31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar

Threaded View

beşiktaşla ikinci sezonumda baya bi bedava oyuncu aldım.cisse satıldı, seriç gitti, tuna üzümcü gitti, hakan arıkan gitti, rüştü gitti, zapo gitti, tello gitti, baya adam gitti anlayacağınız.yerlerine çok makul fiyata sinan bolat, bedavaya appiah, ergün teber, selim teber, fatih sonkaya ki oda serbestti,fatih tekke ve çılgın bi adam olduğunu ilk sezonunda 30 un üzerinde gol atarak gösteren Lewandowski.muhteşem bi oyuncu desem az kalır.sadece ısrar edin.ikinci sezonuma 4-4-2 taktiğiyle başladım ce ilk iki maçta bir beraberlik bir malubiyet aldım.ardından peş peşe gelen 6 veya 7 galibiyet.ve sezon muhteşem gitti şampiyonluk 7-8 puan farkla geldi.şimdi taktik teknik herşey iyi güzel hoş ama bide bunun oyuncu kalitesi var.ikinci sezonumda,
    sinan bolat
    fatih sonkaya, tomas sivok,gökhan zan, ergün teber
    holosko, appiahi, delgado, aydın karabulut
    lewandowski, bobo veya fatih tekke
    genelde bu 11 ile oynadım.bu taktiği ilk sene eski kadroyla denediğimde is 6-7 maç sonunda az daha monitörü falan kıracaktım.yazdığım 11 de tek aksayan taraf takım hücuma çıkarken top kaptırması ve defansa ilginç bi şekilde havadan gelen toplarda bazen basit gol yememiz.gökhan zan ve delgadoyuda bu takımdan atınca bu sorunlarında çözüleceğine inanıyorum.bi dahaki sezon için yine sözleşmesi bitmek üzere olan ve o anda aldığım, celso borges delgadoun yerini dolduracak işallah..gökhanın yerine bi defans bulursam sanırım bi sorun kalmayacak..tabii şampiyonlar liginde ilk maçta evimizde csk moskovadan yediğimiz 4 golü saymazsak
    Last edited by bloodstar : 16.Aralık.2008 at 17:59

Mesaj Yetkileri