Başarılar AlicimBakalım yeni Oğuzlar, Enginler çıkarabilecekmisin piyasaya
![]()
Başarılar AlicimBakalım yeni Oğuzlar, Enginler çıkarabilecekmisin piyasaya
![]()
inşallah tek isteğimiz bu zaten
saol abi
saol abi
saol..
inşallah
Bilmem Malatyayı biz Manisa ile çıkacazda 3.kim olur bilmem
saol..
saol..
saol abi..Sen pek güven olmaz dedin..ama ben dayanamayıp güvendim.İnş. uyarda..Başladım biraz...Uyar ya
saol abi,,,ben onları bile geçeceğim..
------------------
Sakaryaspor'da 4 İmza..!
Sakaryaspor 4 futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Teknik Direktör değişikliğine gittikten sonra oyuncu kadrosunda büyük değişikliğe gidildi.Turkcell Süper Lig'te mücadele eden takımlardan 4 oyuncu daha kiralandı.Ve böylece toplam 6 oyuncu Sakaryaspor'da kiralık oyanayacak.
İşte o 4 İsim...
Ramazan Kursunlu
Ankaraspor'dan kiralandı.Bu sezon Sakaryaspor'un kalesini koruyacak gibi.Martinezin ayrılması an meselesi.
Muhammet Hanefi Yoldaş
Oda Ankaraspordan geldi.Defansımızı güçlendirmiştik olduk.İnşallah yararlı olacak.
Ferdi Elmas
Galatasaray'dan kiraladık.Sol açıkta çok verimli bir oyuncu onu çok iyi kullancağız..
Cem Sultan
Galatasaray'dan 1 yıllık geldi.Forvet ve forvet arkası olarak oynatmayı planlıyorum.İnşşalah o da yararlı olacak..
Kulüp Aranıyor..
Diğer yandan da kadro dışı bırakılan futbolculara kulüp aranıyor.Bu futbolcular;Taner Demirbaş,Burak Akdiş,Cemil İbiş,Eray Açıkgöz. Ayrıca Luis Martinez'de her an bir takımla anlaşma aşamasında.Ama bu takımın kim olduğu daha ortaya çıkmadı.