Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 63.16%
  • Trabzonspor

6 31.58%
  • Beraberlik

1 5.26%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor [ TSL 15. Hafta ]

Hybrid View

arkadaşım biz turkcell süper ligde neden anadoludan uzun zamanlı şampiyon çıkmıyor diye düşündünmü? al sana kanıt istanbulspor zirveye oynarken her yer çalkalandı ofsayt olmadığı halde golleri vermemeler çizgi dışarısında penaltı çaldırtmalar Tff şampiyon yaptırtmadı ve şuandan sonra ben anadoludan bir uzun süre daha şamp. çıkacağını zannetmiyorum biz de farkındayız bunun biz desteğimize ve hegemonyanın karşısında Bursasporumuzu destekliyoruz gönül isterki 3 büyük denilen takımlardan başk Trabzon şampiyon olsn anadoludan çıkması bizi mutlu eder ama yapmıyorlar bunun olması tff ye bağlı anadolu klüpleri uyanın artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Teksasvega16 View Post
    arkadaşım biz turkcell süper ligde neden anadoludan uzun zamanlı şampiyon çıkmıyor diye düşündünmü? al sana kanıt istanbulspor zirveye oynarken her yer çalkalandı ofsayt olmadığı halde golleri vermemeler çizgi dışarısında penaltı çaldırtmalar Tff şampiyon yaptırtmadı ve şuandan sonra ben anadoludan bir uzun süre daha şamp. çıkacağını zannetmiyorum biz de farkındayız bunun biz desteğimize ve hegemonyanın karşısında Bursasporumuzu destekliyoruz gönül isterki 3 büyük denilen takımlardan başk Trabzon şampiyon olsn anadoludan çıkması bizi mutlu eder ama yapmıyorlar bunun olması tff ye bağlı anadolu klüpleri uyanın artık
    Tamamen paranoya bence. Gecen seneye bak. Sivasspor sampiyonlugu son haftaaya kadar götürdü. Şampiyonluğu kaybetti. Çıkıp dendi mi hakemler Sivasın sampiyonluğunu caldı diye ? Öyle bi konuşuyorsun ki sanki hakem hataları sadece anadolu kulüplerine yapiliyor. Daha dün Fenerin penaltısı verilmedi. Antalyanın golü sayılmadı. Yani dediğin yanlış bence. Hakemlerimiz cok kötü ve standardı yok. Sorun burada...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Onur ile aynı örneği vermişiz
    Last edited by PesimiSTyLa : 15.Aralık.2008 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'liyim ama hakemlerin büyük bir çoğunluğunun büyük takımları kolladığını düşünüyorum.İzlediğim maçlarda hangi büyük takım olursa olsun 'genelde' bu haksızlığı görüyorum ve üzülüyorum ama bu haksızlık maça etki etmez yerlerde gibi görünüyor örnek olarak orta sahada bir faul,bir sarı kart vs. ama bu tür fauller kartlar Anadolu takım oyuncularını yıldırıyor ve maçtan soğutuyor yıllardır izlediğim bu.

Mesaj Yetkileri