1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ömer abi şu google olayı için ne diyorsun?Bence bu bizim taraftar sayımız fazlalığının kanıtıdır sıralama gayet gerçekteki gibi..Bunun dışına world repimizin daha fazla olduğunuda gösterebilir?
    Hala Yao Ming diyorum
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hala Yao Ming diyorum
    Bende saçmalıyorsun diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bende saçmalıyorsun diyorum..
    Kardeşim... Kendinden 7-8 yaş büyük birisine. Üstelik bu işe gönül vermiş, emek vermiş birisine saçmalıyorsun demesen olmazmı?

Zira beni ilgilendirmez belki haddim de değildir ama şahsen bana küfür etseler şu lafa kızdığım kadar kızmam.

Herkes farklı düşünebilir. Bu ona aittir onun zihninden çıkmış ona özgü birşeydir. O sana örnekler verip olayı anlatmak istediğinde sen tek cümle bence saçmalıyorsun yazamazsın. Aynısı birkaç hafta önce bana oldu. Bu forumdan sevdiğim bir kardeşim... Benim yorumuma (cümlelerce, paragraflarca süren yorumuma). İki cümle bişey yazıp sonuna da saçmalıyorsun yazmış... Bu kadar basit değil, olmamalı. Sonra da kırdım sanırım biraz kendisini.

Neyse biraz daha dikkatli olursanız kendi adıma sevinirim. Senden 7 yaş büyük olduğu için değil. Ona ait bir düşüncesi olduğu için saygı göster diyorum yanlış anlama. Abilikle amcalıkla alakası yok. 14 yaşında olsada saygıyla cevap vermeliyiz 24 yaşında olsada.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri