1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Türk gençlerinin yüksek bonservis bedelleri!!

Threaded View

ama şu acıdanda bakmak lazım olaya .
    evet genç regenler çıkıyor ve genellikle fiyatlari uçuk oluyor .
    aynı olayi bende yaşadım 2009-2010 sanesinde santamaria diye bir adam çıkmıştı Valladolid takiminda herifin PA'sina baktım ister inanın ister inanmayin 197 yani c.ronaldo-Messi-Kaka dan daha fazlaydi ve oyuncuya imza attirdim 18 yaşını doldurunca bana geldi oyuncu bonservisi için tam 9,5 milyon ödedim Galatasarayda ancak bu adami 3 sene srekli oynattim ve Manchester United'e 59 milyon Euroya sattım .
    Yani demeye çalıştığım şu evet yuksek bonservis bedelleri ödeyip aliyorsunuz ama abarti bir bedelede satiyorsunuz ...

ÖRN: Aykut ve orkun ( Galatasaray kalecileri) birisini 5 milyon diğerini 4 milyon euro'ya Lyon ve Cska moscow'a sattım . peki bu mantıklımı ?
    Transfer olayini biraz abartmışlar bence !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde şu taktiği deneyin .
    Ben 2-3 oyuncuda denedim işe yariyor .
    Dikkat ederseniz türk regenler 16 veya 15 yaşında çıkıyor piyasaya ve imza attirabiliyorsunuz .
    ancak imza attirdiginiz zaman kulube 3 milyon ile 10 milyon arasi bir tazminat ödemeniz gerekiyor .
    ama ben direk teklif yapiyorum .
    mesela ben her sene başında bütün anadolu kuluplerini + bank asya ligindeki kuluplerin altyapilarında oyuncu ariyorum yeni cikanlari .
    saglam PA'lı oyuncu buldugum zaman teklif yapiyorum kulube .

sivassporda bir oyuncu bulmuştum PA'sı 179 du oyuncu değeri 150K idi .
    oyuncuya imza attirirsam sivasspora 3,5 milyon £ tazminat odeyecektim.
    ancak ben kulube 350K lik bir teklif yaptim teklifim kabul edildi . ve oyuncuyu 350 K ya aldım .
    ayni sekil bir fenerden birde maltepe spordan oyuncu aldim .
    ve bu taktikle altyapimi hep bu sekilde kuruyorum artik .
    yani toplam 1-2 milyon ' ya alt yapimi komple 150 üstü PA'li oyunculardan kuruyorum buda gelecekteki maddi kaynagimi guclendiriyor .
    su anda takimimda 3-4 tane abi sayilabilecek oynucularım var yani CA si yuksek digerleri hep yetenekli genclerim ve gayet memnunum takimimdan .
    Last edited by uniwherecity : 09.Aralık.2008 at 02:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri