Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligdeki ikinci maçımızda Monaco'yu yenerek morallari düzelttik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Marsilya da futbolcular toulose maçında sinir boşaltmıs herhalde
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 3. maçımızda Nantes karşısında 2. galibiyetimizi aldık ama pek iyi oynadığımız söylenemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hatem Arpa atmıs golleri
    Edit:Ne golleri yahu golü golü
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

selamlar beyler;

benim şahsi fikrim ikiniz de fransa liginde ilk 3'e bile giremezsiniz.çünkü bu ligin takımlarının defansınızın arkasına arasına attıkları toplara ve istisnasız her takımın becerebildiği kanat bindirmelerine çare bulamazsınız.

maçlarda baskın görünseniz bile en net pozisyonları rakip takımlar bulacaktır. ve yine tabii bence fransa ligi oynanabilirliği en zor olan ligtir.

başarılar dilerim,eğer bu ligte başarılı olursanız tactic ve takım introductionlarınızı çerçeveletip odamın duvarına asıcam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Bakalım artık Gökhan.Ben her zaman Fransa liglerini çok severim çünkü mücadele hep üst düzeydedir.Bu da oyuncuların atletik özelliklerinden kaynaklanıyor.İlk 3 hafta maçımdan 5 puan topladım.2. haftadaki şanssız maçı saymazsak taraftar ilk haftadaki beraberliğie rağmen Lyon maçı dahil rakibe zor pozisyon verdiğimizden dolayı çok memnunlar.Özellikle takım çok genç oyunculardan kurulu bu yüzden maç içi stresini fazlaca yaşıyorlar.Ligin 3. maçında Le Mans karşısında rahat olun gençlik diyerek güzel bir galibiyetle kapadık olayı Özellikle yeni transfer Eduardo'nun serbest vuruştan dönen topa bekletmeden muz orta yapması ve Olimpik Milli takımdan dönen diğer transferimiz Diomandé'nin uçarak kafası izlenmeye değerdi.Fakat 2. maçta Canenaghi'nin defansı üzerine çekip yaptığı güzel ortaya Fernando'nun kaleci bile kaleyi bırakmışken yaptığı kafa vuruşunu ahlar vahlar içinde üstten dışarı atması ayrı bir detaydı

Şimdi ligin ilk 3 haftasının SS'leri ve yeni transferimiz Botafogo'dan Eduardo :

Büyük fedakarlıklar göstererek kendisini transfer edip Enyeama,Defour,Diomandé ile birlikte transferi kapadık.

Lig maçları:

Maçları üstün oynamışa benziyorsun abi.Ama kaybetmemişsin oda iyi

beraberlikler biraz kötü olmuş tabi ama son maçta topalamışsın abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Maçları üstün oynamışa benziyorsun abi.Ama kaybetmemişsin oda iyi
    Takım olma ve panik atak sancıları çekiyoruz sanırım 3-4 hafta sonra fırtına gibi oluruz.Bu aradaki 2-3 maçtan yenilgiylede ayrılacaklarımız olabilir 9 puanla da çıkabiliriz.Eduardo'yu öneren kardeşime çok teşekkürler.Takıma girer girmez uyum sağladı ve şimdi daha iyi pozisyon buluyoruz onun kanadından.

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    beraberlikler biraz kötü olmuş tabi ama son maçta topalamışsın abi
    Amacımız yavaş yavaş sinsice ilerleyip Marsilya'yı son düzlükte geçip Monica'yı kapmak zaten abisi 1.likte gözümüz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligdeki 4. maçımızda Nice deplasmanından istediğimizi aldık.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme maçında Brann karşısında kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

4. hafta maçında Monaco deplasmanından güzel aoyun ve 1 puan ile dönüyoruz.Şimdilik yenilmiyoruz iyi oynuyoruz ama Chamakh'ın geçen maçta ayağının kırılması ve sahalardan 6 ay uzak kalacak olması bize sadece artık ligde mucize gerektiğini söylüyor,bakacağız artık

Şampiyonlar Liginde ise rakiplerimiz Chelsea,Sporting Lisbon ve Twente.Öncelikli hedef Uefa.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Chamakh olayı çok kötü olmuş abi
    Bence Serkan abi Chamakh ile anlaştı ve Chamakh Monica'yı futbola tercih etti...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Öyle oldu abisi bende şüpheleniyorum bu durumdan Bu seferde Defour Türkiye maçından sakat dönünce ortasahamız 2 haftalığına kazmalara kaldı.Ve Toulouse maçı bana Defour gelene kadar değiştirdiğin taktiği bir daha değiştir sinyali verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde kötü oynadığımız maçta Valenciennes karşısında 1 puana razı olduk. Ardından umutlu çıktığımız Şampiyonlar Ligi ilk maçında Spartak Moskova deplasmanında Ben Arfanın kaçırdığı penaltı bize 2 puan kaybettirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Zorlu şartlarda oynadığımız şampiyonlar ligi maçında önce çanakkale geçilmezi oynadık 60. dakikadan sonra yavaş yavaş rakip kalede göründük maç bitimine yakın golü atıp 3 puanı alıp kaçtık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Ve Lige döndüğümüzde Nantes deplasmanında öne geçtik.Sonra Gouffran Twente maçında attığı golün aynı iki pozisyonu çömertçe kaçırdı.4 dakikalık uzakmanın 5. dakikasında golü yedik ve sahadan beraberlikle ayrıldık. Şu an Ligde 1 galibiyet 5 beraberliğimiz var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar ikiniz de çok istikrarlı görünmüyorsunuz gördüğüm kadarıyla puan tablosu alabilir miyiz?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İkinzdede düşme var bu aralar abi seri galibiyetler almaya başlayın tekrar yoksa monicayı lyon götürecek

