Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 168 sonuç

Konu: Dinamo Kiev - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu 6.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçta iki takım da 2 golün üstünde fark atamaz. Dinamo Kiev zaten Fenerbahçe'ye uğursuz geliyor. Fark beklemeyin boşuna, hayalcilik olur bu, ama bayram gazına gelirse Fenerbahçe, maçı alabilir. Aziz Amca da bayram harçlığı dağıtır

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Fenerbahcenin isi cok zor deplasmanda degil kendi evlerinde bile olsalar gene ayni seyi soylerdim.

Herkes Kiev'in rahat oynayacagini soylemis ama Kiev'de Avrupa'da bi yerlere ulasabilmek icin canla basla mucadele edecektir ki Kiev'de basariya ac bir takim nede olsa. Onlarda cok buyuk prim vaatleriyle cikacaklar bu maca.

Fenerbahce'nin isi gerceken cok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

EMRE VE KAZIM 18'DE YOK!

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı 6. ve son maç için başkent Kiev'e gitti.

Hazırlıklarının İstanbul etabını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bu sabah Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Kiev'e hareket etti.

Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev maçı kadrosunda sakatlıkları bulunan Semih ve Tümer, Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Deniz'in yanı sıra hafif sakatlığı olduğu öğrenilen Emre ile Kazım, Burak, Can ve Gürhan bulunmuyor.

Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Vederson, Selçuk, Josico, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, İlhan, Güiza.

Teknik direktör Luis Aragones bu akşam, maçın yapılacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından sarı-lacivertliler, statta, ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere son çalışmasını yapacak.

Valeri Lobanovskiy Stadı'nda yarın TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre Denizli maçından sonra sakattım ağrılar içinde oynadım dedi.Peki tamam sakatsın ama kardeşim sen bu maçta oynamıycaksan nerede oynuyacaksın Denizli'de mi Sonra çıkıp ben müzmin sakat değilim deme Allah aşkına.Emre'nin ölüsünü bile Kiev'e götürmesi lazımdı Dedenin.Kazım saçmalağına söylenecek söz yok.Heralde Ali Bilgin,Maldonado filan kurtarıcak bizi.

Nesil
    2006

Hava Alanı böyle ise stadı düşünmek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin tek rakibi yok zaten. Birisi D.Kiev diğeri ise Hava şartları..Bu maçta sakatlanan olabilir Fenerbahçe'den.Özellikle Alex

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kazım bu maçlıktı yahu.Burak mı oynucak...Emre yine sakatlanmıs
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçe'nin tek rakibi yok zaten. Birisi D.Kiev diğeri ise Hava şartları..Bu maçta sakatlanan olabilir Fenerbahçe'den.Özellikle Alex
    Aygün Alex sakatlanabilir diyorsun sonra gülüyorsun ben sana başka ne diyebilirim ki... UA forumda yap bu yorumu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aygün Alex sakatlanabilir diyorsun sonra gülüyorsun ben sana başka ne diyebilirim ki... UA forumda yap bu yorumu...

Çocuk düşüncesini belirtmiş yahu sende hemen fanatizime çekmişsin (:

Fenerbahçeye başarılar, 3-1 geçiyor içimden dilerim tutar.. (:

Nesil
    2007

burak da ilk 18 e alınmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tahmini bi kadroyu yazacak olan varmı ,?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan Lugano Edu Carlos
    Josico Selçuk
    Deivid Alex Uğur
    Güiza

Klasik Fenerbahçe 11 ile çıkıcaktır diye düşünüyorum.

Bu kadro koşmayan sahada ruh gibi dolaşan 2 kere üst üste pas yapamayan bir kadro. Ben yarın kazanacağımızı düşünmüyorum.
    Last edited by nerazzuri : 09.Aralık.2008 at 18:36

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Abi nabıyım ağlama smileyi mi kullanıyım ? Fanatiklik olarak yazsam daha neler yazardım..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Rakip Ukraynanın Köklü Takımlarından Saha Ve Puan Durumunda Avantajlıda Olsalar Biz Türkler Zoru Severiz Umarım Fenerbahçe Kazanır Ve Galatasarayımla Beraber Ufada Son 32ye Kalırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yok ben sana cevap vermiyordum burdaki insanlara yanlıs bir bilgi ulasmasın diye düzeltme yaptım.
    Alican ilk mesajda gün , saat yazıyor.Birkaç mesajda hakem yazıyor.

Alex'in sakatlanma ihtimali varsa tüm oyuncular sakatlanır , bu hava koşullarında atacağı bir pas normalden daha faydalı olur!

Eğer üstümüze gelirlerse onlar perişan olur , izleyip göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kiev zor deplasman arsenal son dakikalarda şanslı kurtuldu..Kaldıki zemin karla kaplı bu fenerbahçenin pas yapmasını engelleyecek fizik olarak çok üst düzey olmadıkları için çok zorlanacaklar..Pek umutlu olunacak maç değil açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle 2 tarafında maçın başında kontrollü oyunu tercih edeceklerini düşünüyorum.Maçın gidişatına göre 2 taraftan birisi gol için açılacaktır.Bu maçta önemli olan savunmada hata yapmamak ve ilk golü bulmak.Bu dediklerimi hangi taraf yaparsa büyük ihtimal kazanacaktır..

Hava şartları Fenerbahçe için kesinlikle handikap olacaktır.Hava şartları 2 taraf içinde geçerli demek bence yanlış.Sonuçta Kiev böyle ortamlarda oynamaya alışkın.Ayrıca Fenerbahçe ligde bir şekilde kazanıyor ama Avrupa'da sonuca gitmede başarılı değiller bu sezon..Fakat bu maçta aşırı bir konsantrasyon ile bugüne kadarki görüntüsünün dışına çıkabilir ki tüm Fenerbahçelilerin tek umududa bu sanırım.

Açıkcası Kiev kazanır veya Fenerbahçe kazanır demek zor.Ne olacağını kestiremiyorum doğrusu.Ama şu kesin bence.Bu maçın kaderini Fenerbahçe'nin göstereceği performans belirleyecek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Uğur Boral günlerdir uyku uyuyamıyoruz,sadece bu maçı düşünüyoruz diyor.Ya tam konsantre olup rakibi deviricez ya da fazla konsantre olup hatalar yaparak elenicez.Knsantre olmak iyidir ama fazlası.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Kazım'ın 18'e alınmayışı saçmalık. Josico mu iyi Kazım'dan Guiza mı? Yoksa kurtarıcı Maldonado ile Ali Bilgin mi? Ya da aldığımızdan beri oynatmadığımız İlhan Parlak mı iyi Kazım'dan? Bu dede gerçekten bunamış olmalı. Şu duruma bak yahu geçen sene Çeyrek Final oynadık bu sene Uefa'ya gidebilmek için ne durumlardayız. Yeniliriz Kiev'e. Sonra dede çıkar Kiev gibi bir takıma yenilmekte güzel der. Ligde aldığı bir puana sevindiği gibi.. Hey Allah'ım ya.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kazım'ın 18'e alınmayışı saçmalık. Josico mu iyi Kazım'dan Guiza mı? Yoksa kurtarıcı Maldonado ile Ali Bilgin mi? Ya da aldığımızdan beri oynatmadığımız İlhan Parlak mı iyi Kazım'dan? Bu dede gerçekten bunamış olmalı. Şu duruma bak yahu geçen sene Çeyrek Final oynadık bu sene Uefa'ya gidebilmek için ne durumlardayız. Yeniliriz Kiev'e. Sonra dede çıkar Kiev gibi bir takıma yenilmekte güzel der. Ligde aldığı bir puana sevindiği gibi.. Hey Allah'ım ya.
    Bu Adamın Kazım'a Gıcığı Var Gıcığı Porto maçında takım için çabalayan ve birde gol atan Kazım'ı sen akla hizmet kadroya almazsın ya ! bu adam Renkleri Karıştırdı Heralde Sarı-Kırmızı Ülkesinin Rengi Ya fanatik bir galatasaray'lı gibi hareket ediyor fenerbahçenin başarısızlığını düşünüyor nerdeyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu sakatlıkları gerekçesi ile kadroya alınmadı? Abartıyosunuz ama

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Her ne kadar koşullar zor olsa da biz zoru severiz.Diliyorum Fenerbahçe 3 puanı alan taraf olarak UEFA Kupası'na katılma hakkını kazanır.Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile güldük şimdi sıra Fenerbahçe'de...

İşi fanatizme vurup tatsızlık çıkaranlara sözüm: Hiçbirimiz ertesi günkü Uefa manşetinde "Kiev, Türkler'i saf dışı bıraktı" başlığını görmek istemeyiz öyle değil mi ? ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Her ne kadar koşullar zor olsa da biz zoru severiz.Diliyorum Fenerbahçe 3 puanı alan taraf olarak UEFA Kupası'na katılma hakkını kazanır.Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile güldük şimdi sıra Fenerbahçe'de...

İşi fanatizme vurup tatsızlık çıkaranlara sözüm: Hiçbirimiz ertesi günkü Uefa manşetinde "Kiev, Türkler'i saf dışı bıraktı" başlığını görmek istemeyiz öyle değil mi ? ...
    Selman Öztürk'e hak veriyorum..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yahu sakatlıkları gerekçesi ile kadroya alınmadı? Abartıyosunuz ama
    Bu hafta olabilir de Mehmet Abi,bu adam her haftamı sakat yahu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kazım'ı bu takımda mazemeci dahil hiç kimse sevmiyor. Herkes adamdan nefret ediyor. Alınamaması doğru karar. Adamla hiç kimse aynı takımda oynamak istemiyor. Bu oyuncu bu sezon %100 gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Kazım'ın kadroya alınmamasının sebebi disiplinsizlik diye düşünüyorum.

benim arkadaşım sezon başında Fenerbahçe'ye gitmişti Dereağzına geldiğini ve havuzda çok terbiyesiz harekler yaptığını ve pek sevilmeyen kişi olduğunu söylüyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu saatten itibaren ne hava koşullarına, ne eksiklere ne de başka birşeylere sığınmadan takımın tek yapması gereken Kiev'i nasıl olursa olsun yenmektir. Taraftara Şampiyonlar Ligi'nde yaşattıkları hayal kırıklığından dolayı bir özür borçları var. Kiev ne abartılacak kadar iyi takım, ne de küçümsenecek kadar kötü bir takım. Şimdilik UEFA için herşey Kiev'in lehine gibi görünse de umuyoruz ki Kiev'den UEFA bileti ile döneceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    34

Redline Uydu Cihazınız varsa İzliyebilirsiniz Fenerbahçe Umarım Kazanır ama Beraberlik Diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım Fenerbahçe kazanır ve UEFA Kupası'nda yoluna devam eder ama maalesef FB'nin kazanabileceğini düşünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Aragones kovulacaksa Fenerbahçe İnşallah elenir.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri