1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

75 maç

Senin taktik ne usta ya

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    75 maç

Senin taktik ne usta ya

2 sezondur namağlup şampiyon oluyoruz zaten 34+34 = 68 ordan geliyor... 7 maçta önceki sezondan ve bu sezonun ilk 2 maçından gelmiş...taktiğim önceki sayfalarda var ama maç içinde diziliş ve mantalite ayarlarında oynamalar yapıyorum tek düze değil yani takım... bir de kadro kaliteli baya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cureshot View Post
    75 maç mükemmel gerçekten Hasan. Benim de var şu anda devam eden 60 küsürlük bir yenilmemezlik serim. Sen 100 yaparsın onu.

yenilmezlik olacak o tebrikler,inşallah 100'e kadar gidersin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Akınfeev'e kimse birşey demedi? Ben olumsuz eleştiri gelir diye düşünmüştüm pahalıya almışsın dersiniz diye düşündüm ama hiç yorum gelmedi 45 milyon € verdim bonservisine
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir de belki Kolarov ve Hakan Balta'nın aynı anda satışının yanlış olduğunu düşünenler olabilir... (İkisi de sol bek mevkinde oynadıgı için) Yani takımda biri ilk 11 ,diğeri yedekti...

Onların yerine yetiştirdiğim 2 eleman var... biri yedekte zaten. ilk 11'de bu sezon oynayacak olan eleman altta resimlendirdiğim genç bir bakın bakalım kaldırabilirmi maç temposunu sizce? Bence tek eksiği dribbling

Last edited by nannar : 14.Aralık.2008 at 12:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri