1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar

Hybrid View

  1. #1

    Default

    beşiktaş hep böyle oynuyor sadece bir kere bilgisayarın 442 diamond oynadığını gördüm...bende benzer bir taktik yapmaya çalışacağım bakalım neler olacak

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    57

    Default

    Görüyorum ki herkeste farklı düşünceler hakim

    Güiza' yı eleştirenler olmuş, 3. sezonumdayım Fenerbahçe ile, kendisi ilk2 sezon ceza sahası içinde pek affetmiyordu açıkçası ki kaldığı 2 sezonda da gol kralı oldu.

    1-1 ya da 0-0 bitirdiğim maç sayısı fazla değil.

    Şuanda 23. haftadayım sadece forvetim ligde 21gol 4 asist, toplamda 35 resmi maçta 34gol 5 asist ile oynuyor. İsim: Salvatore Foti.

    Evet bazı şeyler insana enteresan geliyor. Sansiro' da Milanı 4-0 yendikten sonra gelip Büyükşehir Belediye ile 0-0 berabere kalmak gibi.

    Ya da ilk yarıyı 2-0 önde götürüp, ikinci yarıyı 2-2 zor bitirmek gibi ama yaşanmadan tecrübe kazanılmıyor, az çok hatanın nerden kaynaklandığı öğreniliyor.

    Gol atamama, pozisyon üretememe hepsi taktik ve oyuncu seçimi, maç başlarında ve maç ortalarında konuşmalardan kaynaklanır.
    Özellikle maç başlarında ve aralarda konuşmalara dikkat edin derim.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •