1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Cássio de Souza Soares Lincoln

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lincoln'ü bu ligde başka kiminle kıyaslayacağız? Alex, Lincoln'ün yeteneklerine en yakın oyuncu, biz de tabii ki onunla kıyaslayacağız. Her yerde tartışma ortamı varmış gibi davranmaya gerek yok. Burası spor forumu, tabii ki iki oyuncu birbiriyle kıyaslanacak. Buralarda 1 Alex 10 Lincoln eder sözleri geçerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi Lincoln iyi oynamaya başlayınca ve Alex'in katkısı azalınca mı kıyaslama yasak oldu?

Neyse, Lincoln şu ligdeki en kaliteli 3 isim arasındadır. Umarım 3 kulvarda bizi başarıya sürükler, Hagi'den sonra bir yabancıyı daha bağrımıza basarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Lincoln'ü bu ligde başka kiminle kıyaslayacağız? Alex, Lincoln'ün yeteneklerine en yakın oyuncu, biz de tabii ki onunla kıyaslayacağız. Her yerde tartışma ortamı varmış gibi davranmaya gerek yok. Burası spor forumu, tabii ki iki oyuncu birbiriyle kıyaslanacak. Buralarda 1 Alex 10 Lincoln eder sözleri geçerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi Lincoln iyi oynamaya başlayınca ve Alex'in katkısı azalınca mı kıyaslama yasak oldu?

Neyse, Lincoln şu ligdeki en kaliteli 3 isim arasındadır. Umarım 3 kulvarda bizi başarıya sürükler, Hagi'den sonra bir yabancıyı daha bağrımıza basarız.
    Niye kıyaslama ihtiyacı duyuluyor, benim tepkim ona. Siz silinen mesajları göremediğiniz için ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz. Ben biraz da kızgınlıkla yazdım buraya o mesajı, hani herkeste mesaj verme kaygısı var ya, ben de mesaj vereyim dedim.

İyiyse iyi deyin, başkasıyla kıyaslamaya ne gerek, Lincoln'un buna ihtiyacı mı var? Alex 10 Lincoln lafını çıkaran da ben değilim, Türkiye'ye kim gelse önce Alex ile kıyaslanıyor, bu da saçma bana göre. Oyuncu takımına olumlu katkı yapıyorsa bana ne diğer takımda ki oyuncudan niye kıyaslayayım. Buraya da kıyaslamayı değil sadece Lincoln'ü yazmak en güzeli olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri