Bordo nun şansssızlıklar pesini bırakmamış bu sene ligte herkes köto lyon![]()
Bordo nun şansssızlıklar pesini bırakmamış bu sene ligte herkes köto lyon![]()
berabere kalmaya çalışsan bu kadar kalamazsın heralde![]()
Valla hiç sorma abisi,namağlup küme düşmeyelim deYedek forvetlerle 4 gol attık,as forvetlere döndük ki onlarda 20 yaş ve altı şimdi Cavenaghiden sonra hepsi öyle oldu gol atamadılar golüde rakibe attırdık son mata zaten
Olmadı yeteneğe falan bakmayıp koyacağım Malili forveti 11'e.Zaten Cavenaghide gitti başka çare yok
Defans sağlam. 4 lü Eduardo(Wendel),Planus(Diomandé),Henrique,Chalmé'den oluşuyor.
Çok teşekkürler.Valla birinin bacak diğerinin kol gitti son kozomuz Defour ve Gourcuff'a artık zırh yaptırdık maçlara öyle çıkacaklar
Aslında tam Fransa ligi gibi de bir Lyon absürd gidiyor benle beraberBende nasıl olsa Lyon şampiyon olur diye Lyon'u altıma alırsam birinci olurum stratejisi uyguluyorum
![]()
![]()
Yok kazanmaya çalışırken berabere kalıyorum berabere kalmaya çalışırsam fark falan atarım abisi o yüzden denemedimIddaa'nın en çok kazandıran takımı olduk galiba
![]()
Çok eksik bir forvet hattı ile maça çıktık.Maçtan önce ümitsizdik.Oyunun bir anında bocalasakta Sporting karşısında aldığımız 2-1 lik galibiyet ile Şampiyonlar Liginde 3 maçta 7 puan yaptık.Fakat bu bebelerle daha ne kadar gideceğiz bilemiyorum.Çok süper pozisyon kaçırıyolar
Maça çok iyi başladık bir anda 3-0 oldu skor Niang ve Ben Arfa sakatlanınca devre arasında onları oyundan aldım. 2. devre etkinliğimiz azaldı Porto gelmeye başladı. Orta sahada genç kaboreyi aldım oyuna iyice ezildik ve zar zor 3 puanı aldık. Ben Arfa 1 ay yok .
Kaan abi bence sen %80 beraberlik oranı tutturcaksın ligde
Serkan abi seni de tebrik ederim Porto'yu yenmişsin![]()
Valla Keremcim taraftarın yeter artık hoca sesleri arasında güzel bir oyunla 9. beraberliği aldık
Kaan abi forvette sıkıntı çekiyorsan Monica'yı önerebirlim.Çok uygun bi fiyata gelebilir![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Monica'yı forvete koysam daha etkili olur zaten![]()
monica'nın topa vurmasına gerek yok zaten sahaya çıksa en az 5 fark garantisi veriyorum![]()
PSG deplasmanında kaybetmemek güzel olduBu arada Monica seneye Marsilya'nın bençte olacak moral verecek takım hocasına
![]()
yolsuzluklar takımı marsilya yne bi oyun bozanlık peşinde
monica ve yeni ailesi (baba hamdi- doğacak olan çoluk çocuklar) sana yar etmezler monicayı![]()
Valla doğru diyosun abisi.Sochaux maçında 20 yaş takımımı sahada dövdüler kırmızı bize cıktı.onlar sonra gördü.bir türlü oyuna konsantre olamadık sakatlık değişiminden.Bir tek Wendel 1 ay yok.Jussie kurtardıDöve döve yendiler.Umarım 15 maç sonraki ilk yenilgi bizim için ateşleyici olur
Seriyi bozmuşsun abi olmadı şimdi![]()
Yine bozdum seriyi abisiNancy maçını alarak birazda olsa moral bulduk
Yolsuzluklar takımı olduğumuzu düşünenlere 3 kapak ekliyorumİkisi maç biri transfer
![]()
Genç Kosta Rika'lı Celso Borges orta sahamız için iyi bir alternatif olur umarım
borger , 08 in buonanoutte(böyleydi sanırım) si olacak sanırım herkes alıyor bu oyuncuyu tabi marsilya'nın kalitesinde bir oyuncu mu tartışılır
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bence Marsilya'ya Vukcevic yakışırdı.En iyisi onu Bordeux alsın.
![]()
Çok haklısın abisi Borges 2009 da Bounanottenin kulon haliKalitesine gelince zaten güvendiğim Ziani ve Ben Arfa orta sahayı çekiyor valbuena ve Borgeste onlara alternatif olur.
Sezon sonu Ligi iyi bir yerlerde bitirirsek iyi transferler yapacağız
Ligdeki 12. Maçımızda Auxerre i konuk ettik 3-0 öne geçtiğimiz için fazla rahatladık heralde. Bu rahatlık az daha bize puan kaybı getirecekti ama bir kaç değişiklikle skoru koruduk ve kazanmasını bildik![]()
![]()
Hem şampiyonlar ligi maçı hem lig maçı 2-0'lık mağlubiyetle bitti.Kankacımın bildiği ve gördüğü üzere forvetlerim saç baş yoldurma sahfasının üzerine geçti.En azından ocak ayına kadar dayanıp ya da cavenaghi'nin iyileşmesine kadar ve şampiyonlar liginden çıkmak hedefimiz.lig için ise şu an için kötümser olmak erken ama pek de yüksek bir iddiamız yok
Bana oyuncu önermeyin oyuncular ikinci sezona kısmetse ya da Ocak ayı beleş transferine.Marsilya mafyası paraları saçarken bize başkan harcadığımız 12.5 milyon euronun hesabını soruyor çünkü
abi serbest transferden kallon u falan al baricavenaghi iileşene kadar iş işten geçmiş olcak ama devre arasında toparlarsın sen abi forza bordeaux
![]()
Valla abisi ucuza Laslandes Kallon ya da Jardel bile olabilirtecrübeli isimlerden ibrini alacağım eğer ikisinde de iyileşme ümidi olmazsa
yoksa 4-6-0 ile çıkacağım
![]()
abi senin bu forvetler guiza ile akrabamıymış acaba bi araştır![]()
Serkan abi ayıptır.Sen 3 atıyorsun Kaan abi bakıyor![]()
Monica : Benzama'yı Seviyorum !
Fransa Ligue 1'de iki Türk teknik adamın dilinden düşmediği Monica Fransa'da favorisinin Olympique Lyonnais söyledi.Anne tarafının Fransız oldugunu kaydeden ünlü güzel cümlelerine şöyle devam etti ; Evet günlerdir 2 Türk menajer benim hakkımda asılsız iftiralarda bulunuyorlar bu durumdam çok şikayetçiyim adımı degiştirmek istedigim günler bile oldu.Onlar kim ben kim '' dedi Ayrıca Monica 2 Türk menajerinin tacizleri devam ederse solugu ya Fransa Futbol Federasyon'unda yada AİHM'de alacagını kaydetti.Ve son Olarak;Aşık oldugu futbolcu,favori takımından Benzema olduguu kaydetti.Benzama ile düzenli bir ilişkisi oldugunu söyledi.Bu açıklamayı duyan 2 Türk teknik adam .Benzema'nın telefonuna ölüm tehditleri attıgı belirtildi.
Kaynak:XXS
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Valla abisi Kaan benim 3 mislim pozisyona giriyor her maç ama benim ön liberom Cana bile onun forvetlerinden daha isabetli vuruyor 25-30 mt den takıyorBirde forvette Cardozo-Niang ve Pandev olunca atıyoruz bir şekilde
Kankam gerçekten forvetsizlikten zorlanıyor.
@ Alican
Abisi kaynak yalan sölemiş hatunun gönlü zaten bende hatta Cavenaghi ve Chamakhın ayağınıda o kırdırttı benim işimi kolaylamak için![]()
Bordeaux kümeyemi gidiyo ne![]()
Sadece kümeye olsa neyse Denizcim,beni Fransa sınırlarına bile sokmazlar artık![]()
Lig kupasında sahamızda PSG yi konuk ettik çok iyi oynadık ama şanssız bir gol yedik dünyaları kaçırdık zorda olsa penaltılarda turu geçtik
![]()