Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Cimbom UEFA Aşkına Çıldırıyor ! | Galatasaray Kariyeri (9.0.1)

Arrow Cimbom UEFA Aşkına Çıldırıyor ! | Galatasaray Kariyeri (9.0.1)

KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM

Arkadaşlar tuttuğum takım Galatasaray'ın kariyeriyle karşınızdayım. Bu kariyerin çok uzun sürmesini planlıyorum şimdiden söyliyeyim. 9.0.1 datasıyla oyniyacam. 2000 ruhunu geri getirmeye çalışıcam. ultrAslan ve Yönetim arkamızda. Sizlerde yorumlarınızla desteklerseniz sevinirim. Takıma çok fazla takviye yapmayı düşünmüyorum. Asıl 2. sezon patlamayı yapıcam. 2. sezon transfer dönemi daha güzel geçicek. Umarım uzun ve zevkli kariyer olur.

Takım: Galatasaray
    Versiyon: 9.0.1
    Hedef: İlk Sezon Kadıköy'de UEFA
    Bütçe: 950 bin dolar
    Başkan: Adnan Polat

Stat

Taraftar

Yıldız Oyuncularımız

Taktik

Last edited by canalkan34 : 09.Aralık.2008 at 15:26

çıktığın bu kutsal yolda seni tebrik ediyorum ben ilk senemde uefa ile süper kupayı aldım ligde şampiyon oldum ikinci senemin başındayım takımı baştan kurdum diyebilirim yıldız oyuncular acayip para etti sattım ve bütçeyi sağlamlaştırdım maaş bütçemde süper oldu kesinlikle kontratları biten oyuncuları iyi değerlendir imza attır belki gereksiz ama gelen ve gidenleri koyuyum ben kendi kariyerimden (18 trilyonda kasada duruyo)

bu da ilk senedeki gelen ve gidenler umarım yardımcı olabilmişimdir...

Başarılar...

teşekkürler inşallah Cimboma laik olabilirim

sakary Ali Misafir

9.0.2 çıktı mıya?

hayır çıkmadı

AVRUPA'NIN GÖZÜ CİMBOMLU DA!!!

Linderoth'a teklifler yağıyor. 9.5 M dolar olan bu teklifleri kabul edip daha iyi bir oyuncu almayı planlıyorum.

başarılar umarım iyi yerlere gelir Galatasaray'ımız. Linderoth'u sat daha iyisini al iyi para çünkü

AVRUPA CİMBOM'U TAKİP EDİYOR !

Linderoth'dan sonra Nonda'da Avrupa klüplerinin transfer listesinde. Nonda'ya gelen reddedilemiyecek teklif kabul edildi. Cimbom kasasını dolduracak ve daha kaliteli oyuncular alıcak.

Linderoth Kopenhag'da !!!

Linderoth eski klübüyle sözleşme imzaladı. Bu transferden en karlı çıkan Galatasaray oldu. Şimdi daha iyi bir DM arıyor. Linderoth sık sık sakatlandığı ve ilerliyen yaşı nedeniyle satıldı. 9.5 M dolar gibi müthiş bir rakama satıldı. Floryada yüzler gülüyor. Transfer yapılmazsa Ayhan-Barış-M.Topal üçlüsüne güven tam. Ancak 2 kişilik yabancı kontejyanından biri DM transferine harcanacak gibi gözüküyor.

süper paralar !

resim1: Makinwa Cimboma koşuyor

CİMBOMDA MAKİNWA SESLERİ !!

Camiaya çok yakın isimlerden alınan habere göre Galatasaray, Nonda'nın satılması halinde Nijeryalı golcü Makinwa'yı transfer edecek. Hızıyla Etoo'yu andıran Nijeryalı daha fazla Lazio'da kalmak istemediğini açıklamıştı. Eğer Nonda 8 M dolar'a satılırsa, Makinwa ondan çok daha ucuz bir paraya transfer olucak ve karlı çıkan yine Galatasaray olacak.

Bizi izlemeye devam edin ! ! !

resim2: Haldun Üstünel Makinwa'yı bitiriyor

Beyler kariyere ilgi çok az genelde burda yapılan kariyerler bol mesajlı oluyor. Mesajlarınızla kariyer güzelleşir, benimde oynama isteyim artar. Lütfen sizden rica ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim kardeş diğer Galatasaray kariyerlerini okuyarak satacağın ve ya alacağın oyuncular hakkında bilgi edinebilirsin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

TaYLaN bırak kendi karar versin her kariyerde bu mesajdan 1-2 tane bulabiliyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim..

iyi yoldasın renktaş

Gelişmeler akşam geliyor..

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    TaYLaN bırak kendi karar versin her kariyerde bu mesajdan 1-2 tane bulabiliyoruz .
    çok güldüm

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

başarılar kardeş inş gs yı layık oldu yerlere getirirsinn
    bjk kariyerim:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post1311638

Başarılar Can.İyi yerlere gelirsin kuşkum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ilk sezon baros ve kewell'ı nasıl satabildin hayret içindeyim :S
    loan&buy opsiyonu ile geliyolar.
    şanslısın ne diyim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar linderoth tan kazandığın para şahane
    nondayı da satıp cardozo yu alabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

öncelikle başarılar dilerim... yalnız bu taktikte birşey dikkatimi çekti bence eğer defansif ortasaha kullanacaksan onları defansın önüne çek... yani orta sahadan geriye oklar çekersen o oyuncular hücuma hiç katkı yapmazlar çünkü o okların anlamı o oyuncuları forvet koşusu yapmaması yönündedir... 4 adamla hücum yaparak çok gol atamazsın... illa iki tana de ön liberom olsun diyorsan bence onları geriye çek ve oksuz dursunlar... sadece bir fikir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Gereksiz bir maç !

Gereksiz bir maçtı üstün oynadık ama 2. yarı farklı kadroyla çıkınca farkı bulamadık. Taktik denemek için oynadık.

Cimbom'da Zebina Sesleri !!!

Juventus'un "Kulüp bul" dediği Zebina, tercihini G.Saray'dan yana kullandı. Yönetici Haldun Üstünel, Zebina ile her konuda anlaşma sağlarken, tecrübeli savunma oyuncusuyla önümüzdeki hafta sözleşme yapılması planlanıyor.

Zebina bitiyor

Sağ bek ve stoperde görev yapabilen 30 yaşındaki Fransız oyuncu, yeni hocanın belli olması sonrasında imzayı atacak.

İmzaya kaldı
    Defansa çok yönlü oyuncu arayan G.Saray, Juventus'tan ayrılan Zebina'yı bitiriyor. 30 yaşındaki Fransız oyuncu ile prensipte anlaşıldığı, yeni hocanın belli olmasından sonra resmi imzaların atılacağı belirtiliyor. Zebina hem sağ bek, hem de stoperde görev yapabildiği için tercih edildi.

Alternatif
    Juventus'a Roma'dan transfer olan Zebina'ya sezon sonunda "Kendine kulüp bul" denmişti. 2011'e kadar Juventus ile sözleşmesi olmasına rağmen gözden çıkarılan Zebina'nın maliyetinin 1.5-2 milyon euro olacağı belirtiliyor. Yönetim, Zebina ile Sabri, Servet ve Emre'ye alternatif yaratacak.

zebina iyi futbolcuda biraz yaşlı sağ bek alacaksan ille de hosain kaebiye bak hem iyi hemde ucuzdur

Nonda'yı iyi paraya yolladık !

Gereksiz bir maç II

yine gereksiz bir hazırlık maçı yaptık. 33. sn'de golü bulduk sonra Emre Aşık'ın kasap gibi hareketleri nedeniyle golü kalemizde gördük. Bu maçlar ölçü değil. Lig gelsin o zaman görün beni !

nondayı 8m$ satmamış mıydın bi önceki msjında?

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

ilk mesajlarında bulunan gelen giden ekranında fulhama satmışsın NONDA yı...??? burda da wigana göndermişsinn??NAsıl oldu bu iş...??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dostum Nonda Fulham'ım kendisine yaptığı teklifi beğenmemiştir ve gitmemiştir.. Sonra bir daha teklif götürmüş bizimki, böylece Wigan almıştır... Basit
    Sentugo.

evet mantıklı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    ilk mesajlarında bulunan gelen giden ekranında fulhama satmışsın NONDA yı...??? burda da wigana göndermişsinn??NAsıl oldu bu iş...??
    O Başka arkadaşın transferleriydi

Bu arada oldukça güzel bir anlatımın var kariyerinde başarılar dilerim

İşte Transferler!!

Süpriz bir transfer hamlesi yaptım ve Lincoln'ü satıp yerine daha iyisini aldım. Hemde daha ucuza kapattım transferi. Şimdilik 1 transfer daha yapıcaz gibi gözüküyor. Hiç yapmayadabiliriz tabii. Daha çok paramız var. Kiralık olarak transfer yapabiliriz.

Diğer Gereksiz maçlar...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri