Sayfa 20 / 50 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ömer abi şu google olayı için ne diyorsun?Bence bu bizim taraftar sayımız fazlalığının kanıtıdır sıralama gayet gerçekteki gibi..Bunun dışına world repimizin daha fazla olduğunuda gösterebilir?
    Hala Yao Ming diyorum
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hala Yao Ming diyorum
    Bende saçmalıyorsun diyorum..

Nesil
    2003

Bu bir yildan fazla suredir soyledigim bir sey. Galatasaray'in finansal durumu duzelsin Galatasaray'in itibari Fenerbahce'nin ustundedir. Google vs. hikaye.

Şuanki performanslarına göre Lincolnun Barosun özellikleri artacakmı ocakdan sonraki patche ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln zaten 9.01 de iyi. Stamina sı 2-3 puan artabilir. Pek oynama olmaz da ; Baros'da ciddi oynamalar yapılmalı diye düşünüyorum. Ömer abi sen ne düşünüyorsun ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Lincoln zaten 9.01 de iyi. Stamina sı 2-3 puan artabilir. Pek oynama olmaz da ; Baros'da ciddi oynamalar yapılmalı diye düşünüyorum. Ömer abi sen ne düşünüyorsun ?
    Baros'da ciddi oynama olmayacak. En azindan Ocak ayina kadar. Biraz yaptigim oynama ile cok pozisyona giren ancak cok da kaciran Baros asagi yukari ortaya cikmis durumda. Ayni zamanda rakibin ustune dripling ile gidebilen, top saklayip, takim arkadaslari ile pas trafigine girebilen Baros'da oldu saniyorum. Cok ufak 1-2 degisiklik daha olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış nasıl olacak abi?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Barış nasıl olacak abi?
    Ilk yarinin cogunu sakat gecirdi. Buyuk oynama yok. Ayrica bildigimiz Baris'dan farkli degil su anda Baris.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamamdır abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben teknik özelliklerinin biraz fazla olduğunu düşünüyorum vede amc değerinin..Onun dışında stamina ve work rate güç 1-2 puan artabilir gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende saçmalıyorsun diyorum..
    Kardeşim... Kendinden 7-8 yaş büyük birisine. Üstelik bu işe gönül vermiş, emek vermiş birisine saçmalıyorsun demesen olmazmı?

Zira beni ilgilendirmez belki haddim de değildir ama şahsen bana küfür etseler şu lafa kızdığım kadar kızmam.

Herkes farklı düşünebilir. Bu ona aittir onun zihninden çıkmış ona özgü birşeydir. O sana örnekler verip olayı anlatmak istediğinde sen tek cümle bence saçmalıyorsun yazamazsın. Aynısı birkaç hafta önce bana oldu. Bu forumdan sevdiğim bir kardeşim... Benim yorumuma (cümlelerce, paragraflarca süren yorumuma). İki cümle bişey yazıp sonuna da saçmalıyorsun yazmış... Bu kadar basit değil, olmamalı. Sonra da kırdım sanırım biraz kendisini.

Neyse biraz daha dikkatli olursanız kendi adıma sevinirim. Senden 7 yaş büyük olduğu için değil. Ona ait bir düşüncesi olduğu için saygı göster diyorum yanlış anlama. Abilikle amcalıkla alakası yok. 14 yaşında olsada saygıyla cevap vermeliyiz 24 yaşında olsada.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aboo tamamen haklı. Google' daki aramaya göre iş yaparsan en çok aranan müzik sanatçısı Hepsi Grubu. O zaman en çok taraftarı Hepsi grubunun mu? Hİç sanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Aboo tamamen haklı. Google' daki aramaya göre iş yaparsan en çok aranan müzik sanatçısı Hepsi Grubu. O zaman en çok taraftarı Hepsi grubunun mu? Hİç sanmam.
    Hayır öyle değil en çok aranann galatasaray..
    Yani sen ben o en çok galatasarayı aramış nette internette geçen kelime sayısı değil..

Öyle olsaydı Aboo'ya hak verirdim zaten you ming olayı için..(belki oda haberi yanlış anladı bilemiyorum)

He birde yao ming olayına gelince ben çindeki adamı başka ülkedekiyle kıyaslamıyorumki insan farkı olsun..Aynı insan sayıdaki insanlarla yani türkiye içinde..
    Ben yao mingle fransadaki biadamı kıyaslasam doğru olurdu dediği..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi GSli bazı oyuncular için söylediğim pozisyon alma ile ilgili herhangi bir değişiklik olacak mı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ömer abi GSli bazı oyuncular için söylediğim pozisyon alma ile ilgili herhangi bir değişiklik olacak mı?
    Zamanla ufak ufak gelisecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki kalecileri ne olacak abi hep büyük takımlardan teklif geliyor bir düzenleme yaptın mı?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Peki kalecileri ne olacak abi hep büyük takımlardan teklif geliyor bir düzenleme yaptın mı?
    Oyun ile ilgili sorun. SI'in duzeltmesi lazim.

oyunun gerçekçiliğini düşüren bi olay bu..aykut ve orkunun o.lyonda,liverpoolda,man city.de oynayacak kadar iyi kaleciler olmadığını bile bile oralarda görmek hoş olmuo...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet bu sorun genel Sadece galatasary aratırmasına suç atmak veya aykut orkun abartılmış demek yanlış..Az lig seçince genelde kaleciler kıymete biniyor ben hasagiçin m.city nin aldığınıda gördüm

Nesil
    2006

hakan arikani actigim iki oyunda birinde 4 milyon 2.sinde 5 milyon euroya man city ve juventus a sattim bunda bir duzeltme olmali

Evet bu sorun genel Sadece galatasary aratırmasına suç atmak veya aykut orkun abartılmış demek yanlış..Az lig seçince genelde kaleciler kıymete biniyor ben hasagiçin m.city nin aldığınıda gördüm
    bu foruma kayıtlı herhangi bi üyenin böyle bi suçlama yapableceğini düşünmüorm. ama yazdıklarımız öyle anlaşıldıysa affola.bizimkisi sadece belirtilen hata için yazılmış olan yorumlardan ibarettir...

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

arkadaslar gs nin 2009 ekimde gelecek olan stadi oyuna eklimi ben 2009 ekime geldim stadla ilgili bir gelişme yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekli
    Futbolcu Bilgileri

Ömer abi Lincoln'de yapacağın değişiklikler neler olacak söylemen mümkün mü? Bence work rate, stamina, strength arttırılmalı,ayrıca CA da 163'e çıkarılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincolnede artabilecek en belirgin özellik stamina(ki ömer abide kabul etti bunu)
    Work rate olayı biraz karışık lincoln bazen çok mücadele ediyor ama bazende geçen sene olduğu gibi mücadele etmeyebiliyor..Sanırım oyunda 14 bu iyi bi değer lincoln için..Güç konusuna katılmıyorum ama lincoln isterse dengesi 7 olacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum bu biraz sportmenlik dışına giriyor galiba..

Lincolnede artabilecek en belirgin özellik stamina(ki ömer abide kabul etti bunu)
    Work rate olayı biraz karışık lincoln bazen çok mücadele ediyor ama bazende geçen sene olduğu gibi mücadele etmeyebiliyor..Sanırım oyunda 14 bu iyi bi değer lincoln için..Güç konusuna katılmıyorum ama lincoln isterse dengesi 7 olacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum bu biraz sportmenlik dışına giriyor galiba..
    dengesinin artması lazım ama work rate konusunda haklısın. zaten 18 yapalım demedim, bir puan artabilir. ama strengthi bariz bir şekilde arttı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Belki bu yorumlari yazmadan once yeni yamagi beklemem daha dogru olur belki deginicegim noktalarda degisiklikler yapildi ya da ocak ayi yamasina kaldi ama jet lag ile bogustugum internet baglantisina sifre koymama iyiligini gosteren bir komsumdam faydalandigim su gec vakitleri birseyer yaparak gecirigim dedim.

Lincoln hakkinda konusmal istiyorum Lincoln'un korner kullanma ozeligini 14 yaptiniz sanirim ki bence simdilik dogru bi tercih ama sezon sonu yeniden gozden gecirilebilinicek bi ozellik (yani biraz dusubilir artabilir de) bence simdilik onu GS'in bir numarali korner kullanan oyuncusu yapmasi yeterli yani super efektif olmasa da 14 gibi fena da sayilmayan bi deger olmasi dogrudur.

Yanlis hatirlamiyorsam orta acma ozeliginde dusmeye gitiginizi solemistiniz sanirim 14-15 olsa cok fazla itiraz eden olmaz sonucta Lincoln'nun ole en onemli ozeliklerinden biri degil bence.

Bence Lincoln'nun en onemli ve kritik ozelliklerinden birisi flair kimi zaman onu on plana cikaran cok onemli bi ozelligi kimi zaman biraz cok da gerekli olmayan fantezi pas denemelerine iten bi ozelligi. Simdi flair beklenmedik haraket yapma becerisi degil yapma arzusu ise ki zihinsel bi ozellik olduguna gore arzusu olmasi gerek Lincoln bu ozelligi gozu kapali 20 almasi gereken yegane oyunculardan biridir. Bunun uzerine passing'ini dusurdugunuz solediniz bence passing 17 Lincoln icin oldukca mantikli bi degerdir ki istedigi zaman oldukca etkili ve isabetli paslar atabiliyor yani bu fantezi pas deneme olayini decisions'i dusurerek yansitmak daha dogru olmaz mi? Zaten o denemeleri olmasa cok rahat 18 alicak bi oyuncudur passing icin bence Lincoln ama cok efektif bi pass olsa bile kimi zaman kendi takim arkadaslarini bile sasirtiyor.

Stamina'da artis cok dogru sanirim 13 verilse cok kisi itiraz etmez. Strength 9 simdilik bence dogrudur belki 10 olabilir ama o da cok onemli bi fark yaratmicagina gore cok muhim degil. Yalniz balance konusunda bir Messi ve Totti kadar olamasa da oyunda oldugu gibi 8 kadar dusuk de oldugunu sanmiyorum sanki 10-11 daha dogru olur gibime geliyor yani bu konuda ne cok iyi ne de cok kotu oldukca averaj ama pek de altinda degil. Gecen sene ise fiziksel acidan kendini bulamamasi bir turlu 100% fit olamamasina bagliyor cok sik yerlerinde surunmesini. Injury Proneness 15 biraz fazla olmus bence tamam kabul ederim gecen sene cok sakatlandi bi turlu 100% duzelemedi ama bence asil soru sorun Lincoln'de mi yoksa GS'in medikal takiminda mi? 12-13 daha dogru bi deger olur sanki sonucta Lincoln o kadar sik sakatlanan ve donusu o kadar zor olan bi oyuncu muydu Almanya'da? Aydin'nin 13 aldigi bi ortamda Lincoln icin cok 15 fazladir. Bu sene ciddi bi sakatligi olmadi neredeyse her mac sahada ve performansinin zirvesinde bence tabi sezon sonu genel acidan degerlendirmek daha dogru olucaktir ama bu degerler kesinlikle yeniden gozden gecirilmeli. naturel fitness da bence 9 olucak kadar da kotu degildir 10-11 olmasinda hic bi sakinca gormuyorum tam vasat yani ama altinda degil. Influence konusunda fena olmadigini dusunuyorum bir Alex kadar iyi olmasa da bi Ayhan'dan iyi oldugu kesin. Ayhan 10 almis vasat Alex 14 vasatin ustu neredeyse dunya capinda o zaman Lincoln'de 11-12 (11 sanirim daha dogru olur) alabilir bence en azindan Ayhan'nin 1-2 adimi onundedir ayni sekilde Alex'in 2-3 adim gerisinde.

Cretivity'de artisa gittiginiz solemistiniz bu cok dogru bi karar bence Lincoln bu konuda Turkiye'nin kuskusuz bir numarasi 19 gibi bi deger alsa bile cok fazla insan itiraz etmez sanirim. Consistency 8 bence biraz dusuk tamam kabul ederim Lincoln kariyeri boyunca hic cok istikrarli bi oyuncu olarak bilinmedi genelde buyuk maclarda sahneye cikan onemsiz kildigi maclarda keyfine gore oynayan bi yapisi var ama bu sezon goruyoruz ki bu konuda Lincoln de buyuk bi degisiklik var neredeyse her mac elinden gelenin en iyisini yapma arzusu ile sahada mucedele ediyor. Bu konuda oldukca vasatdir ama cok da altinda degildir bence yani 10-12 (belki simdilik en dogrusu 11) cok yalnis olmaz. Istatistikleri de ne kadar istikrarli bi grafik cizdigini gosteriyor. Tabi sezon sonunu bekleyip degerlendirmek daha dogru olucaktir. Ayrica buyuk maclarin buyuk adamidir Lincoln bence big matches icin 16 almasi kesinlikle hata olmaz tabi derseniz 15+ dunyada o kadar ender veriliyor ki bir elin parmagi ile sayilir onu bilemem ama bu konuda 15 alan Arda'dan en azindan bence bi adim ondedir. Son olarak da teknik konusunda bence ulkemizin su anda en teknik oyuncusudur 19 almasinda hic bi sakinca gormuyorum.

Work Rate belki 1 puan artabilir ama 1 puan cok muhim fark degil. Determination konusunda da bi artis oldugu ortada en azindan bi Alex'e verilen degerle ayni olmasi cok yanlis olmaz hatda 1-2 puan daha yuksek olsa da yanlis olmaz bence. Cok daah azimli bi Lincoln izledigimiz ortada Tackling konusuna da deginmek istiyorum zaman zaman geriye gelip top kapabilen bi oyuncu olarak tackling vasat olsa da 6 kadar da vasatin altinda degildir bence 8 olabilir. Positioning 1-2 puan dusse herhalde sorun olmaz. Lincoln'nun sol ayagi mesela bi Arda'dan biraz daha da olsa daha efektifdir daha sik sut cekip sol ayagi ile pas atiyor ve bu sutlar ve paslarin efektifligi sag ayagindan geri kalmiyor bence 16 olmasi cok da sakincali degil Lincoln'nun sol ayagini duran toplarda da ayni efektiflikte kullandigini gorsek 17-18 cok rahat alabilicek birisi haline gelirdi. Composure'un birazcik da olsa vasatin altinda oldugunu dusunuyorum 9 hatda belki 8 bile olabilir kaleci ile karsi karsiya kaldiginda kacirdigi firsatlar ortada.

Lincoln su noktadan sonra hic maca cikmasa bile kariyerinin en iyi sezonlarindan birisini gecirdigini soleyebiliriz ve boyle devam ederse sezon sonu kariyerinin en iyi sezonunu yasamis bir oyuncu ile karsi karsiya kalabiliriz yani su anda Lincoln keriyerinin zirvesinde desek cok yanlis olmaz.

Ayrica Skibbe'ye karsi sempatisi oldugu resmi sitesinde yazdiklarina bakilirsa ap acik ortada. Takim olarak bu sezon cok iyiyiz ama herseyi Skibbe'nin TD'ligi ve taktiklerine borcluguz tarzi bi aciklamasi vardi yani beni yeniden hayata dondurdu tarzi vi fikir yansitmisti. Bir de su siralar eminim ki GS'de oynamaktan cok memnumdur ve takima karsi sempatisi, sevgisi, ve saygisi gun gectikce taraftarlarin ve camia icersindeklerin acisindan artmasi ile kendisi acisindan da artdgini dusunuyorum bence favoured clubs listesinde yansitilmali. Ayrica Brezilya arastrimasi bu konuda degisiklik yapti mi bilmiyorum ama Atletico Mineiro'da Lincoln'u en azindan favoured people listesine eklemesi hata olmaz.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    "Hızları ise eşit."
    "Sabri Boral' dan daha mı yavaş, ya Nihat' tan? Boral' ı dün maçta izledik daha, fizik olarak daha yapılı bir futbolcu ve hızlı da ancak "

Kendini tekzip ediyorsun, farkında mısın bilmiyorum.

"Rakibini karşısına aldıktan sonra hızlanarak rakibini geçmeye çalıştığında kendini aut çizgisinin dığında bulduğu tonla pozisyon var."

Hızı ile geçmeye çalışırken rakip de hızlı ise oluyor, çekmeye çalışırken içeriye falso veremiyor ama Sabri bunu topa hiç hakim olamadığı için de yapabiliyor.

19 abartı olur, herkesi Ronaldo ile kıyaslamaktan gına geldi ama bu böyle.

"Roberto Carlos' un fiziksel özellikleri bu durumdayken (hızlanması 18) Sabri' nin daha iyi olması gerek.. "

Hız ile hızlanmayı karıştırıyorsun.
    Carlos topu önüne açıp koşmaya başladığında hala yetişebilen biri yok.

Ligde zaman zaman yapıyor taraftara oynamak için.

35 yaşında yavaş olunması mı gerekiyordu ayrıca?
    yapmayın gözünüzü seveyim 35 yaşında adamı hala taraftarlık adına savunuyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.topalın pozisyon alması bana biraz düşük geldi..Çünkü onun klasında çoğu oyuncuya baktım en azından çoğunun 12 seviyesinde..10-9 olanlar çok alt seviyelerdeki ön liberolar veya mc hafif dm oyuncular..Ha tabiki bu doğru bir kıstas olmayabilir ama dikkatimi çekti sadece..

Birde dm oyuncusu için çalışma oranı pozisyon alma arasında ne gibi bir bağlantı vardır?yani çalışma oranı arttıkça pozisyon almadaki görülen zayıflık azalabilir mi?

Nesil
    2003

M.topalın pozisyon alması bana biraz düşük geldi..Çünkü onun klasında çoğu oyuncuya baktım en azından çoğunun 12 seviyesinde..10-9 olanlar çok alt seviyelerdeki ön liberolar veya mc hafif dm oyuncular..Ha tabiki bu doğru bir kıstas olmayabilir ama dikkatimi çekti sadece..

Birde dm oyuncusu için çalışma oranı pozisyon alma arasında ne gibi bir bağlantı vardır?yani çalışma oranı arttıkça pozisyon almadaki görülen zayıflık azalabilir mi?
    Calisma orani - kazanilma ihtimali dusuk olan toplara bile girme, cok (hatta bazen suursuzca) pres yapma becerisi. Kisacasi calisma orani yuksekse oyuncu pres yapabilir, calisma orani dusukse pres yap desen de yalandan pres yapar.

Pozisyon alma - dogru pozisyonu saklayabilme becerisi, yani oyuncudan pres yapmasi istenmedigi zaman dogru yeri ne kadar iyi tutabildigi, bolgesine ne kadar hakim oldugu.

Bu sezona kadar, Galatasaray son 10-15 yildir tamamen prese, rakibi bozmaya dayali bir oyun stili benimsedi. Ozellikle orta sahada, onemli olan alan markaji yapmaktan daha ziyade rakibe top ile birseyler yapmak icin zaman birakamamakti.

Bu stil sayesinde Galatasaray muthis pres gucu ile rakipleri bogup yillarca basarili oldu. Avrupa'da bu stili kullanarak rakibi hem surekli baski altinda tuttu, maclar kazandi. Bu stilin gecerliligi, rakip takimin defans oyuncularinin kazmaligi uzerine dayaniyordu. Defans oyunculari (ozellikle bekler) bile teknik olmaya basladikca, 5'li orta saha modasi basladikca rakipler topu daha rahat gezdirmeye, bu presi daha kolay kirmaya basladi. (Turkiye'de bu presi yedigi zaman paniklemeyip topu sisirmeyen bir tek Fenerbahce oldu son 10-15 yilda. Bu da ozellikle Zico zamaninda oldu. Zaten Avrupa'da basariyi getiren de buydu, yavas oynuyor diye elestirildi ama yavas oynamasi esasinda rakibin pres yapmasini onlemek, mucadeleci bir oyun yerine iyi pozisyon alarak Fenerbahce'yi yenmeye zorlamasi ile ortaya cikiyordu. Bunu gecen sene Turkiye'de en iyi Hacettepe ile IBB yapiyordu, Fenerbahce sanki Chelsea'ya karsi oynuyormus gibi yeni yari sahasindan cikmaya zorlaniyordu bu iki takima karsi. Ama ote yandan bu iki takima karsi daha mucadeleci bir oyun benimseyen Galatasaray zorlanmiyordu. Mucadeleci oynayan takimlar Fenerbahce karsisinda dagiliyor, Galatasaray'a ise zor geliyordu. Kapa cok uzun parantez..)

Bu nedenle de bu yil Galatasaray bastan asagiya rakibe daha az baski yaparak iyi pozisyon alarak defans yapma becerisini gelistirmek icin ugrasti. Bu sezon biraz fazla sayida yenilen gollerin nedeni de bu esasinda. Hem isiran oyuncu azligi, hem de Galatasaray'in ilk 10 hafta kadar bir sure alan markaji yapmayi ogrenmeye calismasi. Bu baglamda Galatasaray'li oyuncularin genelde pozisyon alma olarak dusuk olmasi gayet normal. Cunku alan markaji yapmayi bilmeyen bir Galatasaray'dan, alan markaji yapmayi ogrenen bir Galatasaray'a gecmeye calisiyor oyuncular. Eger yonetim taraftarin sacmalamasina kanip Skibbe'yi yollamazsa da sezon sonuna kadar cogu iyi seviyede alan markaji yapmayi ogrenecektir.

Kisacasi dersimiz tek top ve alan markaji.. Skibbe yarismaci olmayabilir, buyuk kupalar kazandirmayabilir ancak oyuncularin gecen sezon Feldkamp ile mucadeleci oyunu, bu yil da Skibbe ile alan markaji ve tek top yapmayi ogrenmesinin ustune gelecek yarismaci (motivasyon/taktik ustasi) bir hoca ile basari da gelir.

Biraz uzun oldu ama asagi yukari ortaya konulan resim bu.

Not: Basari icin Skibbe'nin yollanmasi mantiksiz gelebilir, ancak hem egitimci, hem taktik ustasi hoca bulmak kolay degil (bu konuda sivrilen Bulent Uygun su anda bence) ve takimi birisine emanet edip 30 sene hocalik yapmasini beklemek de mantikli olmaz. Elindeki oyunculara uygun hoca bulmak, oyuncularin mevcut hocadan ogrenecek bir seyleri kalmadigini dusunup yollari ayirmak bence en dogru olani. Tabii bu da demek ki bunu her 8-10 yilda bir tekrar yapmak gerekir. Yani sil bastan takim kurup bir yenisini yaratmak. Burada alt yapi muthis onem kazaniyor cunku oyuncular alt yapidan ne kadar hazir cikarsa, taktik/motivasyon ustasi olan bir hoca ile o kadar uzun sure calisabilir, bu hocanin surekli basarili olmasi saglanabilir.

Sayfa 20 / 50 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri