Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: Cimbom UEFA Aşkına Çıldırıyor ! | Galatasaray Kariyeri (9.0.1)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mutlaka 4 4 2 oyna Galtasaray icin ideal taktik inan bana bide mutlaka Jonathan Cristaldo yu al Adam tam bir gol makinası Ümit Karan la oynat arkaya da juan manuel mata gel keyfim gel :d benden tsana tavsiye bu olsun basarlar dilerim hem dedigim adm cok genc

93 dk sonra gelen 1 puan !

Zor bir maç oldu. Roma maçı bile daha rahat geçti. Golü erken yedik. Sonra biraz panik olduk. Aradığımız golü bitime 1 dk kala bulduk. Artık son çare olarak Meira'yıda ileri koydum. Altın değerinde bir puan aldık. Grubu en az 3. olarak tamamlarız gibi geliyor. Deplasmanda Celtic maçı çok önemli. Aşağıda puan durumu var...

Lig maçları birazdan geliyor. Yorumlarınızı esirgemeyin
    Cristaldo önerisi için teşekkürler. Potansiyeli yüksek hemde ucuz gibi gözüküyor. Baros'u satıp Cristaldo'yu alayım mı sizce ?

Karan Gollere Cimbom Zaferlere Devam Ediyor

MaTa'nın harika bir gol attığı maçta Galatasaray zorlanmadı. Ümit Karan son dakikalarda da olsa golünü attı.

Film Erken Koptu

Daha 14. dk kada 2-0 öne geçen Galatasaray düşük tempoda bir maç oynadı ve rahatça kazandı. Aydın Yılmaz son dakikalara kadar attığı deparlarla Antalya'yı zorladı ve golünü attı.

Bolu'da Ciddiyetsiz Aslan

Maçın tek açıklaması kalede Aykut'un olmasıydı. Gurbanov'dan çalım yiyen Aykut maçı berbat etti. Tamamı yedeklerden oluşan bir ilk 11 le sahaya çıkan Galatasaray, 60. dk kada oyuna giren formda golcüsü Ümit Karan'la öne geçmişti

biraz yorum lütfen beyler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence al Oyunda baros tam bir felaket bana gore Cristaldo yu al baros u sat hem baros sana butce saglıyor cristaldo 1-2 sene sonra mukemmel oluyor hemde cok ucuz almanı bekliyorum

Cristaldo hakkında scout raporu...

Buda Baros

Burdan çıkan sonuç : Baros'u satıp parasıyla Cristaldo'yu alıcam. Daha bu yaştan profili Baros'u geçmiş ve gelecek vaadediyor.
    İnşallah Baros'u satacak biri bulurum

sezon ortasında belki zor bulursun ama satarsın inş kolay gelsin celtic i yenseydin keşke...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer elinde cristaldo yu besliyecek adamın varsa cok iyi oluyor beyler dua edin ben galatasarayım man.utd macım var sami yende 1 sezonum en buyuk umıdım Cristaldo

Bursa engeli rahat geçildi...

Mata son haftalarda üstün performansıyla göz dolduruyor. Gudjohnsen de sonunda kendini göstermeye başladı.

Birazdan : CELTİC-GALATASARAY | GRUP F | 4. MAÇ

başarılar güzel kariyer. Celtic'i yenersen çıkarsın
    CRİSTALDO süper adamdır 2. sezon Malatya'ya aldım adam coştu

Mc DONALD 3 - 2 ÜMİT KARAN

Çok şanssızdık. Meira'nın süratinin düşük olması nedeniyle kontralar yedik. Grupta çok kötü bir durum oldu. Barcelona gruptan çıktı 9 puanı var. Geri kalan takımların hepsinin 4 puanı var. Bu yüzden Roma'yı yenmem ve Barça'dan puan almam lazım. Çok zor bir durum.

YARALI CİMBOM YARA SARDI !

Zorlu Sivas maçında üstün oynadık ve 3 puanı Gudjohnsen'in güzel golüyle aldık. İstediğimizi aldık ve mutluyuz...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞL. yarı finaline davetlisiniz canlı yayın ekibi hazır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarı final?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bursa maçı (Kupa): Çok kötü oynadık gol atamadık ama yedeklerle çıkmasaydık belki golü bulabilirdik.
    Denizli maçı (lig): Çok kötü bir performanstı. Yine gol sorunu yaşadık. İlk yenilgimizi aldık. Denizli de zayıf bir takım değil ligde iyi konumdalar.
    İbb maçı (lig): Fark yapabilirdik ama 2-0 da kaldık. Zorlanmadık. Golcülerimin açılması beni sevindirdi.
    Konya maçı (lig): Barça maçı öncesi çok kasmadık. Güzel galibiyetti. Alparslan Erdem güzel oynadı ve maçın adamı oldu. Alparslan dan çok umutluyum. Gelecek sene için hazırlıyorum onu. Gelecek sene bankolarımdan olucak.

Maçların en iyileri !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa maçı hariç iyisin bu arada logopack indirirsen daha iyi olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bursa maçı hariç iyisin bu arada logopack indirirsen daha iyi olur
    crash dumps hatası alıyorum maalesef. Şimdi deniyim inşallah hata vermez. Grafik eklentilerinden kaynaklanıyormuş...
    .
    .
    .
    Birleştirilmeyen Mesaj:

13. hafta puan durumu.
    Logo paketini yükledim bunu görmen içinde koydum bunu
    Last edited by canalkan34 : 13.Aralık.2008 at 03:15 Reason: ben yaptım

iyi yerdesin ligde Trabzon'u yenersen şampiyonluğa uçarsın

10 KİŞİ ASLAN 1 PUANI KOPARDI !

Çok iyi mücadele ettik. Sabri'nin kartından sonra geriye yaslanmadık. Mata'nın bir frikik ve Messi vari çalımlarla attığı gol bize 1 puanı getirdi. Güzel maç oldu. Son dk kalarda karşı karşıya kaçıran Makinwa kendini yaktı. Devre arası Baros-Makinwa yı satıp Cristaldo vede bir orta saha almayı düşünüyorum

Roma'yı yenmek zorundayım. 1 kere yendim yine yenerim. Çok zor değil. Ama Barça nın bize bir güzellik yapıp Celtic'i yenmesi şart

Barça yla berabere kalmak başarı...

Sonuçlar Güzel Sayılır.Ligde fazla bir puan farkı yok kapatılır.Barça'dan puan alman güzel olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA'ya gidersin bence
    Futbolcu Bilgileri

Kıl payı UEFA Kupasındayız....

Eksik olan tek şey goldü... (Fenerbahçe Maçı)

Gudjohnsen Lincoln'ü geçti

Aynı Messi ! Mata (7.10)

Haydi Sana güle güle ! De Sanctis

Uefa'ya kalmışsın.Olsun Kadiköyde Uefa'yı kaldırmak ayrı zevk olur.

UEFA eşleşmesi...

Psv kolay rakip.Bir üst tur cepte.

Quote Originally Posted by tevezoledo View Post
    Psv kolay rakip.Bir üst tur cepte.
    önce Deportivo var tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deportivo karşısında az bişiy zorlansanda geçeceğini düşünüyorum
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

uefa'da çeyrek final oynasan süper olur ilk sezon için...
    ligdede seri galibiyetler arttıkça liderlik gelecektir...

Son iki maçımızı kazandık ve gruptan çıktık

Türkiye kupasını fb ye bırakma haa :Z

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri