1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Ankaraspor A.Ş.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak'a, Sultan Cem'e daha -9 verilmezken Theo Weeks'e o kadar verilmez! verilmemeli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Emre Çolak'a, Sultan Cem'e daha -9 verilmezken Theo Weeks'e o kadar verilmez! verilmemeli
    Neden Taylan Theo Weeks su anda ligimizde ilk 4'de olan sampiyonluk yarisi icinde olan, avrupa kupalarinda yer almak icin mucadele veren oldukca iyi bi takimin banko en onemli isimlerinen birisi. Yasi daha 18 yaklasik en azindan 120 CA civari hak ediyor (en son 114'du degismistir diye tahmin ediyorum). Bu yasta bu kabliyeti ve oynadigi takimdaki konumu fazlasi ile bu tur bi PA hak ettigini gosterir. Bi kere fiziksel ozellilleri ile iyi bi gelisim gosterirse dubya capinda bi oyuncu olmamasi icin bi neden goremiyorum Geremi'yi dahi gecebilir bence ki o da Genclerbirligi'nden direk Real Madrid'e transfer olmus hem de Turk futbolu o kadar iyi bi donemde degil iken hem de Real'in en iyi donemlerinde iken.

Emre Colak'in -9 almamasinin en buyuk sebebi fizigidir bu konu da kayda deger bi gelisim gostersin zaten hemen A takima alinir. Cem Sultan ise daha yeni cok uzun bu sakatliktan cikti PAF liginde form tutsun en gec gelecek sene A takimda o da oynamaya baslayinca hak ettigi PA'yi alir sen merak etme ama Theo Weeks su anda gozle gorulur bi sekilde ulkemizde bu tur bir PA'yi en cok hak eden isimdir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Theo Weeks'in sanırım fiziksel özellikleri random. Staminası en azından sabit olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca böyle devam ederse, ikinci bir Geremi çıkabilir ligimizden..
    En son yamada da theo weeks in butun ozellikleri rastgele ama onceki mesajda Omer Abi bu konu da gozlemlenen ozelliklerin girilidigini belirti
    Last edited by licentia : 06.Aralık.2008 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Verilebilir bence. Emre ve Cem yanlış örnek. Weeks takımında hep 90 dakika oynuyor. Bugunkü macta yedek cıkmasına sasırdım.

Mesaj Yetkileri