Kafe'nin bugünkü mesaj istikhakı dolmuştur lütfen mesaj atmayınız.![]()
Abi keşke kar yağsa'da hafif ılısa hava şimdi buz gibiymiş..Hala..
Evet
İsmail burda istersen bot giyme bot giyince bile düştüğün oluyor spor ayakkabı olsa artistik patinaj yarışmalara katılırız..
Geçen sene arkadaşın birinin düşmesi çok komikti okulun en kalabalık yerinde ayakları yerden kesildi..Geçen sene yeni gelmiş tabi alışık değil hızlı hızlı yürüyordu artık yürümeyi öğrendi..![]()
ALLAH kazasız belasız gitmeni nasib etsin
hadi bende kaçtım.
Emre abi yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim..
Ben her sene ilk kar yağdığında Bursada bir cafe var oraya gider akşam üstü nescafe eşliğinde izlerim milleti çok artistik düşüşler oluyor buzda dans gibi maşallah![]()
@ Oğuzcum tabağına çay dökülemeyn bardağıda ben alayım![]()
Vallahi aynen bende karla kayseri'de tanıştım..İlk düşüşüm çok komikti kış 2 sene önce mevsimini atlattık düşmeden bahar ayında gidiyorum asfalt üzerinde sırtımda çanta yerde buzlanma varmış meğersem bende çanağın üzerine düşünce farkettim öyle bişeyki düşeceğin zaman kurtuluş yok.. 1 hafta ağrımıştı..İşin güzel yanı yolda kimse yoktu..
Sağol Serhat Amin..Selametle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi milleti izlerken komikte kendin düşünce kötü oluyor..
Ben hemen bir çay tazeleyim..Tabağa dökülmeyen cinsinden..
Last edited by Oghuse : 16.Aralık.2008 at 13:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi burda yazın akuapark [a il q yan yana yazılmıyor..]çok komik oluyo dalga havuzu var oraya giden herkes zaten ilk oraya koşturur..Ve koşturmaması gerekir
Kayan kayana havuzun giderek derinleşen bir yapısı var ve 0 dan derinleşiyor.. Geçen seferde arkadaşlarla gittik bunları gaza getirmeye çalışıyorum, hadi koşun falan diye.... Bunlar bişe olduğunu anladılar tabi..Bende anlattım oturun izleyin dedim, dememle beraber çocuğun biri koşa koşa geldi ve sonrasında küt diye bir ses geldi..
![]()
![]()
Selametle Serhatcım rica ederim.
a--quapark yaz sende![]()
Kafeye sosyetik bir hava katalım bu sefer çaylar böyle..![]()
bu tam olarak çay mı şimdi![]()
İdare edin artık servisten öyle gönderdiler..Çayı kaşıkla içeceksiniz sanırım..
![]()
ben bilmediğim şeyleri ne yerim ne içerim zaten rejimdeyim.![]()
Abi geçenlerde Fm oynuyordum ne oldu.. Sizce bu hile mi?
Gs ile ilk sezonumdayım kasım ayında baktım Van der Vaart satılık listesinde bende de para yok nakit olarak.. 2 milyon + 10milyon 40 maç sonra dedim..Aldım adamı ve devre arasında takıma geldi..Tam 1 sene sonra devre arasında Real Madrid teklif yaptı 25M + %50 satış primi istedim Van der vaart Madrid'e geri döndü..Sizce bu hile mi 40 maç oynamadan sattım ama eski takımına sattım adamı..
Bu arada yine oynatmıyor Vaart'ı Madrid yeniden listeye düşmesi için pusudayım..![]()
Neden hile olsun yahu bu pazarlama stratejinden kaynaklanıyor.
Bunu bende yapardım. sezon takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncuyu gözüme kestirip 50 maç sonra verilmek üzere asronomik bir ücret verirdim adam gelir paşa paşa oynar sonra giderdi.
Ama reelde bunun olması mümkün olmadıgından oyun deyip geçmek gerekir.![]()
Artık yolculuk vakti akşam internet çekerse görüşürüz..
Sağlıcakla kalın..
Giderken jest'imi yapim herkese benden kenya kahvesi afiyet olsun..![]()
![]()
Yok canım ne hilesi onlar ördekse sende avlayacaksın
@ Oğuzcum ben o servistekileri kovduracam zaten. Bardağında, haytununda ince bellisi makbuldür ( Lütfen bu iki grup dışındakiler alınmasın)
Bu arada çok kıl bir müşteriyimdir. Akşam ünlü bir yerde (Fast food zinciri ) Adamlardan hamburger ve piliç pane aldık arkadaşla piliç paneyi bir ısırdım buz gibi eleman dalgınlıkla pişirmeyi unutmuş.koştum kasaya bunlar iyi kızarmamış galiba dedim kasadaki hatun kızardı sonra daha falzla piliç pane ve kocaman tabak dolusu kızarmış patatesi rüşvet olarak verdiler bana o yüzden mekanın adını sölemiyorum![]()
Oğuzcum iyi yolculuklar.Beni önce vista update'i sonrada zorla kurdurulan msn in son sürümü kaçırdı anca geri gelebildim![]()
Selametle Oğuz.
Abi yine taşı yedik kafaya.![]()
s.a herkese merhaba dedım bırazda buralara bakayım neler var diye bende çay sterm ya sabah az içtim![]()
Haydi bende kaçtım akşama görüşürüz.![]()
ne bu ya geldık herkez kaçıyo![]()
Hoş geldin Mustafacım yalnızOğuz gitti çayları yaşı en küçük olan kimse ona söyleyeceksin
@ Emrecim estafurullah sana lafım yok![]()
Abi bi sen bide Kaan abi kaldı galıba çaylar benden ozmn![]()
Onuda net kaçırdı Mustafacım![]()
Mustafacım karbonat katmışlar bunlara,en iyisimi sen el atıver bu konuya![]()
Evet ya abı çaycılar bu konuda abartıyorçekecem kulaklarını