1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Benim demek istediğim Fm gerçek hayattaki gibi.Yani Menajer'lik olarak.Öyle değilmi?Öyle

Peki Galatasaray Önümüzdeki 5 Sezon bunu yapabilirmi?ASLA!

Eleştirmek istediğim takım bu haldeyse mutlaka oyuncularında katkısı vardır.

Neyse ben derdimi anlatamadım kusura bakmayın.

Peluk, nerde kalmıştık.Hadi son bir uyarı kaldı onuda ver dalya yapcam.
    Derdini anlatma konusunda sıkıntı çekiyorsun Berkay Beşiktaş nasılki nağmalup olarak bir seri yakalamışsa Galatasaray'ın böyle bir şekilde galibiyet serisi alması normaldir..Öyle ki sen oyunu her açtığında böyle bir seriyle karşılaşmış gibi konuşuyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bak ibob. Bakış acın yanlış bir defa. Dün diyordun ki Besiktas gelene 5 gidene 3 atıyor namaglup diyordun. Şimdi koydugun puan durumuna bak besiktas nerede ? Arada oluyor böyle. Yani sey mi istiyorsun? Galatasaray bursaya deplasmanda yenildi burada da mı yenilsin istiyorsun? Eger bunu istiyorsan; çok şey istiyorsun...
    Adım Berkay Emre'cim.İsmimle Hitap edersen sevinirim.
    1'den fazla kariyer açılamıyormu oyunda.Dinle bak.Beşiktaş'ı boşver şimdi.Oraya yazdıklarımı bir daha yazmak istemiyorum.
    Neyse ya kime anlatıyorumki derdimi.
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Derdini anlatma konusunda sıkıntı çekiyorsun Berkay Beşiktaş nasılki nağmalup olarak bir seri yakalamışsa Galatasaray'ın böyle bir şekilde galibiyet serisi alması normaldir..Öyle ki sen oyunu her açtığında böyle bir seriyle karşılaşmış gibi konuşuyorsun..
    Çoğunlukla böyle oldu.Mesela Nonda 7.5 M Dolara HSV'ye gitti.Yok artık LeBron James.Nonda'yı 3 M dolara bile satamazlar.

Ya neyse tamam bu mesaj hariç tüm mesajlarımı editliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Çoğunlukla böyle oldu.Mesela Nonda 7.5 M Dolara HSV'ye gitti.Yok artık LeBron James.Nonda'yı 3 M dolara bile satamazlar.

Ya neyse tamam bu mesaj hariç tüm mesajlarımı editliyorum.
    Böyle durumlar için daha önce bir açıklama yapılmıştı yani transferlerin neden bu kadar yüksek gittiği konusunda ve ne olacağı konusunda..

Demekki sadece sende böyle oluyor Berkay "çoğunlukla" yani..Ben başka bir lig açtım ve hiçte dediğin gibi bir çoğunluk oluşmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Böyle durumlar için daha önce bir açıklama yapılmıştı yani transferlerin neden bu kadar yüksek gittiği konusunda ve ne olacağı konusunda..

Demekki sadece sende böyle oluyor Berkay "çoğunlukla" yani..Ben başka bir lig açtım ve hiçte dediğin gibi bir çoğunluk oluşmadı..
    ama Oğuz abi birde şöyle düşün.Sonuçta ben bunları sallamıyorum.Ne yazıkki birtek bana olduğu için kimse beni anlamak istemiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ama Oğuz abi birde şöyle düşün.Sonuçta ben bunları sallamıyorum.Ne yazıkki birtek bana olduğu için kimse beni anlamak istemiyor.
    İşte Berkay'cım bu noktada hangi oyuncuyu abartı görüyorsan veya hangi özelliğini değerler vererek belirtmelisin ki dikkate alınsın..Hani şu takım çok güçlü dersen yapacak birşey yok..

Mesaj Yetkileri