Guiza, Kral adam ama bu oyunda.Olsun Alican iyidir Ftk da.Seneye artık
![]()
Guiza, Kral adam ama bu oyunda.Olsun Alican iyidir Ftk da.Seneye artık
![]()
Ali'nin atıyorum maçlarda 15 şutu var.Ama görsseniz hepsi uzaktan ve Stadın dışına isteyene maçlarını atayım.Benim oyuncular az atıyor ve kaleyi buluyor..Aramızdaki fark bu..![]()
Tsl 33.Hafta
Formalite icabı cıktıgımız maçta Sivas'a atak yaptırmadan 3 puanı alıyoruz...
Tsl 34.Hafta
Hacettepe'yi çok rahat geçiyoruz.
Tsl Puan Durumu
Aslında çok güzel bir sezon geçirdik en az yenilgiyi ve enaz gol yiyen takım olduk diger sezonlara göre baya iyi bir puan topladık.Aykut'u tebrik ederim.Tsl'de Aykut Ftk'da Ben güldüm
Tsl Gol Krallığı
Tsl Asist Krallığı
Tsl Diğer İstatistikler
En Az Yenilgi Yüzü Gören ve En Az Gol Yiyen G.Saray
En Değerli Oyuncumuz
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
güzel bir sezon geçti gelecek sezonu merakla bekliyoruz
tebrikler
2.Sezon Tsl tüm hızıyla devam edicek arkadşlar.Hemen transfer çalısmalarına başladık
Alican o pas yüzdesi ne Real Madrid gibi top çevirion heralde![]()
alicanda bir gol eksikti inşallah bu sezon o da olucak
Tuncay'ın ne işi var bu takımdayeni gördüm dahha
![]()
Polat: Alican İle Yola Devam
Teknik direktörümüz Sayın Alican Kalyoncu'nun takımızdaki görevi devam edicegi açıklanmıstı.Ama bazı basın organlarımız yalan haberler ile ilgi odağı olmak istedi.Alican ile devam ediyoruz,Ona çok güveniyoruz.Çok kaliteli bir teknik adam''dedi.Son sözlerine ,''Caceres,Cardozo ve De Santcis'in kontratları bitmiştir.Transfer çalısmalarına en kısa zamanda başlıyacagız.Baros'un durumu gözden geçirilecek ve son sözü Alican söyliyecek'' ekledi..
Yılın Menajeri
Yılın menajeri olduk,Aykut ilk 3'te yok
Bir Rekor Daha
Federasyon'un oyunları bunlar..![]()
Rakibimiz Zenit.
Şl'ye kalmak için Zenit'i mecburen geçmek zorundayız.Transfer çalışmalarına hemen başladık birazdan sizlerin önüne sunacagız.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan Baros Olympique de Marseille'da
Alican'ın gözden çıkardıgı çek yıldız Fransa'nın güçlü temsilcilerinden Marsilya'da futbol yaşantısına devam edicegi açıklandı transfer ücreti olarak 4.500.000 € kasamıza girmiştir..Ayrıca;Emre Aşık 'ın kontratı karsılıklı olarak fesh edilmiştir.Abdurahman Dereli,Gökhan Zan,Mehmet Eren Boyraz kadroderinligi açısından bedavaya kadromuza dahil olmustur.
Last edited by Alicanfmfan : 16.Aralık.2008 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İkinizede tebrikler alicancım sende şampionluk bekliyordum![]()
Bombalar Patladı;
Zaccardo G.Saray'da
İtalyan savunmacıyı 12.500.000 € 'ya kadromuza dahil etmiş bulunmaktayız.Dünya kulüplerinin elinden aldık Zaccardo'yu
Diogo G.Saray'da
Sabri'nin inişli çıkıslı performansına güvenemedik,Ugur'unda yetersiz oldugunu düşündük.Abdurrahman'ı hiç düşünmedik.Kadromuza Uruguaylı mükemmel sağbek'ini 6.000.000 'ya kadromuza dahil etmiş bulunmaktayız.
Wagner Cimbom'da
Cruzeiro'nun harika çocugunun 7.250.000 bonservis ücreti ile kadromuza dahil ettik.Kewell'ın yerini doldurup daha fazlasını yapıcak..
Kepa da G.Saray'da
Artık ellerim yoruldu.İspanyl golcüyü Getafe kulübün'den 1 seneligine kiralıyoruz...
Gidenler; Baros,Kewell,Sabri,Ümit,Carrusca,Necati,Ferdi vsvs
Genel Görünüm
Bu Sezon ki Kadromuz;
Bir kaleci ile anlasma üzereyiz.Ustari veyahut Ben Foster,Orkun'a güveniyorum aslında ama
Ustari daha faydalı olur ama kadroda fc eksigi var gibi geldi bana iyi bir oyuncu alsan iyi olur
Evet Mertcan
Şampiyon Ligi 2.Tur Ön Eleme İlk Maç
Harika oynadık 25.sn'de Tuncayın harika golü ile öne geçtik.Zenit son dk'lerde bastırsada sonuca etki edecek bir gol pozisyonu bulamadılar.Avantajlı bir skor oldugunu düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligi 2.Tur Ön Eleme Rövanş Maçı
Rusya'da futbol dersi verdik ama yedigimiz 3 golde Orkun'un bireysel hatası yoktu.Wagner bu maçta forma giyemedi.Volkan Yaman Harika Oynadı.5-3 'lük skor ile Zenit'i bir kenara itip yolumuza devam ediyoruz.
Rakip Celtic
Sırada Celtic var Celtic engelinide geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz...
transferler güzel galatasaraydan lig şampiyonluğu bekliyoruz(zor gol atan galatasaray zenite deplasmanda 5 atmışumarım bu gol atamama sorunuda kalkmıştır)
fenerbahçe ne alemde hiç ses seda yok
Zaccardo müthiş transfer nası geldi inanamadım ama gerçekten süper olmuş![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe'de Transfer
Yönetim'den Transfer için İstediği para verilmeyen T.D Aykut Avcı,Kendi çabaları ile oyuncu arayışlarına başladı.Burak,Uğur,Alex gibi yıldızları satılık listesine koyan Aykut'un Defans,Ortasaha ve Forvet'e takviyeler yapmak istediği gelen haberler arasında...
0 Transfer bütçesi ile Transfer sezonuna başlayan Aykut,Burak'ı satmak üzere olduğu,Juventus'un Alex için gelen 5MN'Lik teklifini kabul ettiği fakat Alex'in takımına bağlılığından dolayı gitmeye yanaşmadığı ve bu durum Aykut'un elini kolunu bağladığı belirtiliyor...
Bizi takipetmeye devam edin arkadaşlar bombalar patlayacak daha![]()
Aykut 1-2 adam al ya para yoksa kirala yoksa Alican coşacak bu sene![]()
bu sene bizim senemiz olcak inşallah.Alican senden nokta transferler bekliyorum![]()
Taraftar Tepkili
Yönetimin transfer için para ayırmaması taraftarlar tarafından tepki ile karşılandı.Bir çok taraftar Avrupada başarı için transferin şart olduğunu dile getirdi...Ayrıca Galatasaray'ın transfer şov yaptğıı belirtildi.Bunun üzerine Yönetimin Aykut'a 3-Mn para verebileceği belirtiliyor.Aykut'un bu parayı az bulduğu fakat ses çıkaramadığı gelen haberler arasında ...