Manchester maçında fark yersin.![]()
Manchester maçında fark yersin.![]()
İyi gidiyorsun Ferdi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Man UTD'dan 1 puan aldın mı tamamdır inşl. alırsın![]()
baştan sona kadar okudum boston kariyeri kadar güzel bir kariyer oluyor gerçekten şl de harika gidiyorsun bence man utd yi yenemessen bile rapid sampdoriayı yenecek diye umuyorum ligde şampiyonluk serileri bekliyorum
Şok Şok Şok
Gazetemiz büyük bir şok ile sarsılıyor.Ferdi Kasap Orduspor kariyerine hile karıştırıyor.Kendisi çok Kaliteli hile programları kullanıyor.Araştırmacı,Gazeteci,Editör,Yazar Berkay Tetik bulduğu mükemmel haberle gazetede el üstünde tutuluyor.Ferdi Kasap TFF'ye şikayet edilmiştir.Yakın zamanda Cevap bekleniyor.
Ferdi Kasaptan basın toplantısı bekliyoruz.Eğerki bu yalan haberse çıkıp yalanlasın.Ama eğer doğruysa edebiyete kadar sussun.
Kaynak:Sabah
hadi yalan haber yapıon bari kaynak gösterme de o kaynağın adını da karalama
ben kefilim Ferdi'ye...kesinlikle benim temin ettiğim hile programlarını kullanmıyor, kendine edit oyuncular yapmıyor, bir maçı kazanana kadar 35 kez oynamıyordur. Modifier'la kulübe para aktarmıyor, rakip takım oyuncularının morallerini bozmuyordur![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Rehberler bölümüne böyle bir konu açabilir mesela
Seninlen polemiye girmeyeceğim
Maçlarla devam
ŞL H Grubu 6.maç
Sir dedi 1 kupada 2 Sir fazla o yüzden seni elicem dedi çok uğraştı ama Sampdoria berabere kalınca grup 2.si olarak gruptan çıktım
17.maç
Skor 2-1 olsa da rahat bir oyun sergileyerek kazandık
FTK C Grubu 3.maç
FTK C Grubu 4.maç
FTK Çeyrek Final 1.maçı
Bu arada devre arasında yeni transferim Yassine Chikhaoui
Yassine için 24 taksit ve peşin ödemeler yaptık diğer transferlerde olduğu gibi
Türkiye Kupası'na kötü başlamıştık ama son 3 maçta çok iyi oynadık Fener'i de 3-0 yenerek rövanş için çok avantajlı bir skor elde ettik.Ligdeki mücadele aynen devam ediyor.ŞL'de ise 2.turda rakip Porto
Porto'dan fark yersin.Geçmiş olsun.![]()
Güzel gidiyorsun abi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
dediğim gibi olmuş man utd ye yenilmişsin ama sampdoria da puan kaybetmiş yeni transfer güzel portoyu da çok rahat elersin ligdede harika gidiyorsun
Porto kim bana fark atmak kim
Teşekkürler Taylan
İşte bu bak takımı tanıyosun biliyosun Porto'yu eleyebileceğimi bazıları bilip bilmeden atıp tutuyor
18.maç
Batuhan'ın golleriyle kazandık
FTK Çeyrek Final 2.maçı
Fener etkili oyunuyla maçı 3-0 yapıp durumu eşitliyor ama 90'da Kukeev Fener'in umutlarını bitiriyor
19.maç
Muhteşem oynadık bu maç.Galatasar'ı evimizde bir kez daha mağlup ettik.Böylece hem zirve yarışında bulunan Galatasaray'a bir darbe vurmuş olduk hem de en zor maçların birinden galibiyetle ayrılmış olduk
20.maç
Zorlu Trabzon deplasmanından Uğur'un penaltı golüyle galip geldik
21.maç
Ligde son sıralarda bulunan Boluspor bize zaman zaman zor anlar yaşatsa da galip geldik
22.maç
Porto maçından önce oyuncuları fazla yormamak için yedekleri oynattım.Sivas deplasmanında beraberlikle yetindik
Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı
İlk yarı çok kötü oynadık 2 gol yedik.Ama devre arasında takıma öyle bir gaz verdim ki 2.yarı resmen maç için savaştılar.2.yarı oyuna aldığım Diakite önce 80'de vurdu direkten dönen top Helton'a çarpıp girdi.Sonra maç bitti derken 90+5 de sahneye çıktı ve savunmanın arkasında rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi
Arkadaşlar bundan sonra ligde 2 kupada 1 maçım var sonra Porto'yla 2.maçı oynicam.Canlı yayın yapıyorum isteyen izleyebilir
Ferdi harikasın kanka.Manchester ı elinden kacırmıssın
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Süper gidiyosunda Kardeş şu Malatya bld ile malatyasoporun kadrolarının ss sini koyamrısn lütfen.
malatyAdana!
Sorma yaa günümde olsam yenerdim Manchester'ı
Buyur arkadaşım Malatya ve Malatya Bld.
Maçlara devam
23.maç
Genelde yenildiğimiz G.Birliği'ni bu sefer devirdik
FTK Yarı Final 1.maç
Uğur'un penaltı ve frikikten attığı gollerle 2-0 öne geçsek de skoru koruyamadık ve berabere kaldık.Rövanşta Trabzon avantajlı bir duruma geldi
24.maç
Altay'dan 3 puanla döndük
Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.Maçı
Skorun üstüne yatmayı düşünüyodum ama erken bir gol yedik.Kendi sahamızda olmamıza güvenerek ofansif oynamaya başladım ve golü çok geçmeden bulduk.Ondan sonra da Porto'da moraller bozuldu uzaktan kaleyi gördükleri yerden vurmaya başladılar.Böyle olunca da golü bulamadılar ve yarı finale yükselen taraf biz olduk
25.maç
Porto maçından sonra takım yorgun olduğu için bu maçta pek iyi oynayamadık
26.maç
Sonunda Beşiktaş'ı ligde yenmeyi başardım
27.maç
Antep karşısında yine etkili olamadık
28.maç
Şu 4 haftadaki fikstür gerçekten zorluydu bir de ŞL maçları girince araya iyice zorlaştı 5 puan kaybettim ama ligde hala lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisindeyim.Ligde şampiyonluk yarışımız sürüyor.Şl'de bu sefer rakip Real Madrid artık yolun sonuna geldim
R.Madrid maçlarının 2'sini peşpeşe oynicam lig maçı felan yok birazdan o maçları da oynayıp eklicem benden ayrılmayın...
yarı final mükemmelsin abi![]()
bravo yarı final çok iyi bu arada batuhan ile osei nin profillerini koyabilir misin?başarılar
Süpersin.Çok güzel gidiyorsun.İnşl. Avrupa Şampiyonu Orduspor olucak..
yarı finale çıkmadım elendim çeyrek finalde
Buyur arkadaşım Batuhan Karadeniz
Bu da Ransford Osei
Olmadı bu sene seneye inş
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1.maç
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.maç
Ah Ah bir gol daha atamadım ki Madrid'e.Ya da ilk maçta yediğim hatalı gollerden birini yemeseydim.Ezile ezile kaybederim diye düşünüyordum ama ilk maçta 4-1 yenilmem takımı hırslandırmış heralde 2.maçta Madrid'e top oynatmadık.Önce Sergio Mota 35 metreden çatala astı sonra ceza sahası dışından Ömer Aysan diğer çatala attı.Ama bir gol bulamadık.Bunları yedikden sonra Casillas kalede devleştikce devleşti biz de elendik.Olsun seneye kupa kesin benim
29.maç
FTK Yarı Final 2.maçı
Kendi sahamızda berabere kaldığımız Tranzon'u deplasmanda yenerek finale çıktık.Finalde rakibimiz Galatasaray
30.maç
31.maç
Kendi sahamda kesin yenmem gereken bir maçta berabere kaldım.Yenseydim çok büyük avantaj elde etcektim ama olmadı.
Neyse son 3 haftaya girerken puan durumu şöyle
Sizce şampiyon kim olacak arkadaşlar
Tabikide Fenerbahçe.![]()
Ferdicim iyi gelmişsin burdan şampiyonluk bırakılmazBeşiktaşıda yenmişken
![]()
Reale elenmen doğal seneye daha iyi olursun![]()
başarılar ligi alabilirsin 4 maçtan 9 puan çıkarırsan ki bence çıkarırsın
Tabi ki Ferdi olucakReal Madrid i az daha eliyormussun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fener şampiyon oldu Berkay
Şampiyon olamadık Serkan abi onun yerine Türkiye Kupası aldık
Çıkmadı 9 puan
Seneye kaldı Alican
32.maç
33.maç
34.maç
FTK FİNAL
Ligde Manisa karşısında puan kaybettim onu kazansaydım şampiyon olamıcaktım ama en azından ŞL'ye katılabilcektim.Seneye Uefa'da yolumuza devam edicez.Ligde şampiyonluk olmadı ama FTK'yı aldık.Seneye takım değiştirebilirim değiştirmessem de kadroda büyük revizyon olacak çünkü oyuncularım büyük takımlara gitmek istiyor.Hepsi birazdan geliyo...
Ferdi çok yazık olmuş bu kadar gelipte ligi 3. bitirmen seneye şampiyonluk gelir umarım ayrıca eyfada senden büyük başarılar bekliyoruz artık![]()
Bu sene olmadı ama bi dahaki sene olucak inşl.![]()