Arkadaşlar sakatlık sorunu felan oldugu yok.Orjinal cd ile oynuyorum şuana kadar 3 kariyer açtım.Sadece Lig başlayana kadar 4-5 bilemedin 6 sakatlık oluyor ama onlarda fazla uzun sureli degil.Lig başladıktan sonra kolay kolay sakatlık olmuyor.İlk sezonumda juventus ile lig başladıktan sonra sadece 2 sakatım oldu oda milli maçlarda.Sakatlık çok aşırı diyenler oyunu oynamamış yada 3-4 ay oynayıp bırakmış.
2.Mevzu tatile çıkamama sadece korsan oyunlarda mevcut.Korsan oynayan ama sorun çözülsün diye cdm orjinal tatile çıkamıyorum sakatlıklar aşırı diyen çok kişi gördüm.
Maç içinde anormal şeylerde olmuyor.Kalecim hiç maçın adamı olmadı.Hiç asist yapmadı ki 3 kariyerdede olmaması bug olmadıgını gösterir.Her maç penaltı olmuyor.Gol yedikten sonra hemen hiç gol yemedim.
Evet oyunda eksikler var ama ufak tefek oynanışa etki etmeyen şeyler.Taktik ekranında maç içinde 13 oyuncu gözükmesiki sadece bir visual bug.Maç başlamadan önce settings up match ta çok bekletmeside sıkıcı bir durum.
Şahsen ben şuan juventus ile oynuyorum çokta zevk alıyorum.Hiç bi anormallik yok oyunumda.