beşiktaşın oyuncu kaliesinin bu kadar kötü olması benim canımı sıktı bunun fanatiklikle bi alakası yok kimse yanlış anlamasın.ne bobo ne nobre ne cisse bu kadar kötü oyuncular değil.ama ne hikmetse saç baş yolduruyolar.hepsi iyi oyuncular demiyorum ama bu kadarda kötü değiller.mesela guiza.taktik deyin, alışma süresi deyin ne derseniz deyin ama bu adam gerçek şuki oyundaki kadar iyi değil.ama oyunda harikalar yaratıyo.beşiktaşın karşsına fener en az 6-7 kez çıktı adam hepsinde gol attı.adam markajı yap olmuyo, sıkı markaj ver olmuyo ki adam markajını şu an marking değeri 17 olan sivoka veriyorum yine olmauyo.alan daralt yine yok.demek istediğim bu.yeterki guiza gol atmak istesin oyunda mutlaka atıyo.bi maçı boş geç be adamvolkan babacan mesela.adam oyunda gayet iyi bi kaleci bunu hepimiz biliyoruz.gerçeklik diyoruzya hani.ilk sezonun sonunda fenerbahçe serbest bıraktı.baktım kimi almışlar diye volkan demirelden başka kaleci yok kadroda.ona rağmen serbest bırakmışlar..şaşırmamak elde değil..gerçeklik buysa eğer, ben daha az gerçek olan eski serileri şimdiden özledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum taktik oyuncu seçimi falan diyosun gayet güzel ama ikinci sezonumda şampiyon olduğum taktiğin aynısını ,ilk sezonda uyguladım ama gol yok yaw.atamıyo adam.sanki oyuna bi komut verilmiş, oyuncuyu ilk sezon ez, bi halt edemesin diye.ilk sezon 6 gol atan bobonun ikinci sezon aynı taktikle 32 gol atmasını neyle bağdaştırıyosunuz bi söyleyin.aynı taktik değişen oyuncular var tamam ama tellonun yerine aydın karabulut, nobrenin yerine adı duyulmamış lewandowski, kimi zaman gs li fb li arkadaşların bile transfer ettiği serdar kurtuluşun yerine fatih sonkaya, kalede dünya markası dedik milli takımı emanet ettik rüştünün yerine sinan bolat.bu bebelerden dahamı kötü ilk yazdığım oyncular.