Sayfa 35 / 50 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

abi sen harbiden bir fenomensin bende şimdi finalde arsenal'i 90+3'te FENİN'le yıktım kupa bizim çok saol abi fenin'i senden görüp almıştım çok saol transferler süper abi zaten yıldızın var ama bi tane daha al biz her sene yıldıza çok alıştık(alamazsan da sorun değil zaten hepsi yıldız) BAŞARILAR...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Hasan nerdesin yahu boşladın bizi artık eskisi gibi maç eklemez oldun hayırdır ?
    taraftar dernekleri olaraktan ayaklanma çıkabilir dikkat et

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    baba sen işi çözmüşsün
    mecburen... devlerle mücadele edeceğiz dedikya
    Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    abi sen harbiden bir fenomensin bende şimdi finalde arsenal'i 90+3'te FENİN'le yıktım kupa bizim çok saol abi fenin'i senden görüp almıştım çok saol transferler süper abi zaten yıldızın var ama bi tane daha al biz her sene yıldıza çok alıştık(alamazsan da sorun değil zaten hepsi yıldız) BAŞARILAR...
    Ben Fenin'i sattım 22,5 milyon € ya o mevkide iyi oyuncularım var baya... ondan aldıgımız parayla daha önceden de söylediğimiz gibi sol bek mevkisini kuvvetlendirdik....

YENİ TRANSFER BASINA TANITILDI

Alexandar Kolarov 13 milyon € karşılıgında Lazio takımından alınarak defansın soluna takviye yapıldı...

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    Hasan nerdesin yahu boşladın bizi artık eskisi gibi maç eklemez oldun hayırdır ?
    taraftar dernekleri olaraktan ayaklanma çıkabilir dikkat et
    daha lig başlamadı yaww gelişmeşeri aktarıyorumya işte
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Hocam hakkaten fenomensin.. Senin futbol kimligini aciklamak gerekirse soyle denebilir: Arsene Wenger'in potansiyel okuma kabiliyetine ve genclere olan ilgisine, Scolari'nin babacanligina, Fatih Terim'in motivasyon tekniklerine ve de Capello'nun taktik bilgisine sahip komple bir futbol adami.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    Hocam hakkaten fenomensin.. Senin futbol kimligini aciklamak gerekirse soyle denebilir: Arsene Wenger'in potansiyel okuma kabiliyetine ve genclere olan ilgisine, Scolari'nin babacanligina, Fatih Terim'in motivasyon tekniklerine ve de Capello'nun taktik bilgisine sahip komple bir futbol adami.

estağfurullah...abartmayın yaww oyuna mantıgımızla yaklaşıyoruz sadece....

Bu arada Tokyo Metro Feliz takımıyla ticari anlaşma yaptık Artık ticari anlamda da şirketleşmeye gidiyor ve yurt dışına açılıyoruz büyüyoruz yani iyice...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFER:

Semih Kaya (kendisinin olsa olsa koca bir odun olacağına karar verildiği için )2.3 milyon € karşılıgında Trabzonspor ile sözleşme imzalamıştır.

4 sezon önce 375 bin € karşılında kulübe kazandırılan genç yetenek Ali Kucik 3.9 milyon € karşılında Hacettepe takımına sözleşme imzalamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.
    Last edited by nannar : 09.Aralık.2008 at 01:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by nannar View Post
    estağfurullah...abartmayın yaww oyuna mantıgımızla yaklaşıyoruz sadece....

O halde bir de sunu eklemek lazim: Cok sevgili gonul insani Ertugrul Saglam'in mutevaziligine de sahipsin

buda süper adam ama biliyodum

Hocam ayrica bende pek haz etmem ne ovmekten ne ovulmekten ama saygiyi hak ediyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Bu arada Tokyo Metro Feliz takımıyla ticari anlaşma yaptık Artık ticari anlamda da şirketleşmeye gidiyor ve yurt dışına açılıyoruz büyüyoruz yani iyice...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFER:

Semih Kaya (kendisinin olsa olsa koca bir odun olacağına karar verildiği için )2.3 milyon € karşılıgında Trabzonspor ile sözleşme imzalamıştır.Kamuoyuna duyurulur.[/quote]
    Bravo kardeşim şimdi merchandising inin ay ay nasıl arttığını izle yinede denemeye devam et başka takımlar daha ekle ticari olarak direkman para akıyor
    Bu arada şu odun'un özelliklerini yolla da görelim yahu neden gitti

ılk gunden berı takıp edıyorum gayet basarılısın.basarılarının devamını dılerım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KUPA BEYİ SAHAYA İNİYOR

VS
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ali Kucik ve Semih Kaya aslında iyi futbolculardı ama bu takımda asla ilk 11 olamayacakları için sattım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by zzxczz View Post
    ılk gunden berı takıp edıyorum gayet basarılısın.basarılarının devamını dılerım.
    ilgin ve övgün için teşekkür ederim kardeş...
    Last edited by nannar : 09.Aralık.2008 at 01:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu takima artik world class bi kaleci de aldi miydi avrupa'da da gelebilir namaglup sampiyonluklar. Bu takim Sinan Bolat icin acikcasi biraz extra large hocam. Bi Hugo Lloris yakisir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu arada arkadaşlar belki taraftarlar Fenin'in satışıyla rahatsız olabilirler. Onun yerine 4-5 sezon önce alıp 2 yıldır sivas bursa'da kiraya vererek yetiştirdiğim bu genç var... Bu sene A kadroya çektim ve şu anda da süper kupa maçında ilk 11 de oynuyor... bir bakın bakalım iş görür mü...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu takima artik world class bi kaleci de aldi miydi avrupa'da da gelebilir namaglup sampiyonluklar. Bu takim Sinan Bolat icin acikcasi biraz extra large hocam. Bi Hugo Lloris yakisir

onu ben de istiyorum da hem satmıyorlar hem de adam gelmiyor
    Last edited by nannar : 09.Aralık.2008 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada arkadaşlar belki taraftarlar Fenin'in satışıyla rahatsız olabilirler. Onun yerine 4-5 sezon önce alıp 2 yıldır sivas bursa'da kiraya vererek yetiştirdiğim bu genç var... Bu sene A kadroya çektim ve şu anda da süper kupa maçında ilk 11 de oynuyor... bir bakın bakalım iş görür mü...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

onu ben de istiyorum da hem satmıyorlar hem de adam gelmiyor

Görmezmi yav görür görürde biraz daha gelişirse süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

CİMBOM SEZON AÇILIŞINI YAPTI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    Görmezmi yav görür görürde biraz daha gelişirse süper olur

ŞU AN MARQUİNHOS VE STANCU'NUN YEDEĞİ ZATEN...
    Last edited by nannar : 09.Aralık.2008 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

haklısın arkadaşım ama Akinfeev de çok iyi bi kaleci
    ochoa da olabilir ama şu an ne kadar gelişti bilemem

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

haklısın arkadaşım ama Akinfeev de çok iyi bi kaleci
    ochoa da olabilir ama şu an ne kadar gelişti bilemem
    ochoa o kadar iyi değil.. akınfeev iyi ama ona da para yetmiyor vermiyorlar yani hemen... gelecek sezona alırız inşallah iyi bir kaleci. bu sezon 30 milyon € harcadık bile zaten

bu arada ben bir genç daha buldum ve almak üzereyim çok ucuz ama gelecekte çok iyi olacaga benzer
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TSL 1. Hafta

GALATASARAY -BEŞİKTAŞ

Bu ne biçim fikstür yaww?
    Last edited by nannar : 09.Aralık.2008 at 01:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

bu arada ben bir genç daha buldum ve almak üzereyim çok ucuz ama gelecekte çok iyi olacaga benzer
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TSL 1. Hafta

GALATASARAY -BEŞİKTAŞ

Bu ne biçim fikstür yaww? [/quote]

Yahu bu ne biçim bir algılama yeteneğidir sana benim save dosyamı yollayım bana adam bul
    bu arada o kadar adam buluyorsun 1 kaleci bulamıyorsun sende

bence senın takımına en az 2 tane avrupa tecrubesı olan takımın abısı olabılecek oyuncular lazım(aslında oyunda yas ortalamasının cok dusuk olması basarıyı etkılemıyor gıbı gorunsede etkılıyor)bu sene paran kalmadı ıse donem arası yada gelecek sene almanı tavsıye ederım.hata kalecıyı bu tur bır oyuncu secebılırsın takımın abısı olur

.
    .
    .
    Hocam bana sorarsan bu adam iyi degil gerci genc olabilir ama determination cok dusuk. Ayrica off the ball ve decisions ozellikleri benim bi target man'de aradigim en onemli ozelliklerden ikisidir ki onlar da cok dusuk. Ayrica uzaktan da cakamiyo dribling te yapamiyo ve hernekadar dana gibi kuvvetli olsa da 1.82 gibi vasat bir boya sahip. Sat gitsin hocam bu adam cok gelismez bence

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DERBİDE MARQUINHOS RÜZGARI ESTİ

Ligin ilk haftasında karşı karşıya gelen ligin 2 güçlü ekibinde gülen taraf ev sahibi kip oldu.Marquinhos attıgı 3 golle maçın yıldızı seçildi... Galatasaray kaldıgı yerden galibyetlere devam edeceğinin sinyallerini verdi. Tek olumsuzluk ise 6+2'ye takılan Hyland ve yeni transfer kolarov'un yedek kulübesinde beklemek zorunda kalışı oldu....

Hocam bana sorarsan bu adam iyi degil gerci genc olabilir ama determination cok dusuk. Ayrica off the ball ve decisions ozellikleri benim bi target man'de aradigim en onemli ozelliklerden ikisidir ki onlar da cok dusuk. Ayrica uzaktan da cakamiyo dribling te yapamiyo ve hernekadar dana gibi kuvvetli olsa da 1.82 gibi vasat bir boya sahip. Sat gitsin hocam bu adam cok gelismez bence
    ama hatırlaman gereken bırsey var adam bursada kıradayken yılın 11 de yer alıyor ve yılın genc oyuncusu secılmıs.bana gore bos bır adam degıl en az 1 sene sans vermen lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ama hatırlaman gereken bırsey var adam bursada kıradayken yılın 11 de yer alıyor ve yılın genc oyuncusu secılmıs.bana gore bos bır adam degıl en az 1 sene sans vermen lazım

zaten geçen sene 28 maçta 12 gol 3 asisti var bursa'da ... yani kesinlikle boş değil ama bakacagız... 4 yılız veriyor koçlar... Fenin'de 4 yıldızdı...

Elbette bos adam degil ama bu kariyerdeki Galatasaray'in oyuncusu asla degil ve olamayacakta. Yedek olarak dahi kalmamali bence. Gitsin bursa'da sivas'ta kral olsun yilin 11'ine secilsin. Ayrica soylemem gereken en onemli nokta su ki adam bursa'da kiralik oynadigi sezon evet yilin 11'ine secildi ama hangi mevkiide oynuyordu bursa'da bu onemli. Gordugum kadariyla kendisi MC oynuyordu. Ha eger Galatasaray'da da MC oynayacaksa yedegin yedegi belki olabilir ama bir forvette olmasi gereken ozellikler cok fazla yok kendisinde. Ama fizik gucu ile TSL'de rotasyon sistemi icinde bazen sans bulabilir elbette.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI BELLİ OLDU

Bizim sayemizde 3 takımla katıldık bu sezon Şampiyonlar ligine Grupta yine Benfica geldi... kolay grup gibi ama durun bakalım

abi sana saygı duyuyorum sonuna kadar takipçinim
    ŞL de grupları geçersin 1. torbadan kolay kura çekmişin

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

çok rahat bir grup olmuş senin için rahat çıkarsın
    bu arada forma satışların arttı mı?(merchandising)bana ayda 1,317000 geliyor

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI BELLİ OLDU

Bizim sayemizde 3 takımla katıldık bu sezon Şampiyonlar ligine Grupta yine Benfica geldi... kolay grup gibi ama durun bakalım

Bu gruptan rekor kirarak cikacagini tahmin ediyorum. Ayrica fener ve besiktas'i kimler calistiriyor ve iyi transferler yapiyorlarmi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    abi sana saygı duyuyorum sonuna kadar takipçinim
    ŞL de grupları geçersin 1. torbadan kolay kura çekmişin
    sağol... çıkarız inşallah

çok rahat bir grup olmuş senin için rahat çıkarsın
    bu arada forma satışların arttı mı?(merchandising)bana ayda 1,317000 geliyor
    bakayım ay sonunda...

Bu gruptan rekor kirarak cikacagini tahmin ediyorum. Ayrica fener ve besiktas'i kimler calistiriyor ve iyi transferler yapiyorlarmi

fener'i Aykut , bjk'yi mustafa denizli çalıştırıyor. fener iyi adamlar alıyor ama bjk pek almıyor....

FM'nin yillardir suregelen en gercekcilik disi olgusu bana gore Fener'in giden hocadan sonra kesin ya aykut'u ya da oguz cetin i vs getirmesi.

Sayfa 35 / 50 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Mesaj Yetkileri