Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 63.16%
  • Trabzonspor

6 31.58%
  • Beraberlik

1 5.26%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor [ TSL 15. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende öyle birşey söylendiği için yazmadım zaten onu. Eğer hakem kötü niyetli diyorsanız bu niyet ya Bursayı kollamaktır ya Trabzon'u batırmak. Bende eğer hakemlerin böyle niyetleri varsa neden bu haftaya kadar beklerler diye soruyoru kendi kendime bununda mantıklı bir açıklaması olmadıgından kendimce art niyetli olmadıklarını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bende öyle birşey söylendiği için yazmadım zaten onu. Eğer hakem kötü niyetli diyorsanız bu niyet ya Bursayı kollamaktır ya Trabzon'u batırmak. Bende eğer hakemlerin böyle niyetleri varsa neden bu haftaya kadar beklerler diye soruyoru kendi kendime bununda mantıklı bir açıklaması olmadıgından kendimce art niyetli olmadıklarını düşünüyorum.

Bu haftaya kadar beklemediler zaten. Sivas maçında 2.dk da Umut'u biçmişti Hayrettin ve %100 penaltıydı ki buraya koyduğum resimle herkes e yuh artık dedi. Şimdi sadece Sivas maçını örnek veriyorum.

Şu an lider kim ? Sivas 31 Puan

O maçı kazansak +2 puan

Sivas'dan -1 Puan

Ayrıca dünkü 1 metrelik ofsayt golünden giden 1 puanıda hesaba katarsak noluyor ?

Trabzon 34 Puan
    Sivas 30 Puan

Peki liderle 2.nin arasındaki sıralamayı bu kadar değiştirecek , bir takımın 4 puan önde lider olabileceği ortamda 2.sıraya düşmesini sağlıyacak kadar hakka kimse sahip değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post

şimdiden başlamadılar ki hep böyle Emrahın dedği gibi svas maçındaki penaltı ve bu maçtak olay biz ne yapsakta hep önümüze bi engel koyuyorlar

Mesaj Yetkileri