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

zor bir lig ve sizde bu zorlukları yaşıyosunuz sanırım.kaan abi s.ldeki galibiyet helek deplamsnda baya yi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar ikiniz de çok istikrarlı görünmüyorsunuz gördüğüm kadarıyla puan tablosu alabilir miyiz?
    Puan durumunu bu akşam 10. maçlarla birlikte yayınlayacağız.Bu arada istikrarsızlık mı? Ben istikrar abidesiyim özellikle beraberliklere aboneyim Bu kadronun çok genç olmasından kaynaklanıyor.Diarra ile birlikte en çok saha tecrübesi olan kişi bir sezon sahalardan uzak kalınca başka bir anlayışa döndük.Yakında pozitif bir ivme kazanırız.Zaten bu ivme ilk sinyallerini verdi fakat şanssızlığa kurban gittik

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    İkinzdede düşme var bu aralar abi seri galibiyetler almaya başlayın tekrar yoksa monicayı lyon götürecek
    Düşen Serkan abin Denizcim ben düşmem abisi,10. idim hala 10. yum Bu arada 6 maç 8 puanım var.Liderin 6 maç 14 puanı var.Serkan abinin 5 maç 10 puanı mevcut.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    zor bir lig ve sizde bu zorlukları yaşıyosunuz sanırım.kaan abi s.ldeki galibiyet helek deplamsnda baya yi olmuş
    Valla Mustafacım çok fizik mücadeleye dayanan bir lig.Maç sonu istatistikleri benim oynadığım İspanya ligine göre 1.5 kat mücadeleyi gösteriyor.Biraz Avrupa'da başarı kazanabilirsem ligde zaten bir yerden yetişiriz umarım daha çünkü kopma yok,tipik Fransa ligi.Herkes çok puan kaybediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Baba Hamdi favorim sensin
    Saldır Monica aşkına

abi hep beraberlik alıosun bu çabayla monica zor ben söyliim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Lig kupasında 2. lig ekibine karşı zorlanmadık

Lig maçında rakip Lorient sahaya çıktığına pişman oldu

Şampiyonlar Ligi 2. maçında da sahadan beraberlikle ayrıldık

Lig maçında benle oynayana kadar puanı olmayan rakibim 3 puanla tanıştı

Allah mustehakınızı versin akşam akşam güldüm bende diom monica ne gezio kariyerde.

Kolay gelsin vallaha dişli bir mucadele iyi seçilmiş tam kıvamında 2 takım hade bakalım kapanın elinde kalır monica bu yaştan sora .

Bu arada taktikleri paylaşırmısınız yoksa kalsın herkezin özeline karışılmazmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Baba Hamdi favorim sensin
    Saldır Monica aşkına
    Saldırıyoruz abisi ama bakalım bu takım yakında açılacak ya da gitti Monica

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    abi hep beraberlik alıosun bu çabayla monica zor ben söyliim
    Özellikle Nice ve Valenciennes maçlarına bak nasıl berabere kaldığıma bende şaşırıyorum abisi Chelsea ile de berabere kaldık. Gouffran'ın sakat Saivet ve Obertan'ın milli takımda olduğu maçta Malili genç Diabaté ve Jussie ile sonuca gidip çok şaşırtıcı bir biçimde lig liderini farklı yendik

İşte SS'ler :

Bu arada sağolasın kocari.Bu taktik paylaşılır mı ki acaba?Başlık nasıl yenilmeden küme düşülür olur herhalde Ama yinede toparlandık gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligdeki 8. maçımızda Lorienne deplasmanında çok iyi oynamasakta suskun golcü Cardozo ile 3 puanı aldık

Genel bir değerlendirme yapacak olursak güçlü takımlara karşı daha rahat oynayan pozisyon bulan zayıf rakiplere karşı ise zorlanan bir takım olduk. Cardozoyu iyi kullanamamızda bunda etkili ama zirve yarışında ve Şampiyonlar Liginde hala iddalıyız

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bu arada sağolasın kocari.Bu taktik paylaşılır mı ki acaba?Başlık nasıl yenilmeden küme düşülür olur herhalde Ama yinede toparlandık gibi
    ehehehe yane orjinal bir taktikmi geliştirdin yoksa hazır oyundaki taktiklermi . Malum kötü olan varsa hazırlardan bulaşmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Şanssız bir kariyer oluyor benim için.Takımın en güçlü silahı 6 ay yok bacağı kırılmış ikien son maçtada Cavenaghi'nin kolunun kırılmasının ardından maçtan tamamıyla koptuk rakip bastırdı fakat golü yine uzatmanın son saniyesinde bir serbest vuruşu hızlı kullanarak buldular ve gene beraberlikle ayrıldık. Cavenaghi en az 1 ay yok.

İşte son maç ve ardından puan durumu.Bu arada işin trajikomik tarafı ligin yenilgisiz tek takımıyım

abi sen namağlup kapatırsın bu ligi ona eminim marsilya maçlarını kazanırsan marsilyanın üstünde bitirsin gibi gelio bana defansta falan kimler var yenilmedin bi türlü monicanın dikkatini çekmiştir bu umarım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bordo çok şanssız başlamış. En önemli oyuncusu 6 ay yok.
    Yarışta Marsilya daha önde olur gibi görünüyor..

Başarılar her ikinize de

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri