1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kanka zaten sezon başından beri çanakkale geçilmezi oynuyorsun Sende Kalli gibi olma kankacım sen hucum futbulunun en güçlü savunucularındansın
    Mustafa yakaladım bak yayarım herkese Kendi taktiklerine ne oldu
    Abi blackburn le basladım ingiltere zor bılırsın yaptık bıseler içerde dehsetız chelseayı bıle yendık ama deplasmnda yıne problemler yasıyorum bu oyunda hangı takımın basına gectıysem oyle oluyo başlarda soradan toplarız artık.kkurtarma amaçlı kulanıyoruz hem ıncelıyoruz kı turnuvalarda felan karsı kullanan olursa bi önlem alırız belkı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Yok ben şu aml amr fc olan hani 2007 ve 2008'dekini ölümüne savunma ve gerektiğinde ileri çıkış felsefesi ile yaptım

İç dizayn yüzde yüz bana ait ama kendimden utanıyorum abisi ,benim hücum oynamam lazım Kankacımın dediği gibi Kalli'ye dönüştüm
    Abi önce savun sora atmayı düşün ya ne olcak Yunan tarzı ben bir sezonda 12 gol yıyerek tamamaldım bu oyunda savunmayı kolayca ayarlayabılıyorsun
    gibi geldi bana golude bı sekılde atarız artık Bide serbest vurustan golum yok sanırım sizdede oylemı ya gol atmıyor serbest vuruş 18 adam dağlara taşlara atıyor
    Last edited by Trabzonspor : 16.Aralık.2008 at 14:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri