1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Özel hareket ogretme sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

bunu öğrendiğim iyi oldu nereden yapıldığını bilmediğim için denememiştim.fazlada üzerine düşmemiştim.yarım sezon galatasarayda çalışim ardaya birşeyler öğretim bakalım (:

Quote Originally Posted by myres View Post
    bunu öğrendiğim iyi oldu nereden yapıldığını bilmediğim için denememiştim.fazlada üzerine düşmemiştim.yarım sezon galatasarayda çalışim ardaya birşeyler öğretim bakalım (:
    Hiç heyecanlanma bence adam gibi ozellık ogretemıyosun ki ardaya data edıtor den de ogretırım o hareketlerı onemlı olan C.ronaldonun yaptıgı hareketlerı ogretmek gercı c.ronaldo da yapamıyo o hareketlerı oyunda ama olsun 3d diyince heyecanlanmıstım ama sımdı keske 3d yapmasalardı dıyorum ne guzel c.ronaldo sag dan topu alır kosar kosar 3-4 kısı calımlar kalecıyı gecer golu atar dıyodum ama hayallerım suya dustu su Flip flop mudur nedır onu bıle yapamıyo ya reziillik valla Pes 2009 da bile coach modunda oynatabılıyosun oyunu adam gıbı keske oyle bıse yapsalardı pes 2009 un grafıklerınden yararlansalardı. 2 gb a sacma bıse yapcaklarına 10 gb a adam gıbı bıse yapsalardı :S

Mesaj Yetkileri