1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

birisinin su mesur lafi solemesini bekliyodum istatistik muhabetti gectigi her yerda mutlaka su Fergie'nin meshur lafi hortlar ya peki merak ederim bu lafi harbiden adamin azindan duyan olmusmudur... Solemedgini dusundugumden degil yani o kadar bagilan var lafa da ondan soruyorum...

Kac bin kere yazmak zorunda kalicam sanirim bu oyun bilgisayar oyunudur matematiksel hesaplamar ve kodlar uzerine kuruludur. Gercek hayati edebilicegi kadar simule etmeye ugrassada etmesi cok guc cunku bu oyunun butun olayi istatistiktir. CM/FM serilerinin baslangici asil olayi istatistik iken sizler istatistigi kendi istediginizin oyunda olmasi icin hice sayiyorsunuz merak ediyorum nasil oynuyorsunuz acaba bu oyunu....

Fergie gercek hayatda bu isi yapan bu insandir onun durumu ve sartlari farklidir sizler ise sanal alemde rakamlar uzerine kurulu bi oyunda bunu yapmaktasinizidir oyun uzerine matematiksel taktik teorileri kurulurken istatistigi hice saymak isteyenleri hic ama hic anlayamiyorum.

Quote Originally Posted by licentia View Post
    birisinin su mesur lafi solemesini bekliyodum istatistik muhabetti gectigi her yerda mutlaka su Fergie'nin meshur lafi hortlar ya peki merak ederim bu lafi harbiden adamin azindan duyan olmusmudur... Solemedgini dusundugumden degil yani o kadar bagilan var lafa da ondan soruyorum...

Kac bin kere yazmak zorunda kalicam sanirim bu oyun bilgisayar oyunudur matematiksel hesaplamar ve kodlar uzerine kuruludur. Gercek hayati edebilicegi kadar simule etmeye ugrassada etmesi cok guc cunku bu oyunun butun olayi istatistiktir. CM/FM serilerinin baslangici asil olayi istatistik iken sizler istatistigi kendi istediginizin oyunda olmasi icin hice sayiyorsunuz merak ediyorum nasil oynuyorsunuz acaba bu oyunu....

Fergie gercek hayatda bu isi yapan bu insandir onun durumu ve sartlari farklidir sizler ise sanal alemde rakamlar uzerine kurulu bi oyunda bunu yapmaktasinizidir oyun uzerine matematiksel taktik teorileri kurulurken istatistigi hice saymak isteyenleri hic ama hic anlayamiyorum.

Konuyu biraz araştırdım, bu söz gerçekten var ama Alex Ferguson'a değil, Aberdeen teknik direktörü Ebbe Skovdahl'a aitmiş. Bir güzel alıntı daha buldum:

"Tired after practice I had a shower. I put a lot of soap on and after opening my eyes I realised that I was the only naked man among 10 Turks wearing shorts. Then a German entered the shower and I was happy. I doubt that Elton John would be happier than me to see a naked young man."
    - Besiktas striker Arild Stavru

Çevirisi: Çalışmadan sonra yorgun bir biçimde duş aldım. Bolca şampuan sürdüm ve gözlerimi açtığımda 1o tane şort giyen Türk'ün arasında tek çıplak kişi olduğumu farkettim. Ardından duşa bir Alman girdi ve mutlu oldum. Elton John'un bile çıplak genç bir adamı görmeye benden çok sevineceğinden şüpheliyim.

*Konudan saptık özür dilerim, paylaşiyim dedim.

Mesaj Yetkileri