Bursaspor
Trabzonspor
Beraberlik
Trabzonspor galibiyet alacağına inanıyorum..
Bursada yaşamama rahmen galib gelsinler istemiyorum, Bursaspor zaten Fenerbahçe maçından sonra mağlubiyet sersine başladı devamıda geldi umarım galib gelen taraf Trabzonspor olur..
Zeminin bozukluğu trabzonun işine gelmyecektir. Bursasporda Yusuf ve Sercan en önemli eksikler. Dengeli bir maç gerçekleşir. Bursaspor kontra atak ile gol bulmaya çalışır. Beraberlik ilk seçenek. Maçın Bursada oynanması Bursaspor' bir adım öne çıkarıyor...
Biletimi aldım, maçta tribünde olacağım. Artık galibiyet alma vakti geldi..
Trabzonspor yine zor bi deplasmana gidiyor..
Bursaspor' un kendi sahasında taraftardanda alacagı destekLe saLdıracagını fakat Trabzonspor defansını geçemeyecegi kanaatindeyim..
Bursaspor' un ofans yönden eksikLikLeri var..
Trabzonspor' da CoLman' ın cezası bitti Trabzonspor' da Egemen dışında eksik yok sanırım.. Trabzonspor kontroLLü oyunLa bu maçı aLacaktır diye düşünüyorum..
Çünkü 2. iLe arasındaki puan farkı pek fazLa değiL rahat bir maç oLmayacağı görüşündeyim.
BeraberLiği son ihtimaL oLarak görenLerdenim..
Trabzonspor için zor bir deplasman.Bursa kendi sahsında çok güçlü oluyorlar ama Bursasporda son haftalarda bir düşüş var.Trabzonspor ise iyi oynamasada oyuncularda hırs var istek var bu sene şampiyon olmak için çok istekliler bu maça da öyle çıkacaklar.Ve bu onlara çok büyük avantaj.
Bence Trabzonspor Kazanır
Maçlarımız çok zevkli geçiyor bu maçta da hop oturup hop kalkarız.Bursa Gs galibiyetinden sonra Ligde galibiyet yüzü görmedi.Colman ve Egemen de takıma dönecekler , kesinlikle 3 puan almalıyız ilk yarıda ki son deplasman maçımızdan.
shamur1 Egemen'in 1 maç daha cezası var.
Egemen yok sağolsun(!) Bursa'ya gel( e )medi...
Bana göre Bursa maçın favorisi, taraftar desteğiyle kazanacaklardır.
Bu tür büyük maclarda Bursa sahasında rakibi cok zorluyor, galibiyet alabiliyorlar. Trabzonspor karsısında bence de favori olan taraflar. Taraftarının da destegini arkasına alan Bursa kazanır diyorum... İddaa dili ile 1/0 olur diyorum bu mac. En kötü ihtimalle beraberlik alırlar.
Maça gidecegim ve Bursaspor'u destekleyecegim İnşAllah.İşim çıkmassa gidecegim yani
.İnşAllah çıkmaz..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bursaspor 8 haftadır kazanamıyor..Buna son vermek lazım ve lider Trabzon'u yenersek çok iyi olacak..Umarım Bursaspor alır..
Last edited by bursa_mc : 12.Aralık.2008 at 20:57
8 haftadır kazansa zaten Lider Bursa olurduGerçi Böle takımların uzun süredir kazanamaması aslında kötüdür rakip takım için. Egemen yok doğru unutmuşum cezalı ama yerine oynayan Giray da gayet iyi oynuyor.
Yattara'dan bu maçda da iyi bir performans bekliyorum. Umut ve Gökhan'da buldukları pozisyonları cömertce harcamazlarsa çok rahat alırız bu maçı. Almalıyızda.
bu maç zor olacak ama yenılmeyız dıyorum.gol yıcegımızde ınanmıyorum helekı Sercan ve Yusuf yoksa dahada bursanın şansı azalıyor
kazanamıyor demek istemiş...![]()
Kazanamıyor yazacaktır yanLışlıkla kazanıyor yazmış..
Trabzonspor ile Bursaspor yarın 65. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım 1974-75 sezonunda Bursa'da oynanan ve 0-0 biten müsabakada ilk kez karşı karşıya gelirken, o günden sonra oynanan 64 maçın 34'nü bordo-mavili ekip kazandı. Bursaspor 7 karşılaşmadan galip ayrılırken, 23 maç ise berabere bitti.
Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 96 gol atarken, kalesinde 43 gol gördü.
İki takım arasında oynanan maçlarda Trabzonspor, 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-2002 sezonunda ise 5-0'lık skorlarla Bursaspor'a karşı en farklı galibiyetlerini elde etti.
Yarınki karşılaşmaya Trabzonspor'un, Slyva, Tayfun, Song, Giray, Cale, Yattara, Hüseyin, Selçuk, Serkan (Colman), Gökhan ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.
Trabzonspor'da Egemen cezası, Tolga ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.
Valla Bursa'ya karşı ezici bir üstünlüğümüz var ayrıca 4-0 , 5-0 , 6-0 lık farklı galibiyetlerde gördük.
Maçın Bursada Olması Hiç Etkilemez Galatasarayı Yendikten Sonra Çok Formsuzlar Trabzon Bursayı Yattara-Gökhan-Umut Üçlüsü İle Gol Şov Yaparak Yener Bursasporda Bu Haftada 3 Puan Alamaz Banko TS
Bursaspor'da Sercan ve Yusuf'un olmaması gerçekten çok büyük bir eksiklik Bursa adına.Uzun süredir kazanamıyorlar.Bu maçta bu kötü seriye lideri yenerek son vermek isteyeceklerdir.Fakat eldeki kadro bunu başarabilecek güçte değil bence.(Oynamayacak olanları çıkarırsak) Tek avantajları evlerinde oynayacak olmaları.Bu maçta Bursa'nın yapacağı en iyi iş beraberlikle dönmektir.Trabzonspor ise galibiyet almak için oynayacak.2 hafta kala devrenin bitmesine puan kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.Eğer hücum elemanları buldukları pozisyonaları değerlendirebilirlerse maçı kazanırlar.Maç için tahminim önce Trabzon galibiyeti.Sonrada beraberlik..
So what?
Saike
anlamıyorumki amacın ne ?
Kaç haftadır kışkırtıcı mesajlar yazıp duruyorsun .. Daha ne yapman lazım yazarlıgının alınması için anlamıyorum .. Değil Egemen bütün Trabzonsporlu futbolcular bundan önce nasıl gelip rahat çıktıysa Bursa'dan yarında aynısı olacak ..Şüphen olmasın dostum ..
Sizin rüyalarınızın bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar ..
Takımımızı Bursa'da Krallar Gibi Karşıladık ..
Last edited by Fietra 10 : 12.Aralık.2008 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Birde sizleri Altıparmak'ta görmek isteriz.Degil mi Mertcan
![]()
Donersiniz ins
Maca gelince bence rahat alacamiz mac budur. 3 golle 3 puan istiyorum
Maçta Sercanın cezası kalktı. İnşallah trabzonun puansız göndereceğiz...
Sercan oynuyor.
Bursa deplasmanı hiç bir zaman kendi evi gibi olmamıştır rakip takımlar için, bunun örnekleri var geçmişte.
Maç saati yaklaşıyor, gidip en iyi şekilde destekleyeceğiz takımımızı Trabzonsporu evine puansız göndereceğiz.![]()
FotoLarda Dayımı gördümDeplasman Tribünü doLacak
![]()