2 - Kesinlikle bazen bağırmak gerekir ama bunun zamanlaması önemli. Mesela ben GS iken Hacettepe ile maç yapıyordum Ali Sami Yen Spor Kompleks'inde, maçın hemen başında adamlar 10 kişi kaldı ama ilk yarıda bizimkilerde tık yoktu, pozisyonsuz bitti ilk yarı. Bizimkilerin moralleri hep süperdi (burası önemli!), ben de bir fırçaladım (angry), 2. yarı 4 tane salladılar.

3 - Seni sevmeleri için yapman gereken şey basit. Güzel ve verimli transferler, iyi maçlar, derbilerde güzel skorlar, kısaca senden beklentileri yapmak.

4 - Satmak. Ben bu kulüpte başaracağımı başardım, daha büyük bir kulübe gitmek istiyorum filan diyen adamı, squad harmony'yi bozma ihtimali olan adamı hemen en uygun fiyattan satarım. Bir oyuncunun mutsuzluğu zamanla kelebek etkisi misali tüm takıma sirayet edebilir. Dikkat!

5 - Basın toplantılarında şu antrenörle aranız nasıl filan diye soru gelince iyidir dersen futbolcular genelde olumlu tepki veriyor. Toplantılar dışında gelen tepkilere ki genelde kulüple olumlu veya olumsuz bağlantısı olanlardan geliyor (misal GS için Abdullah Avcı, Bülent Korkmaz, Aragones, vs.) olumlulara sen de aynı şekilde yaklaş, olumsuzlara pek bulaşma.

6. Basın toplantılarının etkisi var ama sana tavsiyem İngilizcen zayıfsa asistanını gönder.