zor bir gruba düşmüşsün ama başarılar...
Keirrison gol atmış.adamın adınıda bi doğru yazamıyorum.
Ankaraspor'u nasıl yenemedin yahu.Taktiğinin ss'sini gösterebilirmisin.![]()
Devam!
TSL 5. Hafta:
Eskişehirspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe zorlu Es-Es deplasmanında!
Az sonra!
NOT: Yoğunluk nedeniyle oyunu oynayamadım ve buraya yazamadım.
Taraftar için oynadılar!
13. dakikada Alex ile öne geçtik,
27. dakikada Alex penaltı kaçırdı,
Bir penaltı daha kazandık, Keirrison 67. dakikada takımını penaltıdan rahatlattı,
74'te Semih'le skor belirlendi,
90+2'de Es-Es'ten Ersin Güreler oyundan atıldı.
Ve en önemlisi, Fenerbahçe TSL'de 5. haftada da gol yemeyince taraftar sevinçli...
Arkadaşlar ek olarak ne yapmamı istersiniz?
Galibiyet güzel olmuş.
Kariyerin ilgi görmemesinin nedeni bilindik takımlarla oynamak.Fenerbahçe kariyerleri genelde pek ilgi görmüyor.Benimki gibi.
Last edited by alPFM : 15.Aralık.2008 at 23:26
biraz geçte olsa başarı dileklerimi sunmak istedim
yolun açık olsun. ultrAslan Mersin'den sevgiler ^^
Last edited by alPFM : 15.Aralık.2008 at 22:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Moralini bozma.Bu arada evindeki her maçta derbiler hariç For the Fans dersen daha iyi olur.Derbilerde ise You can win today demen iyi olur.
bu arada kötü gidiyorum diye endişelenme.yaptığın transferler takımın ritmini gerçekten bozabiliyor.ben gs ile ilk sezonumda 5. oldum 2. sezon 1 mağlubiyetle şampiyon oldum o da fenere![]()
takım rayına oturunca kimse tutamaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada marquinhos'u mutlaka al palmerias'ta oynuyor. . .ilk sezon vitoria'da kiralık olması lazım
Last edited by webcagri : 15.Aralık.2008 at 22:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Y.Antrenör'e soruyorum onları kendi söylüyor zaten.
Türkçesi şöyle olmalı: For the Fans: Taraftar için oyna
You can win today: Bugün kazanmalısın ?
TSL 7. Hafta: Konyaspor - Fenerbahçe
Reklamardan sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Fortis TK'da gruplar belli oldu.
Konyaspor maçı oynanıyor biraz sonra koyacağım.
Last edited by alPFM : 15.Aralık.2008 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
You can win today= Bugün kazanabilirsiniz.
yani takımı cesaretlendiriyor bir bakıma.ama kendi sahandaki maçlarda galibiyet beklemen daha iyi.çnkü taraftarlar kendi sahasında takımından galibiyet bekler.Oyuncuda sizden o güveni ister.galibiyet bekliyorum diyerek oyuncuya olan güvenini belirtmiş olursun
TSL 7. Hafta:
Konyaspor - Fenerbahçe
Return of the King!
Deivid sakatlıktan çıkmıştı. Bu sezon ilk maçında golünü attı ve maçın adamı Deivid!
Keirrison sakatlandı, Fenerbahçe o zamana kadar oynayamıyordu. Alp Yıldız, sakatlıktan yeni çıkan Deivid'i sahaya sürdü. 2007-08 sezonunun "güzel goller ustası", geri dönmüştü. Girdi, takımını ateşledi, son dakikada golünü attı.
Deivid geri döndü!
TSL 8. Hafta:
Fenerbahçe - Kocaelispor
Fener döndü!
Maçın adamı: Uğur Boral
Uğur Boral: 2 gol 1 asist yaptı, 13'te takımını öne geçirdi.
45'te öyle bir gol attı ki ne gol. Uğur golünü atınca Kale arkası tribün sallandı.
Carlos'a da mükemmel bir orta açtı. Carlos kafayla tamamladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya tamam ya devam!
Fenerbahçe - Liverpool Star TV'de !
Az sonra...
Last edited by alPFM : 16.Aralık.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alp arkadasım son iki hafta beraberliği dısında fena degilsin keske ben de bu kadar gol atabilsem kariyerimde![]()
TariboWest
Yıkılış:
Arkadaşlar takımda bu zamanlarda büyük çöküş yaşanıyor nasıl düzeltebilirim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol atmak için ben çift forvet oynatıyorum. Güiza ile Semih çook iyi anlaşıyorlar. Bu da beni gole götürüyor.
Ama son zamanlarda gol kaçırma alışkanlığı var. Uğur Boral'da sakat mükemmel oynuyordu çocuk ya. Uğur'un yokluğu takımda hissediliyor.![]()
Last edited by alPFM : 16.Aralık.2008 at 20:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)