Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Trabzonsporluların hakem hatasından dolayı 1 puanı,dolayısıyla liderliği kaybettikleri için sinirlenmelerini,üzülmelerini çok iyi anlıyorum.Çünkü geçen sene benzer şeyleri bizde yaşadık.Yeri geldi mi Fenerbahçeliler yakınıyorlar,yeri geldi mi Galatasaraylılar ve diğer takım taraftarları..

Bu hataların sürekli bir takımın başına gelmeside insanı başka düşüncelere sevk ediyor.Ama bu düşünceleri kanıtlayamadıktan sonra hiç bir anlamı yok maalesef.Hakemlerimizin ne kadar kötü oldukları ortada.Sezon başından beri yönetimleriyle,verdikleri kararlarla tabana vurdular.Bu bir çok kişinin kabul ettiği nokta.Bu noktada bizim artık hakem hataları odaklı tartışmalardan çok bu durumun nasıl düzeltilebilir hakkında tartışmamız daha yararlı olacaktır.Hakem hatasından dolayı canı yanan taraf elbetteki sinirini,üzüntüsünü burada dile getirecek.Fakat bunu yaparken diğer insanları rahatsız edecek şekilde yapmamaları gerekiyor.Kanıtı olmadan kişi ve kurumları zan altında bırakmamak gerekiyor.Ayrıca diğer kişilerinde hakem hatasından canı yanan tarafı hoşgörmesi gerekiyor.Tüm bunları yaptığımız takdirde daha güzel bir tartışma platformuna sahip olacağımızı düşünüyorum..

Ayrıca birbirimizin yorumlarına saygılı olma konusunda hala yeterli bir ilerleme kaydedebildiğimizi düşünmüyorum.Ve yorum yaparken karşı tarafın hassasiyetini düşünmüyoruz maalesef.Bu noktada daha duyarlı olsak sayfalarca boşuna tartışmamışz oluruz.Gereksiz yere ortam gerilmemiş olur.Lütfen yorum yaparken daha sakin olmaya,görüşlerimizi savunurken karşı tarafa daha saygılı olmaya çalışalım..

Şimdi konunun kilidini kaldırıyorum.Eğer yorum yapacaksanız lütfen dediklerini göz önünde bulundurarak atın.