Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 63.16%
  • Trabzonspor

6 31.58%
  • Beraberlik

1 5.26%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor [ TSL 15. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ayaklara bakılmıyor mu ? Futbol bu ayaklarla oynanır. Elbette ayaklara bakılıyor asıl kolların hiçbir önemi yok. Neyse ben zaten aman aman bu pozisyon kesinlikle ofsayt değil demiyorum ama hakem vermeseydi kimse de birşey diyemezdi.Sercan'ın pozisyonunda 1-2 metre ofsaytı görmeyen hakemlerimiz , Umut'un önde olan vücut ve kollarını görebiliyor.

Sivas maçında 2 penaltı , Kayseri maçında golümüz gol değildi ama bize verilen penaltıda penaltı değildi , bu maçta da %100 lük ofsaytla liderlikten olduk.. Federasyon çalışıyor mu ne..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ayaklara bakılmıyor mu ? Futbol bu ayaklarla oynanır. Elbette ayaklara bakılıyor asıl kolların hiçbir önemi yok. Neyse ben zaten aman aman bu pozisyon kesinlikle ofsayt değil demiyorum ama hakem vermeseydi kimse de birşey diyemezdi.Sercan'ın pozisyonunda 1-2 metre ofsaytı görmeyen hakemlerimiz , Umut'un önde olan vücut ve kollarını görebiliyor.

Sivas maçında 2 penaltı , Kayseri maçında golümüz gol değildi ama bize verilen penaltıda penaltı değildi , bu maçta da %100 lük ofsaytla liderlikten olduk.. Federasyon çalışıyor mu ne..

Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı.
    Kural bu. Eller dahil degilmiş. Ayak, Kafa, Vucut. Ayaklara elbet bakılıyor. Ben orada kendimi ifade edemedim. Ayaklar aynı hizada oldugu için ayaklara bakmayacaksın demek istedim. Yani kafa ve vucut da bariz bi şekilde önde oldugu için ofsayt. Burada Bursa yarı sahasındaki yardımcının hakkını verelim cok iyi süzmüş. Sercan'ın pozisyonunun da tartışılacak yanı yok diger yardımcı hakem de tam tersi mutlak hata yaparak sonuca etki etmiştir. Burada eleştirilmesi gereken hakem Ts yarısahasındaki yardımcıdır; keza Bursa yarısahasındaki yardımcı takdir edilmelidir

Mesaj Yetkileri