Rezil bir futbolla,rezalet dolu CL serüveni hayalkirikligiyla,basarisizlikla bitti...

Aziz Yildirim bu takim yürüyerek sampiyon olur diye öyle transfer yapma ihtiyacinda bulunmadi,Aragones gibi cok hatali bir secimde bulundu ve iste sonuc.Fenerbahce grupta sonuncu olarak köyüne geri dönüyor ...

Josico-Selcuk-Maldonado-Kazim-Ugur-Yasin-Vederson-Volkan-Ali Bilgin bunlar Fenerbahce kalitesinde futbolcular degiller,bunlar anca anadolu kulüplerinde oynarlar.Bunlari hala anlayamadi yönetim,gecen sene yedek kulübesinde kaliteli oyuncular olmadigi icin Fenerbahce sampiyonluga havlu atmisti.Bu sene ise birakin yedek kulübesini,ilk 11 de kaliteli oyuncu sayisi cok az.Bu ne perhiz,bu ne lahana tursusu ?
Yahu senin isin takimini güclendirmek,sen neden takimini gücsüzlestiriyorsun ? Bunun mantikli bir aciklamasi da yok,takimima güveniyorum gibi "hava gazivari"konusmalari yaparsan millet sana güler,bu kadar basit!

Aragones de cok hatali,yahu istersen Paf takimdan oyuncu cikar takima sok,senin mutlaka kazanman gereken macta gidiyorsun cift ön libero oynuyorsun,dengesiz bir taktikle oynuyorsun.Sene basindan beri görüyorsun Güiza´ya ne haller oldugunu tek forvet oynadigi yüzünden.Ya bari kazanmani gerektiren macta sen taktigini degistir,bu kadar inat neye,kime ?

Sonuc olarak Fenerbahce Avrupaya havlu atti,taraftarlarini hayalkirikligina ugratti,yönetim eseriyle bakip bakip gururlanir herhalde ...

Sonucu önceden herkes kestiriyordu(fark olacak diyen hayalperestler haricinde),benim icin süpriz olmadi,eminim cogu kisi icin de fazla süpriz olmamistir bu skor ve basarisizlik ...