Originally Posted by
therush5
Ben Mersin İdman Yurdu'nda deniyorum.Maçlar çok kısır geçiyor 1-1 0-0 1-0 gibi skorlar.Korner taktiği güzel antreman güzel.Rakibe fazla pozisyon vermiyor ama bende bulamıyorum.Belkide nedeni oyuncu yetersizliği.
Taktiği takıma göre monte edebilirsiniz. Alt ligler için ayarlama yapmadım ama yapılamaz diye de birşey yok. Zaten amaç başta az pozisyon vermek.

Originally Posted by
Jenova
tek kelimeyle muhteşem bir taktik ama kullanamıyorum çünkü guardado ve walcott gibi kanat oyuncularımı yedek oturtamam...bir maçta denedim 3-0 gibi rahat bir skor aldım tüm golleri ilk yarıda atarak
kanatlı bir versiyonu çıkar diye umut ediyorum

Walcott sadece kanat oyuncusu değil. Onu sağ FC olarak da oynatabilirsiniz. Guardado da AMC olarak veya sol MC olarak oynatılabilir ama verim almak zor.
Eğer taktiği kullanmak istiyorsanız öne geçince hemen kontra taktiğine dönün paketteki. Onda kanatlar var. AML'ye koyarsınız Guardado'yu, mutlaka gol ya da asist yapar. Yani jokeriniz olur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi