Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Hoffenheim Kariyeri

Kacar'ın 8dk da profesyonellik dışı hareketinden dolayı kırmızı kart görmesi açıkçası beni korkuttu.Rakibin savunmaya ağırlık verecğini düşünerek 1 puan bırakacağımı tahmin ediyordum.Ancak rakibin kilidini 29dk da Borgesin frikik golüyle açtık ve ilk yarıyı 3-1 önde kapattık.63 dk da herta durumu 3-2 ye getirdi.Bu gole karşılık Kallon ve Demba ba nın golleri geldi.Maç 5-2 gibi farklı bir sonuçla tamamlandı.

Bu maçtanda korkuyorum açıkçası ve sezonun ilk korkak futboluyla maça başladık.Savunmaya ağırlık verdik ve 32. dakikada Boşnak golcü 76 bin seyirciyi şok eden golü attı.Bizde hemen bu skoru korumak için önlemler aldık.Dortmund'un atakları sonuşsuz kalınca beklenmedik anda Eduardo Costanın muhteşem golü geldi.35 metreden vurduğu şut ağlarla buluşunca Dortmund seyircisi umudunu yitirdi.Kalan dakiklarda Dortmund atakların gol sesi cıkmayınca çok önemli bir 3 puan alarak Schalke'nin puan kaybettiği haftada liderliği devr aldık.Avrupa hedeflerimizi perçinleyen bir galibiyet oldu.Önümüzdeki Leverkusen maçını kazanırsak Avrupa hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olacağız.

12.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Almanya kupasında rakip Werder Bremen oldu.

Ligde 5.sırada bulunun Werder Bremen'i yeniceğimize inanıyoruz.Rakibimiz en etkili oyuncusu Diego'yu kitlemeye çalışacağız.Lig tablosuna baktıgımızda takımın attığı gollerin yarısı Pizarro ve Diegodan gelmiş.Maça daha haftalar var erken konuşmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Cok onemli galibiyetler almissin tebrik ederim.

Basın Toplantısı
    -Ligin başında şampiyonluk hedefimiz yoktu demiştiniz ama şimdi lidersiniz,şampiyonluk hedefiniz var mı?
    Biliyorsunuz ki alt ligden geldik bu sezon ve Bundesliga için tecrübesiz sayılırız.Medyanın tahmini düşeceğimiz yönündeydi ancak biz bu tahminleri boşa çıkardık ve yaptığımız transferlerle üst sıraları zorlıyacağımızı söyledik.Şampiyonluk hedefinde değiliz Avrupa kupaları bizim için yeterli olacaktır.Şampiyon olucağız diyerek takımı baskı altına almak istemiyorum.
    -Leonarda transferi eleştiriliyor medya tarafından sizin görüşleriniz nelerdir bu konuda?
    Leonarda genelikle ikinci yarıda sahaya sürüyoruz.Biliyorsunuz ilk tercihim Carlos Eduardo ve gerçekten başarılı mevkisinde.Leonardo oyuna girdiği dakikalarda topu ileriye taşıyor çok teknik bir oyuncu.
    -Keirrison gollerini atmaya devam ediyor.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Keirrison gerçekten çok iyi bir oyuncu.Bunu transfer ederkende biliyorduk.Ancak maç içinde devamlılığı olmayan bir görünüm içerisinde.Gol atıyor ve uzun süre maçta gözükmüyor.Top kayıpları yapıyor.Devamlılığını sağlarsa Dünya futbolunda önemli yerlere gelecektir.
    -Ligin en çok gol atan takımı konumundasınız bunu neye bağlıyorsunuz?
    Gerçekten çok önemli hücüm oyuncularına sahibiz.Solda Carlos Eduardo'nun taşıdığı toplar olsun,Sağ tarafta Obasinin getirdi toplar olsun bunlar hep gol atmamızdaki faktörler.Gercekten kaliteli hücümcuları sahibim.İbisevic ve Keirrisonun dışında Demba ba gibi oyuncularım var.Birde Borges oyunu yönlerdirmesiyle gol sıkıntısı çekmiyoruz.
    -Son olarak Şampiyonluk adayınız kim?
    Bunu söylemem ne kadar doğru ama FC Bayern.Gerçekten çok iyi bir takım hem tecrübeli hemde yetenekli genç oyuncuları var.Savunmadı olsun,Hücümda olsun çok iyiler.
    Last edited by meraclitus : 10.Aralık.2008 at 23:39

İlkyarı hiç bir varlık göstermesek gol yemedik.2. yarıda Keirrisonun gole ve Leonardonun golüyle 2-1 kazandık.

Ara transferler birazdan açıklanacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok İyi Gidiyorsun Kerrison Çok İyi Olmuş

Carlos Eduardo Villarreal'de
    Takımdan ayrılmak isteyen Carlos Eduardo Villarreal takımıyla anlaştı.Bu transfer'den Hoffenheim 22m$ kazandı.
    Luis Gustavo Heerenveen'de
    Takımda forma şansı bulamayan Gustavo Heerenveen'le anlaştı.Bu transferden 8.5m$ kazandık.

Angel Di Maria Hoffenheim'da

Angel Di Maria Benfica Takımından 12m$ karşılığında transfer edildi.Bu transferle giden Carlos Eduardo'nun yeri dolduruldu

Fabio Aurelio ile Anlaşılamadı.

Fabio Aurelio ile bonserviste anlaşan Hoffenheim takımı,oyuncunun gelmek istememesi üzerine transfer gerçekleşmedi.Ara transfer sezonunu kapatmış bulunmaktayız.

Konuyu okuyanlar yorum yaparlarsa sevinirim.
    Last edited by meraclitus : 11.Aralık.2008 at 17:27

Werder Bremen karşısında muhteşem bir galibiyet aldık.Keirrisonun 3 gol attığı maçta rakibimizi 5-0 yenerek kupada yolumuza devam ediyoruz.Yeni transfer de maçta iyi bir performans sergiledi.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

wallla süper gidiyorsun be kardeş
    bjk kariyerim için:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69950

Arada yorum yaparsınız sevinirim.

carlos eduardodan güzel para kazanmışsın di maria yı bnde gs ye aldım iyi performans sergiliyor baya bi asist yaptı bremene 5 atmışsın güzel gidiyosun

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    carlos eduardodan güzel para kazanmışsın di maria yı bnde gs ye aldım iyi performans sergiliyor baya bi asist yaptı bremene 5 atmışsın güzel gidiyosun
    Yorumların için teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

hakkatten carlos eduardodan manyak para kazanmısın haa
    bjk kariyerim için:http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69950

Aslında satmıcaktım 16m$ önerdiler ben dedim 22m$ kabul ettim bende

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Carlos albertonun gitmesi kötü olmuş ama di mariada süper olmuş iyi kar etmişin bu arada oyunda vedad ibiseviç yok snaırsam demi bende ing isp ve italya ligleri açık database full ama ibiseviç görünmüyo?

werder bremen macı süper olmus

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Carlos albertonun gitmesi kötü olmuş ama di mariada süper olmuş iyi kar etmişin bu arada oyunda vedad ibiseviç yok snaırsam demi bende ing isp ve italya ligleri açık database full ama ibiseviç görünmüyo?
    Var olmazmı almanya ligini seçersen çıkıyor.Bende iyi bir performans segiliyor.Genelikle Cezasahası içerisinde etkili.

Birazdan yeni maçları ekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

o zaman özellikleri popülerliği falan pek iyi değil heralde çünkü çıkması lazım fullde sssini atarmısın bi rica etsem

Upload sitesine upload etmeye çalışıyorum ama sorun yaşıyorum eklemeye çalışacağım.Profil özellikleri o kadar iyi değil.

EDİT:Tamam oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sağol ss için aslında özellikleri fena değilmiş ama poularitesi düşük heralde

Kendi sahamızda yine galibiyete ulaştık.İbisevic ve Keirrison gollerine devam ederken.Yeni transfer Di Maria'da golünü attı.

Çok zorlandığımız bir maç oldu.Ama deplasmanda kazanmasını bildik.Gladbach deplasmanında puan kaybetmedik.

Deplasmanda çok zor bir maça çıktı.Solbek'imiz beklenmedik bir performans yakalayınca 1 puan kazandık.

Rakibimizi ilk 15 dk bulduğumuz gollerle yıktık.Daha fazla fark bekliyordum ama olmadı.Sahadan 4-0 lık galibiyet ile ayrıldık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyorsun tebrikler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Çok zevkli bir karşılaşma oldu gerçekten.Leverkusen ile kupa maçında eşleştik.12 dk'da Selim Teberle öne geçen takımımız,16 ve 24 dklarda gelen gollere engel olamayında ilk yarıyı 2-1 yeni durumda kapadı.İkinci yarıya hızlı başlayan takımımız 63 ve 75. dakikalarda İbisevic ile güldü.Helmes'in 81. dk'da attığı gol durumu tekrar 3-3'e getirdi.Tam maç uzatmalara giderken kalecinin büyük hatasında topla buluşan Keirrison topu ağlara göndererek takımını bir üst sıraya taşıdı.Bir sonraki turdaki
    rakibimiz ligde bir türlü yenemediğimiz Schalke oldu.

Deplasmanda Cottbus ile karşılaştık.3-0 öne geçtiğimiz maçta Cottbus 2 gol atarak durumu 3-2 ye getirsede başkagol olmayınca maç 3-2 sona erdi.

Büyük bir heyecanla gittiğimiz Sturttgart deplasmanında 4 gol yedik.Cacau'nun 3 lediği maçta sezonun en farklı yenilgisini Sturttgart deplasmanında aldık.

Karlsruhe maçını kendi evimizde kazanarak 3 puanı hanemize yazdırdık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbisevic senin kariyerinde de aLmış başını gidiyor vaLLa
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İbisevic senin kariyerinde de aLmış başını gidiyor vaLLa

İbisevic oyunda sadece ceza sahasında etkili kanatların iyi olursa ceza sahasında buluşturdunmu İbisevic atıyor

25.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

25.Hafta Sonunda Oluşan Takım Verileri

25.Hafta Sonunda Oluşan Oyuncu Verileri

valla şampiyonluk yakın gibi böyle gidersen,inş. şampiyon olursun ..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    valla şampiyonluk yakın gibi böyle gidersen,inş. şampiyon olursun ..
    son haftalardaki fikstürüm çok zor leverkusen bremen bayern ve hamburg maçlarım var daha birşey belli değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hildebrand Hoffenheim'da

Uzun süredir kaleci arayışları devam eden Hoffenheim takımı Timo Hildebrand'la anlaştı.29 yaşındaki file bekçisi 1 Temmuzda takıma katılacak.Bu transfere Hoffenheim 3.7m$ ödedi.

Bu transferle Hoffenheim'da yaşayan kızları trübüne çekeriz

Last edited by meraclitus : 12.Aralık.2008 at 12:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Baya gerçeçi bir transfer

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri