Quote Originally Posted by bloodstar View Post
dostum taktik oyuncu seçimi falan diyosun gayet güzel ama ikinci sezonumda şampiyon olduğum taktiğin aynısını ,ilk sezonda uyguladım ama gol yok yaw.atamıyo adam.sanki oyuna bi komut verilmiş, oyuncuyu ilk sezon ez, bi halt edemesin diye.ilk sezon 6 gol atan bobonun ikinci sezon aynı taktikle 32 gol atmasını neyle bağdaştırıyosunuz bi söyleyin.aynı taktik değişen oyuncular var tamam ama tellonun yerine aydın karabulut, nobrenin yerine adı duyulmamış lewandowski, kimi zaman gs li fb li arkadaşların bile transfer ettiği serdar kurtuluşun yerine fatih sonkaya, kalede dünya markası dedik milli takımı emanet ettik rüştünün yerine sinan bolat.bu bebelerden dahamı kötü ilk yazdığım oyncular.
Dediğim gibi oyundan oyuna çok şey değişiyor. ilk sezon 14puan farkla ldier bitirdim 2.sezon 1puan farkla. Bu sezon ana taktiğimi değiştirdim 26.hafta 16puan fark var 2. ile.

Az önce tek tek Beşiktaş' ın oyunculara baktım ama kalitesi çok düşük, Sivok(DM) - Zapatocny(DC) - Bobo(FC,ST) üçlüsünden başka mevkisi için yeterli özellikte oyuncusu yok. Bu üçlü dışındaki hiçbir oyuncu ilk11 oyuncusu olarak tutulacak oyuncu değil.
Sanırım herşey öncelikle kadro yapısından kaynaklanıyor.