GaLatasaray durmadan transfer yapıyor zaten kupadanda eLendi![]()
GaLatasaray durmadan transfer yapıyor zaten kupadanda eLendi![]()
İkinizede başarılar.Favorim Cimbom![]()
Cesur Yürek Galatasaray'da
Tuncay; ''Doğdugumdan beri Galatasaray'lıydım!''
Galatasaray İngiltere'nin Boro takımında formay giten Türk yıldız Tuncay Şanlı'yı kadrosuna kattı.Bu transferin bonservis bedeli iste 6.500.000 € olarak açıklandı.Bazı Galatasaray taraftarı bu transfere büyük öfke duyuyorlardı ama Tuncay'ın Galatasaray Dergisine ve sitesine yaptıgı açıklamalardan sonra Tuncay gönülleri feth etti.
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray'ın transferlerini beğenmedim. Nonda'yı ucuza satmışsın Mehmet Güven'i de satabilirsin iyi paraya Orkun'u da sat eğer paran var Sinan Bolatı yoksa Ufuk Ceylan'ı al sonra genç oyuncuda almanı öneririm. Başarılar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Elbette 1 sezon oynayacaksanız güzel transferler ben uzun olacak sanmıştım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Herhalde öyle yapar![]()
Futbolcu Bilgileri
Aykut Tuncay'ı nasıl kaptırırsın.Bu kariyeri takip etmiyorum kardeşim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
transferler güzel umarım kariyeriniz uzun ömürlü olur başarılar
yeni ssler bekliyoruz![]()
alican tuncay transferi süper olmuş "Doğduğumdan beri Galatasaraylıyım"![]()
Tsl 2.Hafta
Güzel oynadık pozisyon vermedik yine her zaman ki gibi...
Tsl 3.Hafta
Çok güzel oynadık,ama bu maçta yeni bir taktik içerisindeydim gerçekten hiç memnun kalmadım pozisyon yakaladık ama atamadık.Bu maçtaki beraberligi kendime mal ediyorum..
UEFA Ön Eleme İlk Maç
Çokta avantajlı bir skor degil ama ofas konusunda bir sıkıntımz olusuyor...
Tsl 4.Hafta;
Dev derbi ASY'de karşı karşıya gelicek olan 2 ezeli rakip birbirlerini yenmek istiyor.
Galatasaray'da sakatlıgı bulunan; Caceres,Lincoln,Ümit,Ugur,Serkan,Emre kafileye dahil olmadı.
Fenerbahçe'de ise sakatlıkları bulunan Deivid ve Vederson kafileye dahil olmadı.
Dev Derbi'yi Kim Kazanır !
Alican elindeki kadroyu değerlendirirse maçı koparır.
Garip bir takım yarattık.Gol yemiyoruz ama atamıyoruz![]()
Tsl 5.Hafta
Zar zor gol attık. Defansif anlamda mükemmeliz ama ofansta kayıpları oynuyoruz..
UEFA Ön Eleme Rövanş Maçı
Kaç haftadır gol yemiyoruz,Cleo nun uzaktan füzesi ile nam-ı'mız sona erdi .Bu maçta %100 gol pozisyonları yakaladık ama atamadık,az daha yeniliyorduk,Beşiktaş maçını düşünerek bazı önemli futbolcularımı dinlendirmiştim ama pişman oluyordum.Gruplara kaldı güzel .Rakibimiz inanın bizim ceza sahamıza giremediler.Pasiftiler..
5 maçta aynı puanda 2 takım lig zevkli geçeceğe benziyor Başarılar
Valla süperBaşarılar her iki takıma da .. Tuncay transferini beğendim ben
![]()
FenerBahcem Sampiyon Olacaktır Fakat Tuncay Cimboma nası gitmis ya :d
You'll Never BeatThe Irish !
Gonlum Galatasaray'dan yana ve son transferlerle kadro zenginliginide yakalamis bulunan tarafta GS ztn.
Ikinizede basarilar.![]()