-
17.Aralık.2007, 03:25
Daha 10. dakikada Alex’in sakatlanması oyun planımızın değişmesine sebep oldu. Ama Alex’in çıkıp Semih’in girmesiyle kanat akınlarının daha verimli hale gelmesini sağlayabilirdik.
Oyun dengede giderken dengeyi bozan oyuncu Emre oldu. Attığı güzel golle deplasmanda bizi 1-0 öne geçirdi. Savunmamızın zaaflarını iyi tespit eden Mustafa hoca, bu zaafları kullanmak istese de Volkan gününde olunca gol yemedi ve ilk devre 1-0 sona erdi.
Devre arası oyuncularıma oynanan oyundan memnum olduğumu ve bu şekilde oyunun kontrolünü Beşiktaş’a bırakmadan oynamaya devam etmemiz gerektiğini söyledim, son haftaların yıldızı Burak’a da 2. devre için ısınmaya başlamasını, oyuna gireceğini söyledim.
Eski takımına karşı oynamanın verdiği güçlüğü ilk dakikalarda yaşasa da oyuna çabuk ısındı. Dakikalar ilerledikçe oyun bizim istediğimiz yönde ilerliyordu. 82. dakikada sağ köşeden serbest vuruş atmak için topun başına geçen Carlos serbest atışı kullandıktan sonra bölgesine dönmekte geç kaldı. Beşiktaş kontra atağa çıkarken topu kapan Gökhan pasını hemen Uğur Boral’a verdi, henüz ceza sahasının oraya gelen Carlos Uğur’un topu almasıyla birlikte kaleye doğru koşmaya başladı ve Uğur’dan gelen mükemmel pası, mükemmel bir kafa vuruşuyla tamamlayarak topu ağlara gönderdi, durumu 2-0 yaptı.
Kalan dakikalarda kontrollü oyunla maçı bitirmeyi düşünürken Burak’ın rakip ceza sahası içinde yaptığı saçma faulle kırmızı kart görmesi beni çok sinirlendirdi. Tam gözüme girmeyi başarmışken bu hareketiyle tekrar gözümden düştü.
Kısır geçen maçı istediğimiz şekilde oynayarak Alex’in sakatlanmasını avantaja çevirerek kazanmasını bildik. Alex 1 ay sakat, Burak ise 2 maç ceza aldı.

Şimdi evimizde Lyon maçı var, bu maçtan puan çıkaramazsak avrupaya veda edebiliriz.
Mesaj Yetkileri