Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 168 sonuç

Konu: Dinamo Kiev - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu 6.Maç

Fenerbahçe fark mı atar ?

Yapmayın Allah aşkına. Sistemi ve oynadığı oyunu belli olmayan bir takım, deplasmanda böyle bir maçta nasıl fark atabilir ki.

Tahminime göre maç berabere bitecek, öyle ki ben alt biter diyorum hemde.

Başarılar Fenerbahçe !

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bu maçta işimizin çok zor olduğu açıkça ortada ama ben Fenerbahçe'nin bu tip maçlarda motivasyonunun üst seviyede olması nedeniyle başarılı sonuçlar almasını baz alarak maçı 1-0 veya 2-1 kazanabileceğimizi düşünüyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valeri Lobanoyskiy Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Alman hakem Florian Meyer yönetecek. Meyer'in yardımcılıklarını Carsten Kadach ve Christoph Bornhorst yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Schmidt. Alman hakem Florian Meyer, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sene Devler Ligi'nde çeyrek finale kalma mücadelesinde Sevilla ile İstanbul'da oynadığı ve 3-2 kazandığı maçı da yönetmişti.

DİNAMO KİEV

Bogush
    Betao
    Ghioane
    Vukojevic
    Bangoura
    Eremenko
    Diakhate
    Mikhalik
    Cernat
    Milevskiy
    Nesmachniy

FENERBAHÇE

Volkan
    Edu
    Lugano
    R.Carlos
    Gökhan Gönül
    Selçuk
    Josico
    Uğur Boral
    Alex
    Deivid
    Güiza
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Takımımız Dinamo Kiev maçına, Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Carlos, Deivid, Selçuk, Josico, Uğur, Alex, Güiza onbiriyle çıkacak.

Klasik bir ilkonbir, artık bu maçta pozisyona girmemiz gerek, duran toplar veya oyuncularımızın kişisel becerileri ile attığı gollerle maç kazanıyoruz. Umarım takım olarak pozisyona girer ve öyle gol atarız. Çünkü; bu maçta bu kişisel becerilerimiz veya duran toplarımız bize galibiyeti getiremiyebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aman .Olmadı ya Kiev attı .Eremenko
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yapma Volkan !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin başına ne geldiyse Volkan'ın her topa açılmasından geldi zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan bildiğimiz volkan. Çıkmasa adam topu sürecek ve muhtemelen kaptıracaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe ne olur en az berabere bitir şu maçı iddia'da 130 ytl bir tek bu maça kaldı.
    I'm back...

Nesil
    2006

Ne iğrenç maç oluyor... Bari keşke diyecek pozisyonlarımız olsa ona razıyım...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Volkan'ın yanılmıyorsam sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bu adamla sözleşme imzalayan bir yönetimin Fenerbahçe'de işi yok. Yazık ya bi önceki Porto maçı bu maç.. Yaktı maçları.. Daha sayamayacağım bir çok maç.. Gitsin nereye gidiyorsa.. Serdar'a yazık oldu yazık bu adam yüzünden.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Fenerbahçe ne olur en az berabere bitir şu maçı iddia'da 130 ytl bir tek bu maça kaldı.
    Koyun can derdinde kasap et peşinde.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Aynı tas aynı hamam.

bakalım Aragones efendi, Ali Bilgin,Maldonado ikilisiyle maçı kurtaracakmı? Oyunu değiştirecek heyecanlandıracak skora etki edecek adam yok yedek kulübesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Geçen seneden eser yok, değişen hiç birşeyin olmadıgı halde.

Zico > Aragones
    Aurelio > Josico
    Kezman > Guiza

3 kişi adam ediyormuş takımı helal olsun.

bir takım anca bu kadar değişebilir. Komple revizyona gitseydi takım bu kadar olurdu yani. diyecek birşeyim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kiev gole kadar daha çok topa hakim olan taraftı.Fakat organize bir şekilde atak yapamamalarından dolayı pozisyonları yoktu.Fenerbahçe daha çok geride kabul etti oyunu gole kadar.Golde Eremenko soldan çok iyi kaçtı.Arkadaşıda onu görünce gol geldi.Tabii golde Volkan'ın payını unutmamak lazım.Hatta en büyük pay ona ait diyebiliriz.Golden sonra oyunun hakimiyeti yavaş yavaş Fenerbahçe'nin eline geçti ama pozisyon bulmakta sıkıntı çekiyorlar tıpkı Kiev gibi.2.yarıda erken bir gol Fenerbahçe için çok iyi olacaktır.Zira zaman geçtikçe Fenerbahçe'nin işi zorlaşacak.Çünkü 2 gole ihtiyaçları var.2.yarıda Kiev kontraya yatacak.Bunun ilk yarıdan yapmaya başladılar.Bakalım 2.yarıda neler olacak.Görüntü Fenerbahçe adına pek iç açıcı değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Koyun can derdinde kasap et peşinde.
    Et 130 ytl olsun göreyim ben seni.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Et 130 ytl olsun göreyim ben seni.
    128 kaçırmıştım At.Madrid yüzünden

------------------------------------

Fenerbahçe kazanmak için hiçbir şey yapmıyor.Kiev bastırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir kere Türkiye'nin Avrupa'nın en önemli turnuvasındaki temsilcisi böyle olamaz. Bu maçı Fenerbahçe'nin kazanması mecburi iken, maça çıkılan formasyona bakın. 30. dakikada bıraktım izlemeyi. O da futbola olan sevgimdendi. Aragones'in futbol bilgisine de güvencim kalmadı artık. En tecrübesiz teknik adam bile bu maça erken gol bulabilmek için tempolu ve çift forvetli bir formasyon ile başlardı.

Defansta Gökhan topu Edu'ya atıyor. Edu, Lugano'ya. Lugano solda Carlos'u görüyor. Carlos 80 metrelik meşhur isabetsiz diagonal paslarından atıyor. Bu mu Carlos? Bu mu tecrübe? Bu mu özgüven?

Alternatifsiz Alex, tabii ki böyle oynar. Ne yapsın? Onu iten birşey yok ki. Solda Uğur gibi bir adam var, ona mı atsın? Güiza ne yapsın bu formasyonda? Flair özelliği yok ki bu adamın, iyi bir taktiksel kurgu ile çok gol atar.

Bu 6+2 niye var? 6 oyuncu direkt olarak oynayabilecek adamlar olsun, kalan 2 adam da takımdaki yıldızları zorlayabilecek genç alternatifler olsun. Var mı Alex'in alternatifi? Alex herhalde böyle oynar. Sene başında Diego'yu alsalardı River'dan, böyle mi olurdu? Veya Benfica'nın aldığı Aimar'ı alsalardı böyle mi olurdu?

Aziz Yıldırım acaba Selçuk-Josico orta sahası ile mi çıkacak bu sene UEFA finaline? Güle güle Fenerbahçe. Böyle para babası adamların elinde yönetildikçe, hiçbir şekilde final oynanmaz. Türk hocalara emanet etmezsen takımını, başarı bekleme arkadaşım. Burası Türkiye. Buradaki oyuncuları kolay tanıyamaz yabancı hocalar.

Kaza eseri biçimde üst tura çıksa bile Fenerbahçe, gidemez. Bu futbolla gidemez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kurtarıcı olarak Maldonado oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maldonado'dan sonra diğer süperstarımız Ali Bilgin de oyuna girecek birazdan.
    İkiside oyunda artık kesin çeviririz maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kurtarıcı Ali Bilgin girdi Alex çıktı.

Aragones saçmalıklarına devam ediyor.

Sheriff Misafir

Ne yapmaya çalışıyor anlamadım, Ali Bilgin skora nasıl etki edebilirki.. Gol atmamız lazım bari İlhan'ı filan al.. Zaten Kazım 18'de yok, elinde bir yetenek varsa bundan sonuna kadar faydalanman lazım, oyuncuyu kazanman lazım.. Bknz. Lincoln-GS
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hee ben anladım yapmak istediği saçmalığı, Ali soldan içeri girecek Uğur'da sağdan içeri girecek ve kaleye kavisli sert şut düşünecekler..Taktiksel değişiklik yaptık
    Last edited by Sheriff : 11.Aralık.2008 at 00:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Acayip zevksiz geçiyor maç.Sanki Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantilemiş gibi oynuyor.Kiev de fazla baskı yapmıyor.Atak yapıyolarda bir işe yaramıyor.Kimse doğru düzgün koşmuyor,spiker uyuyacak nerdeyse.

24. Default Bas İstifayı!

Fenerbahçe bence Avrupadan elenmeli. Elenecekte zaten. Bu maç şansa bala yenersek, bir daha ki maç kesin çuvallarız. Bari Avrupadan elensinde lige konsantre olsun.

Benim anlam veremediğim şey ise, Aregonesin lig ve Avrupa formasyonları.Ligde çok başarılı bir formasyon. Derbilerde mükemmel sonuç veriyor. Bu formasyonun bir benzerini Avrupada kullanmayı deneseydi bir kere, şimdi bu hallerde olmazdı Fenerbahçe.

Doksan yaşındaki adama güvenip takım teslim edersen böyle olur. Adam artık çocuklarına ne kadar fazla para bırakabilirim derdince galiba. Takımla hiç bir ilgisi yok. Astığım astık kestiğim kestik.Böyle olmaz, takımı Alex e teslim etsen, kesin bu maçı alırdık.

Bir başka sorunsa transfer...Yok Fenerbahçe ara transferde bilmem kaç tane santrafor alcakmış.Alsan ne olur kardeşim! Selçuk-Josico-Burak-Maldonado-Can ile nereye kadar.SEnde alternatif bir kadaro yok ki!

Sür sahaya adam gibi asları, koy klubeye adam gibi alternatifini. Fenerbahçe adam gibi adam transfer etsin bi kerede.Önce ortasaha yı daha sonrada klübeyi güçlendirin. Arkası zaten gelir. Bu para avcısı adamlarla Avrupa ya nasıl açılacaksın. Zico ya 500 bin fazla vermediniz.Gittiniz 30 milyona güiza yı aldınızda ne oldu. Ne pisliğe faydası var.Koysalar beni oraya her maç, sezonda 6-7 gol bende atarım.

Alex i çıkarttı Ali bilgini aldı!...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sadece 65 dakika dayanabildim.Yıllardır ilk defa bir F.Bahçe maçını yarım bıraktım.Yok böyle bir oyun yok böyle bir ruhsuzluk.Bu oyuncular önce hangi formayı giydiklerini bilecekler.Alex oyundan çıkıyor,sallana sallana oynayanlarda ruh yok taraftar tribünde,TV başında eriyor bunların yüzünden.Bravo Aziz Yıldırım eserine bak da övün.Takımı ne hale getirdiğine bi bak bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlhan girdi Uğur çıktı.Bakalım ne işe yarayacak bu değişiklik.

Sheriff Misafir

İyi bari forvet girdi..

28. Default

Maçın yıldızıda Carlos olsun bari...

----------------------

Hahahah ali bilgin düştü allahım komediye döndü maç

-----------------------

Spiker :

Karşılaşmada son 15 dakikaya girildi, temsilcimiz Fenerbahçe'nin Avrupa'da yoluna devam etmesi için muhakkak kazanması gerekiyor..
    Last edited by sanalkaos : 11.Aralık.2008 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gerçekten çok sıkıcı bir maç.Keşke Lyon-Bayern maçını izleseydimZaten internet üzerinden izliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2 geliyordu.Topa biraz daha hızlı vursa goldü..Böyle bir maç beklemiyordum açıkçası.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maldonado sinirini futbolcudan alınca kırmızı kartı gördü.
    Last edited by RaSenGan : 11.Aralık.2008 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri