Sayfa 30 / 50 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hocam hersey mukemmel gidiyor, cidden bu kariyeri gorunce insanin oynayasi geliyor, arsene wenger bu kariyeri gorse kiskanir inan . Bu arada, Tayfun neymis oyle ya. Inanamadim ss'yi gorunce acikcasi, resmen gerrard gibi bisey ya, gencecik hemde. Hocam cidden fidan gibi gencleri alip ne de guzel yetistiriyorsun, fabrika gibi masallah.. Dikkatimi ceken bir baska nokta var ki o da Nacer Barazite isimli futbolcunun maasi. Yanlis gormedi isem haftalik 80000 euro aliyordu. Yillik 4milyon euro gibi bi para eder bu. Bi parca sasirdigimi belirtmeliyim keza kendisi genc bi oyuncu ve takimda diger yabanci yildizlar(marquinhos, wilshere vs.) ne kadar kazaniyor diye merak etmiyor degil insan. Yoksa GS Chelsea mi oldu Cok fazla buldum bu parayi bu genc icin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tayfun övgülerin hakkını vermiş anlaşılan
    bi kaç ufak aksiliğe rağmen lider bitirdik artık grubu, kupa geliyo tekrar haydi bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla açıkcası sadece Barazite'de öyle bir durum var onun sebebi de oyuncunun kontratı bittiğinde çok fazla takım kontrat önerdi ve ben de kaptırmak istemedim... diğer oyuncuların durumları aşagıdaki gibi Yalnız takımın ekonomisi baya güçlendi... şu anda "rich" görünüyoruz ve takımın tahmini değeri 194 Milyon €

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Valla açıkcası sadece Barazite'de öyle bir durum var onun sebebi de oyuncunun kontratı bittiğinde çok fazla takım kontrat önerdi ve ben de kaptırmak istemedim... diğer oyuncuların durumları aşagıdaki gibi Yalnız takımın ekonomisi baya güçlendi... şu anda "rich" görünüyoruz ve takımın tahmini değeri 194 Milyon €

Hocam yaziklar olsun ya pirlanta gibi cocuk tayfun altintas barazite'nin 40'ta birini kazaniyorsa ben bu takimda adaletten soz edemem

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ata0105 View Post
    tayfun övgülerin hakkını vermiş anlaşılan
    bi kaç ufak aksiliğe rağmen lider bitirdik artık grubu, kupa geliyo tekrar haydi bakalım

daha dur son maçlar var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gulerba View Post
    Hocam yaziklar olsun ya pirlanta gibi cocuk tayfun altintas barazite'nin 40'ta birini kazaniyorsa ben bu takimda adaletten soz edemem

zam yaparız ilk 11'e girince şu anda yedek oynuyor gerçi hoş, barazite de yedek
    Last edited by nannar : 06.Aralık.2008 at 02:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

genoa'yı sahanda fena benzetirsin be haclm

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

o maç berabere bitecek hocam 3-3

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hay ben böyle şansın.... Hacettepe deplasmanında 0-1 kazandık ama Marquinhos 2 hafta sakatlandı... Genova maçı vardı şimdi... neyse artık Fenin-Stancu ikilisi oynayacak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer haberini de araya sıkıştırıverelim... Mustafa kardeşimiz 3 milyon € karşılıgı Galatasaray'lı olmuştur.... : zeki değil ama hızlı ve sağlam bir defans olacak...

Last edited by nannar : 06.Aralık.2008 at 03:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

hayırlı uğurlu olsun 3m € fazla değil mi diye sormayacağım.boş transfer yaptığını görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Genoa maçına bi tahmin de yapalım. ilk maçtaki 5in hatırına bi tane yesek, bu maç 3-1 biter derim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ASLAN HESABI FENA KESTİ !

Bu akşam yine sahada fırtınalar estiren cimbom Genoa kalesini adeta bombaladı ! Teknik tirektör Hasan Hüseyin Coşkun maç öncesinde rakipten ilk maçın rövanşını almak istediklerini dile getirmişti ama kimse böyle saldırgan bir Galatasaray'ı beklemiyordu. Bu sonuçla Galatasaray 11 puanla lider olarak üst tura çıkmayı başardı... 2. sırada ise CSKA Moscow yer aldı...

Arkadaşlar bu gecelik bu kadar ben yatar, beni izleyen , okuyan ve yorum yapan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. 16 yaşındaki transfere verilen 3 milyon çok gibi görünebilir ama onu bayadır izliyordum. iyi bir oyuncu olacak iyi geceler canlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

cimbomboooom d:d

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Genoa ya 5 atmışsın tebrikLer 3M genç oyuncu için boş bi para değiLdir sen veriyorsan

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

CSKA macından sonra sustum xD büyüksün abi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son maçlar süper abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tayfun Borges'i aratmıyacak anlaşılan Hüseyin abi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Son anlaştığın adamı beğenmedim Hasan; mental özellikleri çok zayıf gerçekten ve jumping'i de düşük ama aldığın skorlar mükemmel gerçekten. Yıldızların sırtlıyor takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar yeni genç yetenek için 3 m biraz fazla gibi gözüküyor ama boşuna almamışsındır tabii ki

mental özellikte teknik ve fiziksel özellik gibi gelişebilen bir özelliktir bunu unutmayalım arkadaşlar zamanla tecrübe kazanıp bu eksiğini kapatabilir ,hasan abi maçlarını merakla bekliyoruz ben de Ş.L. de çeyrek final oynadım barça'yı yenmeme rağmen cezalılar ve sakatlar yüzünden elencez gibi geliyor abi başarılar...(bu arada evde 2-1 yendim )

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

yahu bu Türk vatandaşlığına 10 senede geçme işi çok kötü olmuş yabancı genç alıyorum ama abilerinden dolayı kontenjana giremiyor 3-5 senede alsa vatandaşlığı neyse ama cidden kötü olmuş
    neyse fatih hoca'ya telefon açayım milli takıma alsın 2 dk da türk olur belki

sakary Ali Misafir

mükemmelsin abi 5 gol süper olmuş

mükemmel gidiyorsun başarılar

başka maç yok mu???*

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arkadaşlar bugün söylemesi ayıp kaplıcalara gidince oyunu boşladık birazdan ablamları yolcu edip gelince sınırsız FM keyfine devam edeceğiz... ben yokken yazılan bazı yorumlara karşılık vermek isterim öncelikle maçların sonuçları hakkındaki yorumlar için teşekkür ederim... 3 milyona aldıgım gencin zaten gözlemci raporlarında zayıflık olarak "zeka" görünüyor.yani kafası çok çalışmak zorunda da değil defans oyuncusunun diğer defansif özelliklei son derece hızlı gelişecektir... ikinci bir mesele ben aldıgım yabancılarda 10 yılda türkleşme olayını dün burda bir kardeşimizden öğrendim. bilgi paylaştıkça çopalıyor işte diğer serilerde oldugu gibi 5 yılda zannedip 16-17-18 yaşında gençleri alıyordum... en geç 22-23 gibi türk oluyorlardı ve o yaşa kadar da zaten kiralıyorduk... şimdi bu yöntemi kullanamayacagım için elimdeki bazı yabancıları seneye satarım... yapacak birşey yok 7-8 gözlemciden sadece 2 tanesi Türkiye'yi geziyor,diğerleri dünya turuna çıkıyordu. onların da bazılarını Türkiye'ye çağırırız gözlem için... mecburen transfer stratejimizi değiştirecez yani... büyük ihtimalle Stancu- Fenin 2 lisinden biri de satılır... çünkü o mevkide marquinhos da var neyse ben birazdan gelirim inşallah... görüşmek üzere....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

herkese selamlar... oyunu açıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birz geç öğrenmişsin abi ayrıca tam bilgi:

Milli olmus oyuncular 10 yil

Milli olmamis oyuncular 3 yilda
    Türk olacakar...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yani hiç milli olmayan oyuncular mı 3 yılda türk olacak? zaten hiç milli olmayanlar bize yaramaz ki

CİMBOM LİGDE DOLU DİZGİN

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

A millide, ümit millide veya youth millide ( ) oynamamış yabancıların Türk olmak için gün sayma sayısı 1095 gün, yani 3 yıl. Tabii bunlardan birinde oynadığı anda 10 yıla fırlıyor hemen.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Birazdan Ş.L. 2. tur kuraları gelecek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cureshot View Post
    A millide, ümit millide veya youth millide ( ) oynamamış yabancıların Türk olmak için gün sayma sayısı 1095 gün, yani 3 yıl. Tabii bunlardan birinde oynadığı anda 10 yıla fırlıyor hemen.

az önce inceleyip baktım... 22 gün içinde cristaldo türk olma şansına sahip olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DÜNYA KULÜPLER ŞAMPİYONASINDA GALATASARAY FİNALDE !

Rakibine tek posizyon vermeden maçı alan cimbom finale çıktı... Finalde rakip Cruzeiro !!!

Last edited by nannar : 06.Aralık.2008 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyisin abi
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 30 / 50 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri