1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Çok ilginç bir maç oynadım.Ben genoa rakip Roma 78.dakikada 2-1 öne geçtiğim maçta 83.dakikada 3-2 gerideydim.Ama dakikalar 90+3 ü gösterdiğinde 5-3 öndeydim..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Çok ilginç bir maç oynadım.Ben genoa rakip Roma 78.dakikada 2-1 öne geçtiğim maçta 83.dakikada 3-2 gerideydim.Ama dakikalar 90+3 ü gösterdiğinde 5-3 öndeydim..

yaw arkadaşım 4gol atmışın nası 5 oldu o

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    yaw arkadaşım 4gol atmışın nası 5 oldu o
    yok ya 5 gol işte bi tane kendi kalelerine atıolar kırmızı ile yazılan ama dakika 78te 2-1 öne geçiyorum 83te 3-2 geriye düşyüroum 90+3te maçı 5-3 kazanıoyrum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yok ya 5 gol işte bi tane kendi kalelerine atıolar kırmızı ile yazılan ama dakika 78te 2-1 öne geçiyorum 83te 3-2 geriye düşyüroum 90+3te maçı 5-3 kazanıoyrum
    Hea ben onu kırmızı kart die gördüm.Oyunu daha oynamadımda. Sorry

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ya az önce başıma gelen çok ilginç ve saçma ama bir o kadar da sevindirici bir olayı paylaşmak istedim. Ara transferin son günüydü. Ben de son günde hep bakarım transfer listesinde olanlara; kiralık olarak kadromuza katabileceğimiz iyi bir adam var mı diye. Baktım Yoann Gourcuff listede, 21,5 milyon euro da değeri var. Dedim şunu kiralayabilir miyiz acaba. Baktım transfer statüsüne "asking price" 0, inanamadım. Teklif yaptım 0 belki kabul ederler diye, kabul ettiler. Kontratı da kabul etti Yoann, böylelikle adamı bedavaya kapatmış olduk. İşte SS'ler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Ya az önce başıma gelen çok ilginç ve saçma ama bir o kadar da sevindirici bir olayı paylaşmak istedim. Ara transferin son günüydü. Ben de son günde hep bakarım transfer listesinde olanlara; kiralık olarak kadromuza katabileceğimiz iyi bir adam var mı diye. Baktım Yoann Gourcuff listede, 21,5 milyon euro da değeri var. Dedim şunu kiralayabilir miyiz acaba. Baktım transfer statüsüne "asking price" 0, inanamadım. Teklif yaptım 0 belki kabul ederler diye, kabul ettiler. Kontratı da kabul etti Yoann, böylelikle adamı bedavaya kapatmış olduk. İşte SS'ler.

offff abi işe bak yaa...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cureshot View Post

Man City ile ilgili bir sorun olmasın , aynı şekilde ben Jo'yu kaptım da

Mesaj Yetkileri