasaydı maçı alabilirmişsin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
TSL 3.Hafta
TSL 4.Hafta
![]()
Litmanen nasıl oynuyor iyiyse bende alayım![]()
5.Hafta
FTK 2.Tur
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
FTK Grubumuz
Şu an gidişat pek iyi değil,sakatların çoklugu bunun en önemli etkisi,sakatlar iyişleşti artık,son iki maçta güzel futbol oynadık.İnşallah düzeleceğiz.
Bu mesajındaki maçlar çok kötü olmuş![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
FTK Grup maçı
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
Ligde ilk yarı görünümü
16.sırada olmayı hakediyomuyuz diye sorarsanız evet.Çok basit hatalar sonucu iyi oynadıgımız maçta puan alamıyoruz.İnşallah devre arasındaki trasnferlerle daha iyi olucaz bu sene düşmeyelimde seneye gümbür gümbür![]()
FTK Grup maçları
Dramatik veda!!!Son dakika golüyle yıkılıyoruz.
![]()
sakarya son sırada olamaz
sen iyi yeresain umarım süper ligte kalcan
Ümüdim 13. olmandan yana işallah küme düşme barajından kurtarırsın takımını![]()
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
Şu an ilk yarıya oranla daha iyi durumdayız oyun olarak,taktik değişikliğine gittim ve şuan taktik tuttu.Yenemiyosan yenilmiyeceksin diye bir teori vardı bizde yenilmiyoruz.Tek Sivas'a yenildik o maçta da çok kötü bir futbol oynadım.Ligde kalıcaz bu sene seneye ise güçlü bir kadroyla lige girmek istiyoruz.
25.Hafta
Güzel bir oyun sergiledik 88'de golü attık tamam bu iş bitti dedik ama 90+2'de golü yedik.Maçta kaçırdıgımız bir pozisyon vardı görülmeye değerdi.İşte o pozisyon;
![]()
Kariyerimin yeteri kadar ilgi görmemesinden ötürü site yöneticileri tarafında kariyerin kapanmasını istiyorum.Kariyerime yorumda bulunan veya bulunmayan,bakan veya bakmayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.İlerde başka kariyerlerle karşınızda olmak dileğiyle...!
Şu isteği biraz askıya alsak nedense içimden bir ses devam et diyor.Kimse yorum yazmasada kendi kendine olsanda devam et kariyere diyor..!
Last edited by guarin14 : 06.Aralık.2008 at 01:35
tam cevap ve yorum yazmaya gelmiştim ki kapatma kararı almışsınkariyer kapansa da sen oynamaya devam et... gördüğüm kadarıyla hemen hemen her maç gol yemişsin... forveti tek tutup orta alanı kalabalıklaştır ve ofansif bir taktik kullan bence... en azından yediğinden çok attıgın maçları alırsın...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
banada çok kişi bakmıyordu bir ara yeni yeni artıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
belki devam edebiliirm ama zor sorn yorum meselesi değil zaman ayırma fakat yoğunluk bitene kadar kapanmazsa buna kapanırsa yeni bir kariyer inşallah
başarılar umarım ligte kalırsın bence transferler biraz zayıf kalmış yeni lige çıkmış bir takıma göre tabi bu sadece etkenlerden biri
Bekliyoruz Yaren kardeşimDevam devam...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
26.Hafta
27.Hafta
DÜŞ-ME-YE-CE-ĞİZ![]()